Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

4403 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, perilex aansluting voor inductiekoken, installatie van 6 Steinel buitenlampen, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

vrijdag 24 januari 2020

Vervangen stoppenkast

Oude stoppenkast met 7 stoppen vervangen door nieuwe groepenkast met 12 groepen en aardlek. De installateur van de zonnepanelen gaat pas aan de slag als de kast vervangen is.
donderdag 23 januari 2020

Stopcontact speedoven doorgebrand

Stopcontact en stekker vertoont brandschade (zwarte aanslag). Oorzaak in speedoven of stopcontact? Graag vrijblijvende offerte.
donderdag 23 januari 2020

Perilex stekker aan electrisch fornuis maken

Er moet een perilex stekker bevestigd worden aan een elektrisch fornuis. De aansluiting is er al. Evenals een stekker. Ik heb alleen geen idee hoe ik deze stekker aan mijn fornuis moet bevestigen. Zie ook bijlages. Indien mogelijk liefst zo snel mogelijk uit te voeren. In de avond of in het weekend ook geen probleem. Alvast bedankt voor de reacties!
woensdag 22 januari 2020

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deuropener met intercom laten installeren. Deze moet vanaf zolder te bedienen zijn. De afstand van de zolder naar de voordeur is ongeveer tussen de 10 tot 15 m. Het is een eengezins woning. Graag ontvang ik wat offertes.
woensdag 22 januari 2020

Draden meterkast naar keuken trekken

Ik ben op zoek naar iemand voor het het trekken van draden vanuit mijn meterkast naar mijn keuken voor een inductie kookplaat dus een 2 fasen aanleggen. Ik doe een foto van mijn meterkast erbij.
woensdag 22 januari 2020

Stekker op wasmachinesnoer aansluiten

Ik had de wasmachine in mijn vorige woning aangesloten door middel van een trekschakelaar. In de nieuwe woning moet de wasmachine met een stekker aangesloten worden. Ik ben dus op zoek naar een elektricien die een stekker op de wasmachinesnoer wilt monteren.
dinsdag 21 januari 2020

Lichtpunt uit hotelschakeling halen

Een lichtpunt dat nu onderdeel is van een hotelschakeling hier geen onderdeel meer van laten uitmaken, dwz het lichtpunt alleen aan/uit laten gaan met de lichtschakelaar aan de muur die erbij hoort.
dinsdag 21 januari 2020

Meterkast vervangen en drie fase aanleggen

Ik heb een oude meterkast en wil deze graag in zijn geheel laten vervangen. Tevens wil ik drie fase aanvragen/laten aanleggen. Daarnaast zou ik graag willen dat de zolder op een aparte groep aangesloten wordt, omdat deze nu samen met de 1ste etage op 1 groep zit. Oude meterkast ook graag afvoeren.
dinsdag 21 januari 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, aardlekschakelaar is niet aanwezig.
dinsdag 21 januari 2020

Stopcontacten verplaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van 10 stopcontacten in mijn appartement. . Deze zitten nu op ongeveer op 1,30 meter en zou deze graag lager willen hebben. De muren worden binnenkort glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Ik woon in Capelle aan den Ijssel
dinsdag 21 januari 2020

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.
maandag 20 januari 2020

Coax kabel verwijderen en utp kabel plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning (net opgeleverd) nu loopt er een coax kabel van de meterkast naar de woonkamer. Ik wil echter een internetkabel hier doorheen hebben. Alleen krijg ik de coax kabel er niet uit getrokken. Graag wil ik deze eruit hebben zodat ik een utp kabel kan plaatsen.
zondag 19 januari 2020

3 groepen bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen in m’n huidige kast bijplaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 19 januari 2020

Groepenkast vervangen

De groepenkast is verouderd en moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 19 januari 2020

Aardlekschakelaar of automaat leveren en aansluiten

Leveren en aansluiten aardlekschakelaar voor 4 droge groepen (of automaat idem als er plaats is in de groepenkast, aanwezige beltrafo niet in gebruik en mag verwijderd worden).
zaterdag 18 januari 2020

Krachtgroep plaatsen

Ik wil een krachtgroep laten installeren. Ik heb de krachtgroep al aangeschaft (4P 20 ampere). Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

vervangen meterkast voor grotere

Huidige meterkast voldoet niet (8 groepen. Ik heb na verbouwing keuken en zonnepanelen totaal 16 groepen nodig, dus betekent een andere meterkast. Moet een perilex aansluiting voor kookplaat komen (7300 kw). Stedin zal 1 fase 35 amp omzetten naar 3 fase 25 Amp.
vrijdag 17 januari 2020

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.
vrijdag 17 januari 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn woonhuis. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 17 januari 2020

Groep aanleggen voor inductiefornuis

Er moet een groep bijgeplaatst worden om een inductiefornuis aan te kunnen sluiten. Misschien draden trekken voor een wandcontactdoos 3 fase.
vrijdag 17 januari 2020

Aanleggen internetkabel naar boven

Internetkabel aanleggen naar de kamers van mijn zoon en dochter op de eerste verdieping. Zodat zij op hun eigen kamer bijvoorbeeld een playstation kunnen aansluiten. (Mijn zoon klaagt nu over de snelheid van internet via powerplug) Vanuit de meterkast lopen al tv-kabels en telefoonkabels naar boven. Die komen uit in de ouderslaapkamer. (foto is van de meterkast waar de kabels naar boven op te zien zijn)
vrijdag 17 januari 2020

Vervangen verdeelkast

Mijn aardlekschakelaar is kapot. Elektromonteur heeft mij verteld dat de nieuwe te groot is voor mijn meterkast en daardoor moet de verdeelkast worden vervangen.Alles werkt nu maar zou bij volgende storing/kortsluiting niet meer kunnen werken.
donderdag 16 januari 2020

Elektra vervangen perilex aansluiting + stekker

Graag zou ik een offerte willen ontvangen over het vervangen van een perilex stopcontact en stekker. Het betreft een volledig ingerichte appartement op de 4e verdieping. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat op mijn keramische kookplaat op alle zones onregelmatig afslaan tijdens het koken. Momenteel kan ik nog alleen koken op 2 zones die afslaan en de andere 2 worden helemaal niet of maar blijven maar 1 minuut heet, terwijl er geen zichtbare schade bevindt op de kookplaat zelf. Eerst had ik overwogen om een nieuwe kookplaat aan te schaffen, maar besefte later dat het stopcontact niet langer goed in het beton aan de muur vast zit en de stekker is ook beschadigd. De huidige perilex aansluiting bevindt zich achter in de keuken dat samen is verbonden de woonkamer. Het zit schuin rechtsonder de kookplaat zelf en wordt verhinderd door het achterste dunne laag hout van de keukenkast dat er uitgezaagd moet worden om er bij te kunnen. Mijn vraag is of het mogelijk is om een nieuwe perilex aansluiting ongeveer 30 cm naar beneden aan te leggen, of de muur rond de oude aansluiting op te vullen mocht het nog een optie zijn als het nog werkt. Per bijlages zijn de foto's van de aansluiting. Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en hoor zo spoedig mogelijk per mail terug met een duidelijke overzicht van alle kosten (werkzaamheden en materiaal) die plaats kunnen vinden, eventueel met andere suggesties.
donderdag 16 januari 2020

Vervangen groepenkast + plaatsing 2 extra groepen

Wij willen een extra groep toevoegen aan onze woning. Omdat er dan toch iemand bezig is willen wij gelijk de groepenkast laten vervangen. Het betreft maximaal 8 groepen.
donderdag 16 januari 2020

Extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van rolluiken

Wil 4 extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van stroom voorziening van rolluiken het gaat om dubbele stopcontacten. 2 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping. De dichtbij zijnde bestaande stopcontacten zitten op 1 tot 2.50 meter met afstand van de stopcontacten die moeten worden geplaatst. Graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius