Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

3965 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis, installatie van domotica, elektra in de gehele woning vervangen, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, elektra in appartement volledig vervangen, groepenkast aanpassen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken, elektra vernieuwen in eengezinswoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

maandag 20 augustus 2018

Alarmsysteem installeren

Ik heb een KlikAanKlikUit systeem aangeschaft (twee camera's en één lamp)
maandag 20 augustus 2018

Enkele trekschakelaar vervangen door een dubbele

Ik heb al een trekschakelaar in de badkamer waarop mijn wasmachine was aangesloten, maar nu ik ook een droger heb wil ik deze graag laten vervangen door een dubbele of combinatie trekschakelaar. Vervolgens moeten beide machines worden aangesloten. Graag een complete offerte incl. Materiaal en werkzaamheden.
maandag 20 augustus 2018

Perilex aansluiten

Ik zou graag een extra groep in mijn meterkast willen hebben voor het aansluiten van een Perilex stopcontact, voor een inductie fornuis. Leidingen leggen en stopcontact plaatsen kan ik zelf vooraf doen als het handig is. Ik heb al met Stedin gecheckt dat ik 3 fase heb (3x 25 A). Ik zou graag de aansluiting voor 20 september willen hebben. Als alternatief (misschien aantrekkelijker) zouden jullie de hele groepenkast kunnen vervangen: huidig: 2 keuken groepen (automaten), 5 kamer groepen (keramiek zekeringen). Nieuwe: 5 keuken groepen, 5 kamer groepen.
zondag 19 augustus 2018

Elektra in appartement volledig vervangen

Elektra in de gehele woning vervangen. Nieuwe meterkast plaatsen op de bestaande plek.
zaterdag 18 augustus 2018

Stopcontacten verplaatsen en kabelgoot TV maken

Via deze e-mail wil ik u verzoeken een vrijblijvende offerte aan te bieden voor het verplaatsen van 4 stopcontacten en het maken van een kabelgoot voor mijn tv en 1 speakerdraad in betonnen wanden. Stopcontacten hangen nu op ongeveer 1 meter hoogte en dienen geplaatst te worden tot net boven de plint. Kabelgoot tv dient ongeveer 1 meter hoog te worden. Ik dacht zelf aan een pvc buis welke uit komt in de plint maar een ander idee is ook welkom. Tevens zou ik een dunne sleuf willen van ongeveer 140 cm hoog voor 1 speakerdraad. Een dun pvc buisje voldoende zal zijn welke uitkomt in de plint. De sleuven dienen uiteraard dicht gemaakt te worden waarna ik daarna de muur zelf weer kan behandelen met nieuw structuurverf. De periode is in overleg waarbij de voorkeur uitgaat naar de maand november in Capelle aan den IJssel. Ik heb 1 tekening bijgevoegd ter verduidelijking. Indien u uw emailadres geeft zal ik diverse foto's toesturen. Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet,
vrijdag 17 augustus 2018

Elektra aansluiting uitbreiden en verplaatsen

Ik heb 380V in de meterkast en deze moet 70meter verder met een extra groep (3x) in de loods aangesloten worden
vrijdag 17 augustus 2018

Schakelaar in de groepenkast repareren

De hele groepenkast moet vervangen worden.Dit komt door een defecte schakelaar. Deze is dol en maakt geen contact meer.
vrijdag 17 augustus 2018

Aardpen slaan

Voor de aanleg van nieuwe aansluitingen moet er hulp elektrodes geslagen worden in 2 losse garage boxen. Groepenkasten zullen voorzien worden van aardlekschakelaars. Vloer bestaat uit betontegels van 30 x 30 cm direct op zandgrond.
vrijdag 17 augustus 2018

Groepenkast uitbreiden

We gaan extra zonnepanelen aanschaffen en hebben een uitbreiding nodig van 1 x 25A naar 3 x 25A. Ik wil weten hoeveel dit kost.
vrijdag 17 augustus 2018

