Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4323 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

maandag 21 oktober 2019

Vervangen meterkast

Ik heb een meterkast met stoppen en tegenwoordig heeft haast iedereen van die handige meterkasten zonder stoppen. Ik weet ook nooit welke stop springt en gedoe met vervangen. Ik heb 6 stoppen en bij indertijd nieuwe apparaten in de keuken zoals vaatwasser en inductie, 3 modernere groepen erbij. Graag zou ik van de stoppen af willen, maar ik weet niet wat voor meterkast dit is. Graag zou ik in de nieuwe meterkast ook weer een aansluiting voor inductie willen hebben. De oude stoppen kan ik zelf afvoeren.
maandag 21 oktober 2019

Stopcontacten verplaatsen en een netwerkkabel trekken

2x stopcontact verplaatsen en kabels van tv wegwerken in muur. Netwerk kabel trekken vanuit meterkast.
zondag 20 oktober 2019

Meterkast vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. Doel: aansluiting van 1x 35 Amp naar 3x 25 Amp brengen Stedin is reeds aangevraagd en akkoord. Er zijn al 3 fasen in de woning, alleen is er maar 1 fase gezekerd. Stedin kan echter niet verder want groepenkast is niet voorzien van een 4-polige 3 fase hoofdschakelaar en voldoet daarmee niet an NEN1010. Verder: - Er zijn zonnepanelen aanwezig (nu op aparte groep). - Er wordt een laadpaal voor auto van 3x 16Amp geplaatst (met smart load balancing) dus hiervoor moet ook ruimte komen in de groepenkast. Offerte gevraagd voor: - Vervangen groepenkast naar 3-fase geschikt model met ruimte voor toekomstige uitbreiding - Plaatsen 4-polige 3 fase hoofdschakelaar / NEN1010 - Monteur moet zegelbevoegd zijn (stedin) - Evt andere werkzaamheden die nodig zijn om 3x 25Amp aansluiting te realiseren (ism Stedin) Zie foto’s voor huidige situatie. Wij zorgen ervoor dat er meer ruimte is in de meterkast en dat er zo veel mogelijk zaken worden verwijderd.
zondag 20 oktober 2019

Verplaatsen stopcontact

Ik wil een stopcontact in de keuken graag 50 cm laten verlagen.
zondag 20 oktober 2019

Plaatsen van een bliksemafleider

Het aanleggen van een bliksemafleiding. Woning moet nog worden gebouwd maar komt op enige afstand van andere gebouwen. De woning heeft een rieten kap en is ongeveer 8,5 meter hoog.
zaterdag 19 oktober 2019

Nieuwbouw slaan aardpen

Aardpen slaan nabij de meterkast naast het huis. Afstand tot meterkastvloer 2,5 meter
zaterdag 19 oktober 2019

Extra groepen en verplaatsen contactdozen in verband nieuwe keuken

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moet de elektra worden verlegd en moeten er nieuwe groepen bijkomen voor het aansluiten van een vaatwasser, inductie en combimagnetron. Ik zou graag willen weten wat dat ongeveer gaat kosten.
vrijdag 18 oktober 2019

Extra groep voor de inductie kookplaat

Ik ga elektrisch koken en ik heb daarom een extra groep nodig voor de inductie kookplaat. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ontvang graag een offerte.
vrijdag 18 oktober 2019

Meterkast verplaatsing

We need to renovate our new house and we need to move the meterkast a couple of meter to the left. Can you make a quotation for that please? Do you provide also the moving of the Gas meter?
vrijdag 18 oktober 2019

Extra groep aansluiten

Er moet een extra groep worden aangesloten in de meterkast, de bedrading ligt er al. Daarbij doet het licht het niet in de badkamer, ik weet niet waar dat aan ligt. En een lichtpunt in de keuken doet het niet.
donderdag 17 oktober 2019

Ophangen van (plafond-) lampen in nieuwbouwhuis

Graag een offerte voor het ophangen en aansluiten van een 15 plafondlampen.
donderdag 17 oktober 2019

