Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4025 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: plaatsen electra, moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen, vervangen van de meterkast en alle elektra, installatie nieuw te bouwen woning, groepenkast aanpassen, groepenkast vervangen, vervangen electra, meterkast vervangen en elektrawerk, extra groepenkast op de benedenverdieping aanleggen, zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel, aanleggen stopcontact inductiekookplaat, vervangen electra jaren 50 woning, verplaatsen van meterkast, stoppenkast met plaatsing krachtstroom, vervangen van elektra in gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

maandag 17 december 2018

Aardpen inslaan

Hi, helaas ben ik erachter gekomen dat Evides onze waterleiding jaren geleden deels heeft vervangen door kunststof leidingen. En ons niet op de hoogte heeft gesteld dat wij een aardpen moesten inslaan. Graag zou ik dit zsm alsnog laten doen door u.
zondag 16 december 2018

Groepenkast van 5 groepen vervangen

Nieuwe groepenkast van 5 groepen plaatsen en oude weghalen.
zondag 16 december 2018

Nest thermostaat laten aansluiten (spoed)

Nieuwe CV, maar nest installatie is half uitgevoerd, moet z.s.m opgelost worden
zondag 16 december 2018

Vervangen 2 plafond lampen

Plafonnière is onhandig ding bij vervangen lamp. Graag eenvoudige nieuwe. In de badkamer is een wand/ spiegelmeubel, waar 2 to-buizen in vervangen moeten worden. Het hele systeem moet van de wand hiervoor.
zondag 16 december 2018

Verlichting buiten

Stopcontact buiten bij de voordeur, hier zit ook de meterkast. Tuinverlichting achter (kabels al getrokken)
vrijdag 14 december 2018

Aardlek realiseren en aardpen slaan

De elektrische installatie in mijn huis is niet op de juiste manier geaard. De aardpen ontbreekt. Hierdoor zit er teveel spanning op de stopcontacten, waardoor met name de cv-ketel ontregeld raakt. Kunnen jullie een aardpen slaan en zo de elektrische installatie op de juiste manier aarden?
woensdag 12 december 2018

Opbouw naar inbouw stopcontact

We willen in ons huis een aantal stopcontacten en schakelaars laten vervangen. Het is nu opbouw en we willen graag naar inbouw. Het gaat nog om oude metalen inbouwdozen (Ø55mm?). De bijgevoegde foto's zijn van een van de stopcontacten om een beeld te geven van de huidige situatie.
woensdag 12 december 2018

Extra groepenkast op de benedenverdieping aanleggen

Wij splitsen de boven en beneden verdieping van ons huis en daardoor moet de electra naar benden verlengd worden en moet er een groepenkast met 5 groepen komen op de benedenverdieping. Graag hoor ik wat hier (ongeveer) de kosten van zullen zijn en wanneer deze werkzaamheden uitgevoerd zouden kunnen worden (liefst nog dit jaar :-) Stoppenkast zit boven. Beneden is er al stroom maar en moet een groepenkast tussen.
woensdag 12 december 2018

Deurbel laten installeren

Ik wil graag een smartwares wireless video intercom laten installeren. de deurbel heb ik al.
woensdag 12 december 2018

Geaard stopcontact op nieuw groep plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een geaard stopcontact op de 1e etage voor een wasdroger. Dit zou ook op een nieuwe groep moeten komen.
woensdag 12 december 2018

Meter in de groepenkast plaatsen

Wij huren een grote loods en zouden graag in onze bestaande groepenkast meters willen plaatsen zodat wij kunnen bepalen hoeveel stroom wij verbruiken.
woensdag 12 december 2018

Slaan van een aardpen

Ik zou graag een aardpen willen slaan. Deze moet 6 meter diep komen.
maandag 10 december 2018

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Ivm plaatsen van een dakkapel dienen 7 zonnepanelen van het dak gehaald te worden en daarna teruggeplaatst. Dient voor 10 januari verwijderd te zijn en terugplaatsen in overleg.
zondag 9 december 2018

Twee stopcontacten in de keuken vervangen

Ik wil 2 stopcontacten in de keuken vervangen. Ik zou hier graag een offerte voor mogelijk.
zondag 9 december 2018

Opnieuw aansluiten stopcontact badkamer voor wasmachine & wasdroger

Wij hebben een nieuwe droger, die op onze wasmachine staat. Bij het plaatsen is het stopcontact losgekomen van de muur wegens een te korte snoer. Graag willen wij het stopcontact hersteld hebben en de juiste aansluiting van wasmachine en wasdroger naar stopcontact willen hebben. Het stopcontact zit achter de wasmachine (waarop de droger staat) en zit omsloten door rechts een glazen wand en links de muur. Bij de installatie van de wasdroger (waar het dus fout is gegaan) waren er 2 mensen nodig om het geheel naar voren te halen en weer terug te plaatsen. Dit zal voor de installatie van het stopcontact ook nodig zijn.
zondag 9 december 2018

Extra groep aanleggen

Extra groep voor electrisch koken
zondag 9 december 2018

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen en extra groepen voor vloerverwarming
zondag 9 december 2018

Keuken groepen laten aanbrengen

Ik wil 3 groepen laten trekken (1 pirilex 1 oven/magratron en 1 voor vaatwasser) via de kruipruimte naar de keuken
zaterdag 8 december 2018

Internet thuisnetwerk aanleggen

Ik zoek een partij die thuis bij mij een solide internet thuisnetwerk kan aanleggen inclusief noodzakelijke aanschaf. Ik heb dit tijden zelf geprobeerd, maar krijg het niet goed werkend voor elkaar. Internet aanbieder is ziggo, maar het systeem moet zonder hun kast werken. Huis betreft 3 verdiepingen waar bereik moet zijn inclusief tuin waar bereik moet zijn.
zaterdag 8 december 2018

Coax kabels laten trekken

Ik zou graag willen dat er iemand een aantal coax kabels kan trekken in mijn woning. Ik weet niet om hoeveel meter het ongeveer zal gaan. Ook moet er een antenneversterker gemonteerd worden.
vrijdag 7 december 2018

Inductie fornuis voorzien van perilex stekker

Ik heb een nieuw inductiefornuis gekocht maar er zit geen extra perilex stopcontact in de keuken. Die moet dus aangemaakt worden. Ik heb al een aparte groep in de meterkast voor de inductiekookplaat.
vrijdag 7 december 2018

Aardpenslaan

Aardpenslaan nieuwe woning. Betreft een woning met 3 fase, 30 groepen, 5 krachtgroepen
vrijdag 7 december 2018

Elektrische aansluiting voor de jacuzzi maken, ventilator en elektra in plafond

De huidige elektrische aansluiting voor de jacuzzi in de badkamer is niet in orde. Ik wil deze graag laten verplaatsen. Zo ook de ventilator. Daarnaast wil ik graag het elektra in mijn plafond van de badkamer goed laten beschermen. Dit is nu zichtbaar.
vrijdag 7 december 2018

Inductiekookplaat aansluiten en perilex stopcontact aanleggen

Ik wil een ATAG inductiekookplaat laten aansluiten incl. de benodigde bedrading en Perilex stopcontact.
vrijdag 7 december 2018

Bedraad data netwerk maken naar eerste en tweede verdieping en extra stopcontacten

Ik wil een bedraad netwerk maken naar eerste en tweede verdieping en extra stopcontacten plaatsen. Er moet dus een UTP kabel worden doorgetrokken.

Partners

Partners van Casius