Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4448 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, aardpen slaan en aansluiten, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

maandag 30 maart 2020

2 extra groepen plaatsen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en kabel door kruipruimte naar buiten trekken. Deze kabel dient op de groepen aangesloten te worden. Inclusief buitenkabel
maandag 30 maart 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 30 maart 2020

Utp kabel en coax kabel trekken

Voor Ziggo Next wil ik een combikabel UTP-coax van de meterkast naar de bestaande coax-aansluiting in de woonkamer. 7 tot 9 meter lang. Graag z.s.m. ivm storing tv-signaal.
maandag 30 maart 2020

Vervangen elektra

Elektra volledig vernieuwen en een nieuwe groepenkast van 10 tot 12 groepen Ook aanliggen van extra stopcontacten in de woonkamer en keuken Ook aansluitingen voor bijvoorbeeld oven en vaatwasser. Woningoppervlakte is ongeveer 93 m2, met 3 verdiepingen.
maandag 30 maart 2020

Schuur aansluiting

Ik wil mijn kabel die uit de grond komt in de schuur goed hebben aangesloten en kijken of er aarde op zit, daarbij wil ik graag nieuwe bekabeling laten aanleggen in schuur voor licht en stopcontact 2x
maandag 30 maart 2020

Kracht stroom aanleggen

Goedemorgen, Er moeten voorbereidingen worden gemaakt voor het plaatsen van een zwemspa: -De voedingskabel naar de swimspa dient 5 x 4 mm2 te zijn, en in de meterkast afgezekerd te zijn met een installatie - automaat van 400 volt B25 ampere. (zonder aardlek in meterkast) -Krachtstroom: Stopcontact voor een rode stekker 32 Amp op 380V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar -Stopcontact voor een blauwe stekker 32 Amp op een aparte groep 230V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar
zondag 29 maart 2020

Uitbreiden groepenkast met ruimte en stoppen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Mijn huidige meter kast is vol en er is geen plaats voor een nieuwe groep en dient mijn groepenkast uitgebreid te worden. Ik heb namelijk behoefte aan minimaal 2 nieuwe groepen. Het gaat dus om het realiseren van extra ruimte (bijvoorbeeld extra kast maken) en het aanleggen van 2 extra groepen.
zondag 29 maart 2020

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil graag 2 inbouwstopcontacten ongeveer 40 cm verplaatsen in beton. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 29 maart 2020

Tv kabelgoot infrezen en 3 stopcontacten

Ik wil de volgende klussen laten doen: - infrezen kabelgoot in muur voor televisie - inbouwstopcontact maken en bevestigen sonos box (muurbeugels van flexson).
zaterdag 28 maart 2020

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Verbruik is berekend op meer dan 8000 kWh. Verbruik is met meer 30% gestegen. Wij hebben huishouden van 4 waaronder twee kleintjes van 2 en 5 . Vaatwasser gaat elke dag aan en wasmachine zo een 5x per week.
zaterdag 28 maart 2020

Vervangen van elektra

Elektra in de hele woning vervangen, contacten bij plaatsen, en groepen bij plaatsen , krachtstroom voor inductie koken. Weet niet of ik in bezit bent van kruipruimte. begaande grond 3 verdiepingen gebouw.
vrijdag 27 maart 2020

Elektra voor vaatwasser

Offerte voor elektra voor vaatwasser. Er zit geen geaard stopcontact in de keuken, daarnaast zal er een extra groep moeten worden aangelegd in de groepenkast.
vrijdag 27 maart 2020

Aardpen slaan voor garagebox in de wijk

Aardpen slaan voor garage en eventueel een gat boren door de muur voor kabel. Uitvoering in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.
woensdag 25 maart 2020

Aardpen laten slaan

We gaan binnenkort verhuizen en er moet een aardpen geslagen worden in het nieuwe huis. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
woensdag 25 maart 2020

Installatie/informatie Domotica

Q3 van dit jaar wordt mijn nieuwe woning opgeleverd. Nou zou ik de begane grond graag deels slim willen hebben. Ik heb geen idee wat de kosten zijn dus zou graag een advies gesprek willen over de mogelijkheden.
dinsdag 24 maart 2020

Aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel

Het slaan van een aardpen voor garagebox. Naar binnen voeren (groepenkast zit binnen op een buitenmuur) Aansluiten op aardstrook van groepenkast. Tevens het boren van een gat van 52 mm door het beton van binnen naar buiten ten behoeve van kabel Stedin. Schuin boren tot 45 cm onder maaiveld. Graag u aanbieding. Levering uiterlijk 8 mei 2020. Dan wordt ook door Stedin een elektrische aansluiting verzorgt.
dinsdag 24 maart 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv nieuwe meterkast. Nieuwe groepenkast hangt er al, maar staat nog geen spanning op.
maandag 23 maart 2020

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik heb een Bruynzeelkeuken met inbouwverlichting, vijf spotjes, die het niet meer doet. Drie jaar geleden is de dimschakelaar vervangen door een gewone aan/uit schakelaar, maar dat functioneert niet meer. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren of vervangen.
maandag 23 maart 2020

Extra stopcontact maken en extra groep

Wij willen naast onze wasmachine een vriezer zetten, maar aan die muur is slechts één stopcontact. In de handleiding van de vriezer staat dat we geen verlengsnoer e.d. mogen gebruiken. Daarom willen wij graag een extra stopcontact en indien nodig ook een extra groep. Graag advies van de vakman voor deze situatie
maandag 23 maart 2020

3 draden screens wegwerken

Ik ben op zoek naar een vakman die 3 draden in een gipsmuur kan wegwerken.
zondag 22 maart 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 maart 2020

2 extra stopcontacten plaatsen

1 extra stopcontact met schakelaar / meer stroom punten. Bij een bestaand contact en 1 extra stopcontact verleggen
zaterdag 21 maart 2020

Krachtstroom

Beste, Graag een offerte voor aanleg krachtstroom naar de tuin in verband met aansluiting jacuzzi. Let op: ons huis beschikt niet over een kruipruimte.
donderdag 19 maart 2020

Inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep

Extra groep in oude meterkast aanleggen voor inductiekookplaat, inductiekookplaat aansluiten op extra groep. De afstand tussen inductiekookplaat en meterkast is ongeveer 4 meter. Inductiekookplaat heeft 5 polige stekker.
donderdag 19 maart 2020

Extra stopcontacten

Volgende week krijgt mijn moeder een nieuwe keuken. Ze gaat hierbij van het gas af en krijgt dus een elektrische kookplaat, afzuigkap, licht en oven. Ze heeft hiervoor extra wand stopcontacten nodig om de apparatuur te kunnen aansluiten. In totaal willen we graag vier extra stopcontacten aansluiten. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Tevens zou ik willen weten of u voor deze klus beschikbaar bent volgende week maandag/dinsdag.

Partners

Partners van Casius