Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4063 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

vrijdag 22 februari 2019

Deurbel en intercom repareren

Ik wil graag mijn deurbel intercom repareren. De voorkant is per ongeluk eraf getrokken. Het moet denk ik niet zo complexe klus zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
donderdag 21 februari 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan.
donderdag 21 februari 2019

Nen 1010 keuring uit laten voeren

Nen 1010 keuring uit laten voeren
donderdag 21 februari 2019

Inbouw en opbouwspots plaatsen

In een nieuw opgeleverd, gerenoveerd pand moeten er 21 inbouwspots geplaatst worden: de zaaggaten (8 cm diameter) zijn nog niet gemaakt. Zie foto voor spots. Daarnaast dienen er een aantal led-opbouwspots aan de bekabeling bevestigd te worden.
woensdag 20 februari 2019

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een stopcontact plaatsen in de keuken. ook wil ik een waterleiding in de muur laten framen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 20 februari 2019

Elektrische koepel en rolgordijn aansluiten

Ik, ook een Casius partner, wil een elektrische koepel laten aansluiten bij een klant van mij, inclusief een elektrische rolgordijn. Kun jij mij helpen?
woensdag 20 februari 2019

Groepenkast vervangen voor inductie koken

Graag zou ik mijn groepenkast willen vernieuwen. Tevens moet er kookgroepen bij komen voor verbouwing van de keuken voor een inductiekookplaat. Afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is ongeveer 6 meter. Er moet ook een perilex stopcontact aansluiting komen.
dinsdag 19 februari 2019

Enkelpolige schakelaars vervangen

Ik wil 6 enkelpolige schakelaars, waarvan 1 met stopcontact eronder, in een oude appartement vervangen voor nieuwe in een witte moderne kleur. 1 enkelpolige schakelaar moet vervangen worden door een dimmer. Ook graag 4 stopcontacten vervangen voor een moderne witte kleur.
dinsdag 19 februari 2019

Aanpassen groepenkast

Wij gaan elektrisch koken en er moeten twee extra groepen naast de nieuw aan te leggen kookgroep worden aangelegd in de keuken. We hebben een groepenkast met 8 groepen, willen graag weten wat de mogelijkheden zijn. Uitbreiding? Overgaan naar 3 fase, hele groepenkast vervangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 19 februari 2019

Plavondventilator met afstand bediening ophangen

Ik wil in 3 kamers een plafondventilator met afstandbediening ophangen. Deze moet met licht geplaatst worden.
dinsdag 19 februari 2019

Nieuw app en installatie Domotica

Onze nieuwe app gaat binnenkort in aanbouw. 124 m2 / 4 kamers / badkamer / toilet / bergruimte en Installatie ruimte. We willen het verlichtingsplan, SONOS geluidsplan en camera systeem via Domotica aansturen. Graag ontvangen wij een offerte zoals u voorstelt.
maandag 18 februari 2019

Vervangen van electra

Ik wil de electra in mijn gehele woning vervangen incl. stopcontacten aarden. Meterkast vervangen en groepen opnieuw indelen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 18 februari 2019

Vervangen elektra

Het gaat om het vervangen van de elektra in de woning en het plaatsen van nieuwe groepen, eventueel in overleg de groepenkast vervangen. Nieuwe WCD punten maken/plaatsen wil ik ook gedaan hebben.
maandag 18 februari 2019

Stopcontact verplaatsen

Ik heb een stopcontact in een gipswand in de slaapkamer. Het idee is deze ongeveer 1 meter te verplaatsen en te bevestigen buiten in een bakstenen wand op het balkon.
maandag 18 februari 2019

Vastzittende schakelaar

Het betreft een vastzittende stop/schakelaar in de meterkast. Graag krijgen wij meer informatie over de ernst en duur van de procedure.
zondag 17 februari 2019

Nieuwe groepenkast voor de tuin

Ik heb een extra groepenkast nodig voor de verlichting in de tuin.
zondag 17 februari 2019

Krachtstroom aansluiting

Het betreft een nieuwbouwwoning met een 3 fase aansluiting. In verband met een elektrische fornuis van 14 kw dient er extra krachtstroom aangesloten te worden.
vrijdag 15 februari 2019

Aarding aanleggen

Bij ons nieuwe vakantiehuisje moet nog aarding geslagen worden en op de meterkast aangesloten worden. Het is in Ter Aar, op veengrond, de pen kan met een grote hamer in de grond geslagen worden. Het grondwater zit op ruim 1 meter..
vrijdag 15 februari 2019

Aansluiting elektrisch koken

In mijn keuken heb ik een loze leiding. Hier wil ik graag een stopcontact aanleggen voor elektrische koken. Er moet een groep aangemaakt worden in de meterkast en de draden moeten doorgetrokken worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De afstand is ongeveer 5 meter.
vrijdag 15 februari 2019

Inductie koken realiseren

Ik wil een inductieplaat in plaats van een gasplaat plaatsen. Ik heb hier een extra groep en een Perilex aansluiting voor nodig. Beide moeten geïnstalleerd worden.
donderdag 14 februari 2019

3 fase aansluiting meterkast ivm koken op inductie

Ik wil graag een 3 fase aansluiting op de meterkast laten plaatsen. Ook wil ik de hoofdschakelaar vervangen in de groepen kast. op 20 maart komt het nuts bedrijf deze aansluiten. Kan ik hier voor die tijd een offerte voor ontvangen? ik hoor het graag!
donderdag 14 februari 2019

Perilex stekker aansluiten

ik wil graag een perilex stekken aan laten sluiten. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
donderdag 14 februari 2019

Aardlek slaan

Ik wil graag een aardlek laten slaan en ik zou graag willen weten wat hier de prijzen van zijn.
donderdag 14 februari 2019

Video deurbel met wifi installeren

Voor mijn moeder een wireless videodeurbel aangeschaft met losse monitor. (Merk Elro. Wireless Video door intercom aangeschaft via bol.com) Deze moet geïnstalleerd worden w.o. boren en een ondersteunde plaat voor de camera (deurplint is namelijk net te smal om alle 4 schroeven te bedienen).
donderdag 14 februari 2019

Elektriciteitsmeter verplaatsen en slimme meter plaatsen

Ik wil weten of jullie de meter kunnen verplaatsten? Ik heb de nieuwe groepenkast reeds hangen op het nieuwe adres. De oude groepenkast is nog steeds werkend op het oude adres. Er moet ook een slimme meter op het nieuwe adres geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius