Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

3597 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra laten aanleggen of vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, groepenkast vervangen en sleuf frezen, meterkast vervangen en aansluiting verzwaren, modernisering van de meterkast, groepenkast en elektra vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

zondag 22 oktober 2017

Vervangen electra

Graag aardlek slaan en keuren nieuw aan te leggen Electra installatie renovatie woning
zondag 22 oktober 2017

Perilex stopcontact

Vanwege aanschaf inductiekookplaat (inbouw) moet een perilex stopcontact worden aangelegd. De groepenkast beschikt wel over een aparte fornuisgroep 2 x 16
zondag 22 oktober 2017

Extra groep in stoppenkast

Extra groep in stoppenkast zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden
zaterdag 21 oktober 2017

Extra groep voor kookplaat

Uitbreiden groepen electriciteit
vrijdag 20 oktober 2017

Extra groepenkast bijplaatsen

Ik wil een extra groepenkast erbij zetten in mijn meterkast.
vrijdag 20 oktober 2017

Aardingspin slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen voor de nieuwe elektra in de woning.
vrijdag 20 oktober 2017

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven
donderdag 19 oktober 2017

Aardlekautomaat toevoegen

In meterkast 1 aardlekautomaat toevoegen (is daarmee tevens een groep toegevoegd, want het is een aarlekautomaat). Zie foto meterkast.
donderdag 19 oktober 2017

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.
woensdag 18 oktober 2017

Extra groep voor inductie

Ten behoeve van een installatie van een inductie kookplaat (7400 W totale aansluitwaarde) moet een extra groep geïnstalleerd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Onderzoek en eventueel aardlekschakelaar vervangen

Te vaak slaat de aardlek in ons huis eruit. Er zijn 4 groepen aangesloten op de aardlek. Soms gebeurd er weken niets en dan kan het zelfs drie maal op een dag gebeuren, terwijl er niets bijzonders aanstaat. Na inschakeling kan de aardlek er weer uit springen of deze blijft weer een poosje aan. Het is heel verschillend, we kunnen er niet achter komen wat hier de oorzaak van is. Wellicht moet het elektra eens worden doorgemeten of is er een nieuwe schakelaar nodig. We ontvangen graag een offerte voor uw inspectie en de eventuele vervanging.
woensdag 18 oktober 2017

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.
woensdag 18 oktober 2017

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.
woensdag 18 oktober 2017

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.
woensdag 18 oktober 2017

Meterkast vervangen

Bestaande meterkast vervangen (4 groepen porseleinen stoppen) tbv nieuwe keuken. Aansluitpunten naar meterkast voor: Vaatwasser, combi oven, inductie. Combi switch ten behoeve van een coocker Aansluitpunt afzuigkap Wandcontactdoos afzuigkap 2x een Drievoudige wandcontactdoos Extra groep voor badkamer
dinsdag 17 oktober 2017

Stopcontact aanleggen

Zou graag een stopcontact willen laten maken voor mijn vaatwasser. Er zit al een gat in de muur waar een draad in zit naar de meterkast (stroomdraad door trekken).
dinsdag 17 oktober 2017

Leidingsleuven frezen en inbouwdozen inboren in beton

Het gaat om verplaatsen van 3 stopcontacten, nu ca. 100 cm boven de vloer, naar ca. 25 cm boven de vloer. Benodigde werkzaamheden: infrezen van 3 leidingen van ca. 80 cm lang. En in boren van tweemaal 4 inbouwdozen naast elkaar, en éénmaal 2 inbouwdozen naast elkaar. De kamer is geheel uitgeruimd. De elektraleidingen hoeven niet door u te worden aangelegd. Werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd binnen 1 dag en uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2017.
maandag 16 oktober 2017

Elektra klussen

Wij hebben een fornuis aangeschaft met perilex stekker, maar in de keuken is daarvoor geen aansluiting. We willen graag alle benodigdheden laten aanleggen om het fornuis veilig te kunnen gebruiken. De stoppenkast is ongeveer 8 meter verwijderd van de oven. Stoppen kast bevindt zich in de entreehal, er is een opgang naar het appartement. Gezien het feit dat we zelf niet goed zicht hebben op wat er precies nodig zou zijn hiervoor, zou het fijn zijn als iemand langs kon komen voor een vrijblijvende offerte. Verder zouden we graag een inbouw stopcontacten in de gang (1) in de badkamer later (1) aanleggen, zou u deze werkzaamheden ook kunnen verrichten? Zo nodig kan ik een foto van het vloerplan meesturen.
maandag 16 oktober 2017

Aardpen slaan

Graag offerte voor aardpen laten slaan. Is een dijkwoninv en kruipluik zit naast meterkast.
maandag 16 oktober 2017

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan voor de meterkast. De kruipruimte zit naast de meterkast. De kruipruimte is 60-70 cm hoog.
zondag 15 oktober 2017

Meterkast vervangen

Meterkast is oud en moet vervangen worden, wegens verbouwing. Heeft nu 2 groepen. Als de verbouwing klaar is moet het 4 groepen hebben en een kook-groep. Verder is de aarding op de waterleiding aangesloten, volgens mij moet dat tegenwoordig via een aardpen? Als dat het geval is moet dat ook worden gemaakt. (Is op begane grond het appartement met tuin) Het huis komt uit de jaren '30. Meterkast kan op zelfde plek blijven. Zou mooi zijn als het begin november kan
zondag 15 oktober 2017

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben nu de meterkast in de gang en die willen wij graag verplaatsen naar de garage. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 15 oktober 2017

Kabels bij tv meubel wegwerken

De kabels onder de hangende tv meubel wil ik graag laten wegwerken. De voorkeur gaat uit via een plint.
zaterdag 14 oktober 2017

Aardpen slaan en aarddraad aansluiten

Aardpen slaan aansluiten op bestaande aarddraad. Doormeten in elektrakast.
zaterdag 14 oktober 2017

Aardpen slaan

Ik wil een nieuwe aardpen inslaan. Kan hier de oude aarddraad op aangesloten worden?

Partners

Partners van Casius