Stopcontacten aarden

Ik wil twee stopcontacten laten aarden. Deze zitten in de slaapkamer.
donderdag 16 augustus 2018

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Deze moet in de meterkast. Alles ligt nu nog open.
donderdag 16 augustus 2018

Extra groep bijplaatsen

Ik wil een extra groep bijplaatsen in mijn keuken. Kabel moet via de kruipruimte getrokken worden van de meterkast naar de keuken. De afstand is 6-7 meter.
woensdag 15 augustus 2018

Krachtstroom aanleggen voor opladen elektrische auto

Ik krijg over een maand mijn elektrische auto. Er ligt al een lijn naar buiten, maar dat is een normaal stopcontact. Dit moet krachtstroom worden. Er is geen haast bij, maar er zou per direct gestart kunnen worden met de aanleg.
woensdag 15 augustus 2018

Fagor inductiekookplaat repareren

Glasplaat vervangen van Fagor inductie kookplaat
woensdag 15 augustus 2018

Aardpen slaan

Bij deze wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen. Er staat al een aardpen in het terrein maar omdat ik een bouwmeterkast moet plaatsen gaat deze 25 meter verderop zijn. Ik moet daarom een nieuwe hebben.
woensdag 15 augustus 2018

Storing elektra groep verhelpen

We hebben een elektrostoring aan een van onze groepen. Twee elektriciteit aansluitingen in onze keuken (licht en afzuigkap) geven een storing. Zou dit graag verholpen hebben.
woensdag 15 augustus 2018

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Ik heb een groepenkast zonder aardlekschakelaar.
woensdag 15 augustus 2018

Elektriciteitskabels in de vloer repareren

Gisteren wilden wij vloerverwarming laten installeren. De aannemer heeft tijdens het freezen van de vloer elektriciteitskabels doorgesneden en deze moeten gerepareerd worden. Ik vroeg mij af of u een leidingzoeker/metaaldetector heeft zodat er onderzocht kan worden of er meer kabels in de vloer lopen.
woensdag 15 augustus 2018

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast laten vervangen. Er zit nu stoppen met een aardlekschakelaar. De aardlekschakelaar is voor 3 groepen, terwijl er 6 zijn. Geheel vervangen voor eentje zonder die ouderwetse stoppen.
dinsdag 14 augustus 2018

Lichtpunt verplaatsen en infrezen

Wij krijgen in november onze nieuwbouw woning opgeleverd. Er is 1 lichtpunt op het plafond, die dient verplaatst te worden (circa 1 meter met een rechte lijn naar achteren). Deze willen we graag ingefreesd hebben, zodat er overheen gespachteld kan worden. Na infrezen zoek ik ook iemand die dit kan spachtelen.
maandag 13 augustus 2018

Liftmaster bediening garagedeur monteren

Oude elektrische Wecla garagedeur bediening is kapot en demonteren ik zelf. Heb een liftmaster 60k bediening gekocht maar weet niet geheel zeker of ik zelf wel het monteren goed gaat uitvoeren. De gebruiksaanwijzing is aanwezig maar een foutje is zo gemaakt. Mijn vraag is: wat zijn de kosten voor het monteren van dit systeem in onze garage aan het plafond.
maandag 13 augustus 2018

Electra in huis vervangen en keuren

De electra keuren en vervangen waar nodig (waarschijnlijk volledig huis). Ik wil ook in de keuken elektrisch gaan koken en er moe waarschijnlijk een extra groep bijkomen.
maandag 13 augustus 2018

Elektra uitbreiden

Ik wil de elektra laten uitbreiden. Er moeten 36 stopcontacten en verlichtingsschakelaars geplaatst worden. Dit moet over het hele huis en ook moeten er groepen bijkomen.
zaterdag 11 augustus 2018

Groepen in de meterkast maken

Ik zoek een elektricien die 3 extra groepen in mijn meterkast kan plaatsen ter behoefte van een inductie kookplaat. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
zaterdag 11 augustus 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op in de groepenkast.

Partners

Partners van Casius