Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

3813 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, elektra-aansluiting splitsen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen, intercomsysteem voor appartementen installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

vrijdag 20 april 2018

Vervangen van de groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Uit mijn hoofd zijn er vier groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden.
vrijdag 20 april 2018

Droger aansluiten

Ik wil graag mijn droger laten aansluiten op de trekschakelaar.
woensdag 18 april 2018

Lamp ophangen

Ik zou graag iemand willen hebben die mijn kamerlamp (plafondlamp Fenna doorsnee 35cm wit) komt ophangen en ook zorgt dat de bedrading er aan vast zit, bedrading is al aanwezig. Het is ter vervanging van een lamp die er al hangt(zie bijlage voor de momentele situatie).
dinsdag 17 april 2018

Stopcontact verplaatsen

We willen een grote kast plaatsen, stopcontact is dan niet meer bereikbaar. Stopcontact verplaatsen naar boven de kast (ongeveer op hoogte van 220 cm). Dus inclusief maken van sleuven, wand contact doos plaatsen, eventueel nieuwe draad trekken vanuit meterkast, etcetera Dichtsmeren sleuven met nieuwe leiding kan ik nadien eventueel zelf wel. Omgevingsfactoren: - Verplaatsing ongeveer 1 meter - Afstand tot meterkast minimaal, zit aan de andere kant van de muur - Muur is soort gips of kalksteen, geen beton, heel zacht, eenvoudig om sleuven te maken - Huis is ruim 1 jaar oud, dus bedrading en meterkast is modern
dinsdag 17 april 2018

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact 20 tot 30 cm vertical verplaatsen. Ondergrond is denk ik Gasbeton.
dinsdag 17 april 2018

Dozen voor elektra in beton frezen

Ik wil een 7-tal dozen voor elektra in de muur bouwen in de keuken (begane grond).
dinsdag 17 april 2018

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen voor de straatkast. Ik zorg dat er een gat gegraven is voor de aardpen.
dinsdag 17 april 2018

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik zoek iemand die voor m'n wasmachine een ongeaardheid stopcontact kan wijzigen naar een geaard stopcontact en zou willen helpen de wasmachine erop aan te sluiten. Ik hoor graag wanneer u zou kunnen en wat de kosten zouden zijn.
maandag 16 april 2018

Drie nieuwe stopcontacten aanleggen

Op de begane grond in de keuken dienen 3 nieuwe stopcontacten aangelegd te worden en aangesloten in de stoppenkast voor aanstaande maandag 23 april
maandag 16 april 2018

Extra groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen ten behoeve van de inductiekookplaat (BOSCH PIE895dc1e). De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 3 meter. Dit moet inclusief een stopcontact voor een perilex aansluiting.
maandag 16 april 2018

Kortsluiting opsporen en oplossen

IK ben onlangs verhuisd en sinds het weekend heb ik geen stroom meer in mijn woonkamer en slaapkamer. Deze groep is met elkaar verbonden. Als ik deze groep aandoe in de meterkast dan gaat de aardlekschakelaar naar beneden en zit het hele huis zonder stroom. Ik heb het vermoeden dat er iets niet goed zit in de meterkast.
vrijdag 13 april 2018

Extra groepen aanleggen

Wij hebben de volgende apparatuur aangeschaft voor onze nieuwe woning wat nog in aanbouw is Koel-vriescombinatie Combi- magnetron Hete lucht oven Vaatwasser Heet waterkraan (loze leiding aanwezig) afzuigkap inbouw Inductiekookplaat5pits (loze leiding aanwezig) Wij hebben het volgende nodig denk ik : 1 groep voor de hete lucht oven en een extra leiding of kan de vonkontsteking gebruikt worden hiervoor? 1 groep nodig heb voor de heetwaterkraan 2 groepen voor de inductiekookplaat Graag hoor ik uw advies en wat de werkzaamheden zijn en een offerte . Zie 2 bijlagen voor de tekeningen Als u vragen hebt hoorik u graag. In de bijlage treft u een tekening van de bestaande aansluitingen.
vrijdag 13 april 2018

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden en daarna zal deze de meterruimte ingebracht moeten worden en aangesloten op de nieuw opgebouwde groepenkast.
vrijdag 13 april 2018

Storing elektra verhelpen

Electra stopcontacten in badkamer doet het niet meer, verlichting wel. 1 dubbelcontact, 1 enkelv contact
vrijdag 13 april 2018

Extra groep aanleggen

Ik wil 1 extra groep met goede zekering (beter dan nu Hager mks516 B160) geschikt voor audio laten aanleggen. Tevens omzetten van enkele draden naar nieuwe groep. Zekeringkast hoeft niet verzwaard te worden.
vrijdag 13 april 2018

Krachtstroom aanleggen voor een kleine sauna

Ik heb een kleine sauna gekocht 150 bij 150 cm. maar nu moet de verwarming aangesloten worden op een krachtstroom. Wat zijn deze kosten om dat aan te leggen?
donderdag 12 april 2018

Perilex wandcontactdoos installeren

Installatie van stopcontact voor Perilex stekker voor ons elektrisch fornuis. De woning is geheel nieuw en ik denk dat er geen extra groep nodig is in de meterkast. Ik heb een foto van de meterkast toegevoegd. Ik hoor graag wanneer er iemand beschikbaar is en wat de kosten zijn.
donderdag 12 april 2018

Elektriciteitskabel vervangen

Per ongeluk tijdens het boren een elektriciteit kabel geraakt.
donderdag 12 april 2018

COAX- en glasvezelkabel trekken

- coaxkabel van meterkast naar woonkamer trekken - loze leidingen bedraden met glasvezel (4)
donderdag 12 april 2018

Contactpunten verplaatsen

Er zitten een aantal contactpunten midden op de muur deze willen wij graag laten zakken richting plinten van de vloer.
woensdag 11 april 2018

Smartware wireless deurbel met video intercom installeren

Ik wil een Smartware wireless deurbel met video intercom installeren.
woensdag 11 april 2018

Stopcontact in badkamer aansluiten

De stopcontacten in de badkamer moeten gerepareerd worden. De verlichting doet het wel maar er gaat geen elektriciteit naar de stopcontacten.
dinsdag 10 april 2018

Aardpen slaan

Ik ben mijn huis aan het renoveren en er moet een aarden geslagen worden.
dinsdag 10 april 2018

Nieuwe bedrading aanleggen

Wij willen graag nieuwe bedrading geaard vanuit de meterkast naar de serre en de schuur. Er moeten kabels getrokken alleen ik weet niet hoe en wat.
dinsdag 10 april 2018

Groepen + aardlekschakelaar bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen laten bijplaatsen plus een aardlekschakelaar.

Partners

Partners van Casius