Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

3709 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, elektra vervangen in een jaren '30 woning, elektra aanleggen in nieuwbouw, elektra aanleggen in woning, groepenkast aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

zondag 18 februari 2018

Contactdoos vervangen stopcontact

Een contactdoos vervangen van het stopcontact
zondag 18 februari 2018

Extra aansluiting condensdroger

Extra groep aanmaken een extra stopcontact
zaterdag 17 februari 2018

Aanpassingen elektra keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting mogelijk maken onder een tweetal bovenkastjes
zaterdag 17 februari 2018

Aanpassingen elektra keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra normaal stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting met schakelaar maken onder bovenkastjes
zaterdag 17 februari 2018

Lichtpunt verplaatsen in het gipsplafond en het plafond daarna stuken.

Het lichtpunt moet ongeveer 1.75 meter verplaatst worden in gestut gipsplafond. daarna moet het plafond weer worden gestuukt.
vrijdag 16 februari 2018

Extra groep maken

Vanwege installatie van een stoomdouchecabine (3kW max) is er een aparte groep nodig en contactpunt in de doucheruimte (1e verdieping met mk begane grnd). Mk is van 2008. Volgens mij is er al een niet gebruikte schakelgroep nr 2 of 4 want ik merk er geen stroomverbruik van.
donderdag 15 februari 2018

Aanbrengen van extra groep voor inductie kookplaat

Ik wil een extra groep laten plaatsen (in verband een inductie kookplaat). Momenteel zijn er 8 groepen aanwezig met 2 aardlekschakelaars.
donderdag 15 februari 2018

Aardpen slaan bij bedrijfspand

Aardpen slaan voor een bedrijfspand. Hoogst afgaande groep 32a traag. De aardpen moet aangesloten worden op aardeklem in groepen kast. Groepenkast bevat alleen installatie automaten geen aardlekschakelaars. Ik weet niet precies hoe diep het geslagen moet worden.
donderdag 15 februari 2018

Appartement opnieuw bedraden

I have bought an existing apartment. I would like to rewire and install more lights and sockets. The apartment is 90 m2. Can you please give some quotation. Please reply by email. Thank you.
woensdag 14 februari 2018

Perilex-stekker aansluiten

Ik heb een keramisch fornuis gekocht en apart voor een stekker € 32,95 betaald, aan de muur in de keuken zit al een perilex contactdoos, maar nu moet de perilex stekker vastgemaakt worden aan het snoer dat uit het fornuis steekt. Kunnen jullie dat doen en hoeveel kost dat?
woensdag 14 februari 2018

Aardpen

Het slaan van een aardpen.
woensdag 14 februari 2018

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. De meterkast zit binnen 1,5 meter van de gevel vandaan. De ondergrond is veen en klei en het grondwater zit een meter diep.
dinsdag 13 februari 2018

Drie stopcontacten aarden

Ik wil voor de veiligheid en het plaatsen van een airco met buitenunit 1 kamer laten voorzien van geaarde stopcontacten. Het gaat om 3 stopcontacten. Mogelijk moet hiervoor een nieuwe groep worden aangelegd. Er is niet veel ruimte voor een extra groep. Er is reeds een groep voor de waskamer, wasmachine en droger, op dezelfde verdieping aanwezig, 2e verdieping.
dinsdag 13 februari 2018

Deurbel repareren

Ik heb een nieuwe bel en drukknop. De batterij van de bel raakt echter snel leeg, wellicht kan het aangesloten worden op de 8v in de meterkast. Misschien hebben we een andere bel nodig.
dinsdag 13 februari 2018

Elektra in de hele woning vervangen

Electra in gehele woning vervangen, inclusief meterkast en het uitbreiden van het aantal groepen.
maandag 12 februari 2018

Groepenkast vervangen en elektra algeheel checken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Een nieuwe groepenkast laten plaatsen om de oude te vervangen. - Elektriciteit in het souterrain na kijken en waar nodig aardklem laten plaatsen. Het souterrain is wel al geaard. - Mogelijke plaatsing van een aantal geaarde stopcontacten.
maandag 12 februari 2018

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.
maandag 12 februari 2018

Stoppenkast met 3 groepen uitbreiden

Nieuwbouwwoning, uitbreiden stoppenkast met 3 groepen, van 5 naar 8 groepen. Moet uiterlijk zaterdag aanstaande worde uitgevoerd
zondag 11 februari 2018

Krachtstroom aanleggen / aansluiten

In verband met het gaan koken op inductie heb ik een krachtstroom aansluiting nodig. Er ligt al een kabel en er is een krachtstroom stopcontact. Indien dit in goede staat is moet het alleen nog aan de stoppenkast worden aangesloten.
zondag 11 februari 2018

Groepenkast laten vervangen

Wij hebben een Stedin meter, 3 fases. Graag willen wij de groepenkast met 4 groepen laten vervangen door een nieuwe kast met 4 groepen.
zondag 11 februari 2018

Meer groepen aanbrengen in de meterkast

Ik heb een uitbreiding van groepen nodig, omdat we over gaan van gas naar inductie koken en we willen meer elektrisch gaan verwarmen. Ik denk dat er hiervoor 2 extra groepen nodig zijn maar wij staan open voor advies hierin. De meterkast is ongeveer 3 a 4 meter verwijderd van de keuken.
zaterdag 10 februari 2018

Aardpen voor woningen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen voor een onder- en boven dijkwoning en de doorvoer van de aardgeleider naar de kruipruimte van de bovenwoning.
zaterdag 10 februari 2018

Verlichting aan een hoog plafond ophangen

Op 2 plekken in huis is er een hoog plafond, waar ik met een huis, tuin en keuken trap niet bij kom. Het gaat om het plafond in de slaapkamer (2 - 2.50 meter hoog) en in de trappenhal boven de trap (lastig te bereiken wegens de treden). Hier wil ik 2 plafondlampen met spots laten plaatsen.
zaterdag 10 februari 2018

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.
zaterdag 10 februari 2018

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.

Partners

Partners van Casius