Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4257 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

maandag 19 augustus 2019

Vervangen elektra jaren 30 woning

Ik zoek iemand om in de gehele woning het elektra te vervangen, inclusief meterkast met extra groepen. Gaat om een woning met 3 etages, oppervlakte is 250 m2.
donderdag 15 augustus 2019

Het verplaatsen van de meterkast en elektra aanpassen

De meterkast willen we een kwartslagdraaien. - de inkomende gasaansluiting moet 20 cm om. - de inkomende elektriciteitskabel moet ook 20 cm om. - de doos waar de hoofdkabel binnenkomt moet omgezet worden.
donderdag 15 augustus 2019

Ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien

In mijn woning zijn er ongeveer 10 ongeaarde (dubbele) stopcontacten die ik tot geaarde stopcontacten wil maken
donderdag 15 augustus 2019

Advies over meterkast

Wij willen van koken op gas naar koken op inductie. Kunt u met ons meekijken of onze meterkast geschikt is of uitbreiding nodig heeft? Wat zijn de kosten van zo’n eerste advies?
donderdag 15 augustus 2019

Vervangen elektraaansluiting vanaf meterkast tot in keuken

Na kortsluiting moet nieuwe elektra leiding gelegd worden van meterkast naar keuken plus aansluiten stopcontacten in keuken. De afstand is ongeveer 5 meter.
woensdag 14 augustus 2019

Elektra badkamer aanpassen

Activities to be done: Temporary cabinet: as we are going to demolish some wall, we need to do that safely, and we want to isolate the electric system and to have some socket where to plug their utilities. The builders will start demolishing tuesday 27/8. Any date just before the 27th, or the morning of the 27th would be good. Lay the tube where the wires will go, while builders are building the bathroom. This will take few hours only I think, as you shall lay tubes which will be fixed by the builders (activity to be done most likely friday 30th) Wiring, and lights installations (activity to be done most likely friday 30 or saturday 31st or monday 2nd of september). note: LED will be supplied by us, can you supply just tubes and wires?)
dinsdag 13 augustus 2019

Aardpen slaan

Ik zoek iemand voor het slaan van een nieuwe aardpen. Aardlekschakelaar is aanwezig. De grondsoort is klei.
dinsdag 13 augustus 2019

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.
dinsdag 13 augustus 2019

TL buizen vervangen

We willen graag onze T/L buizen vervangen, sommige werken, andere werken niet en andere knipperen. we willen graag een offerte om deze te vervangen. het zijn in totaal 50 buizen .
dinsdag 13 augustus 2019

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?
dinsdag 13 augustus 2019

Meterkast controleren en herindelen

Graag zou ik mijn meterkast willen laten controleren en waar nodig opnieuw laten indelen.
maandag 12 augustus 2019

Aanleg bliksem afleiding

Wij willen aan onze woning een nieuwe bliksem afleiding laten aanleggen.
maandag 12 augustus 2019

Aardpen slaan

Er moet een klus gebeuren, namelijk het slaan van een aardpen tbv meterkast woning.
maandag 12 augustus 2019

Vervangen groepenkast

De huidige groepenkast dient vervangen en het aantal groepen uitgebreid te worden vanwege aanschaf inductiekookplaat waar 3-fasen aansluiting voor benodigd is. We willen graag een indicatie van de kosten die hier mee gemoeid zijn.
zondag 11 augustus 2019

Extra groepen plaatsen in meterkast

Wat kost het om 2 extra groepen te plaatsen in de meterkast. We hebben nu 3 groepen. Wil er graag 5.
zondag 11 augustus 2019

Het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan verplaatsen naar een andere ruimte. De ruimte waar nu de meterkast staat willen we verbouwen tot een badkamer. Ik bespreek graag met de elektricien waar de meterkast heen kan/moet. Hier moet waarschijnlijk ook nog een smalle kast voor gemaakt worden.
zaterdag 10 augustus 2019

Elektra deels vervangen of opnieuw aanleggen

Ik heb een probleem met een elektra groep. Ik vraag mij af onder welke groep mijn slaapkamer, keuken badkamer en toiletruimte valt. Ik heb nu geen stroom en er is een probleem met de bedrading. Ik wil weten wat het zal kosten om dit probleem op te lossen.
vrijdag 9 augustus 2019

Het vervangen en uitbreiden van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Waarschijnlijk gaat het om het uitbreiden van het aantal groepen. Eventueel ook het controleren van alle bedrading door de woning heen. Waarschijnlijk moet er ook krachtstroom aangelegd worden.
vrijdag 9 augustus 2019

Een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn meterkast. De pen dient vervolgens ook te worden aangesloten.
woensdag 7 augustus 2019

Vervangen van totale elektra in woning

Graag wil ik de elektra in de gehele woning vervangen, een nieuwe meterkast met aardlek en een paar lichtpunten laten maken. Graag zou ik een lichtpunt in de badkamer willen en in de keuken. De bedrading zou ik graag opnieuw gelegd willen hebben. Er worden muren verwijderd en nieuwe geplaatst waar ook elektra moet komen.
woensdag 7 augustus 2019

Aardpen in nieuwbouwwoning slaan

Ik zou graag een aardpen willen laten slaan in een nieuwbouw woning. Het huis wordt nog gebouwd; het dak en de wanden zijn dicht, dus de woning is bijna winter en water dicht.
woensdag 7 augustus 2019

Vervangen van stoppenkast

Graag zou ik onze stoppenkast met 5 stoppen laten vervangen. De woning is uit 1939 waar katoenen kabels reeds zijn vervangen. Binnenkort wordt er een slimme meter geplaatst.
dinsdag 6 augustus 2019

Extra groep aanleggen

We denken erover om van gas naar inductie koken te gaan. Hiervoor zal dus extra groep moeten komen met perilex stekker en aansluiting via de kruipruimte. Ik schat ongeveer 5 a 6 meter. Graag een indicatie van de kosten.
maandag 5 augustus 2019

Aardpen aansluiten

Er moet voor mijn chalet een nieuwe aardpen worden geslagen
maandag 5 augustus 2019

Extra groep elektr koken

Graaag extra groep(en) voor elektrisch/inductie koken. Inclusief het plaatsen van een perilex aansluiting

Partners

Partners van Casius