Verplaatsen van stopcontact

1 opbouw stopcontact met twee aansluitpunten verplaatsen. Ivm groter ledikant die nu niet past moet het stopcontact ongeveer 20 cm worden verplaatst.
donderdag 17 oktober 2019

Extra groep plaatsen i.v.m inductie koken en perilex

Ik wil in verband met inductiekoken een nieuwe groep realiseren in mijn kast en een perilex aansluiten. De kast zelf staat in de gang, denk ongeveer 3-4 meter.
woensdag 16 oktober 2019

Hoofdzekering vervangen in meterkast

Wij willen een hoofdzekering laten vervangen in de meterkast. vervangen hoofdverzekering meterkast. Deze moet voldoen aan NEN 1010 en NEN 3140 norm.
woensdag 16 oktober 2019

Aardpen laten slaan

Het slaan van een aardpen op een recreatie perceel.
woensdag 16 oktober 2019

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiding groepenkast met minimaal 1 extra groep, bestemd voor de vaatwasser.
woensdag 16 oktober 2019

Rail met spotjes ophangen en aansluiten

Ik zoek iemand die elektricitietsdraad kan aanleggen vanuit een punt in het plafond waar elektra zit en een rail met spotjes kan ophangen en aansluiten. Spotjes zijn inclusief dimmer.
maandag 14 oktober 2019

2 Stopcontacten verplaatsen

2 stopcontacten moeten ongeveer 80 cm omhoog verplaatst worden. Eén stopcontact zit in gibo en het andere stopcontact in beton. Naast de kosten hiervoor zou ik ook graag willen weten hoeveel tijd dit in beslag neemt en of dit op korte termijn gerealiseerd zou kunnen worden (eind deze week, begin volgende week). Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte.
maandag 14 oktober 2019

Aanpassen nieuwe groepenkast naar 3 fasen

Stedin zal voor nieuwe 3 fase aansluiting 3x25 zorgen. Er is onlangs een nieuwe groepenkast geplaatst maar die moet geschikt worden gemaakt voor 3 fasen.
maandag 14 oktober 2019

Tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden

Graag willen wij in ons bedrijfspand tijdschakelaars laten plaatsen zodat de verlichting automatisch aan en uit gaan op bepaalde tijden. Ik heb geen benul hoeveel het er moeten zijn. Ik laat graag een elektricien langskomen om de situatie te bespreken. Niet alleen een pand in Den Haag maar ook andere bedrijfspanden moeten worden voorzien van tijdschakelaars.
maandag 14 oktober 2019

Lichtpunt in plafond verplaatsen + 3 stopcontacten lager aanbrengen

Het gaat om het verplaatsen van 3 lichtpunten in het plafond (dmv frezen van sleuven) en het verplaatsen van 3 dubbele stopcontacten. Deze 3 stopcontacten zijn nu opbouw op circa 90 cm hoogte. Ze moeten naar 30 cm hoogte en moeten inbouw stopcontacten worden.
zondag 13 oktober 2019

Extra kookgroep aanleggen

Graag een vrijblijvend offerte voor het plaatsen van een extra kookgroep in een bestaande meterkast voor een inductie kookplaat. Inclusief het plaatsen van een perilex stopcontact. Afstand van meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.
zondag 13 oktober 2019

Extra dubbel opbouw stopcontact

Ik wil graag een dubbel opbouw stopcontact in de slaapkamer mbt tv en draadloze ontvanger.
zondag 13 oktober 2019

Kookgroep aanleggen

Wij willen graag elektrisch gaan koken echter hebben wij hiervoor een kookgroep nodig dus moet hiervoor een extra groep aangelegd worden.
zondag 13 oktober 2019

Krachtstroomaanleg in de keuken voor inductiekoken

Ik wil graag een krachtstroomaanleg in de keuken voor het toekomstige inductie koken. Er is nog geen perilex aansluiting aanwezig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en meterkast zal ongeveer 3.5 meter zijn.

Partners

Partners van Casius