Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuid-Holland.

3631 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuid-Holland:

zondag 17 december 2017

Perlix aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x16A of 1x 32A.
zondag 17 december 2017

Lekstroom onderzoeken/verhelpen

Er staat spanning op de kraan in de badkamer. Tijdens het douchen krijg ik een elektrische schok als ik deze aanraak maar de aardlekschakelaar functioneert is getest en werkt gewoon. We zouden dit graag onderzocht en verholpen willen hebben. Het betreft een koophuis uit 1913.
zondag 17 december 2017

2 extra groepen

Uitbreiding ivm electrisch koken
zaterdag 16 december 2017

Extra groel bijplaatsen

In huis heb ik afgelopen tijd last van een stop die doorslaat. Momenteel staat de oven, droger en masmachine op deze groep. Daarnaast ga ik zware computer servers toevoegen in het huis waar je uiteindelijk 6+kW aan stroom gaat vragen (de servers gaan langzaam uitgebreid worden met een tijdspan van een jaar). Het eerste opdracht is om een extra groep bij te leggen en in een ruimte van ongeveer 1m^3 te leiden. Deze ruimte is ~9M van de meetkast verwijderd De tweede opdracht (na ongeveer een half jaar) is om van een load van de groep van 3,6kW naar 6+ kW te verhogen.
zaterdag 16 december 2017

Aanleggen complete elektra nieuwbouw (zelfbouw)

Aanleggen van complete elektra in een zelfbouw nieuwbouwhuis (ongeveer 300 m2) zoals stopcontacten, lichtpunten en schakelaars. Wellicht ook voor buitenverlichting.
vrijdag 15 december 2017

Aanbrengen aardschakelaar

Zie bijgaande foto's
vrijdag 15 december 2017

Lamp schakelaar aansluiten

Dimmer doet het niet. Dubbele + draad getrokken?? Op bedrading zit stroom, echter de lamp gaat het aan.
vrijdag 15 december 2017

Automatische deuropener plaatsen

Graag offerte voor het installeren van een automatische deuropener. Mijn woning bevat al een intercom waarmee heen er weer gepraat kan worden, dus elektra is aanwezig.
vrijdag 15 december 2017

Hoofdzekering vervangen

Wat kost het vervangen van de hoodszekering? Dus de zegel moet afgebroeken worden, nieuwe zekering er in en daarna op nieuw zegelen.
vrijdag 15 december 2017

Tweede aardlekschakelaar installeren

Heer/mevrouw, Er dient een 2e aardlekschakelaar geplaatst te worden. Er is al 1 aardlekschakelaar aanwezig. Na een bouwkundigekeuring is aanbevolen om een 2e aardlekschakelaar te plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte! Met vriendelijke groet,
donderdag 14 december 2017

Opbouw stopcontacten vervangen door inbouw stopcontacten

10 opbouwstopcontacten vervangen door inbouwstopcontacten
donderdag 14 december 2017

Aardpennen slaan op verschillende adressen

Ik wil twee aardpennen laten slaan op 2 verschillende adressen in Noordwijkerhout.
woensdag 13 december 2017

Aardingspen slaan

Aardpen slaan. Op 2 verschillende adressen.
woensdag 13 december 2017

Spotjes in woonkamer repareren

Het egaliseren van een betonnen vloer van 40 m2. Het gaat om een berging. Het is een ruwe vloer dus er moet een centimeter of 4 op. De vakman kan ook eens langskomen op maandag of dinsdag om te kijken.
woensdag 13 december 2017

Elektriciteitskabel nieuw aanleggen

Ik wil graag een nieuwe elektriciteitskabel laten aanleggen van woonkamer naar keuken via plafond en mijn Toon laten herplaatsen in mijn woonkamer. De vakman moet ongeveer 7 tot 8 meter kabel kopen en die voor de klant dan weer aanleggen.
woensdag 13 december 2017

Twee lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken met stuc

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Bij nader inzien hebben we ons huis anders ingericht, met als gevolg het verplaatsen van 2 lichtpunten. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen. Daarnaast ook graag een aanbeveling van een stucadoor die het plafond weer kan dichten. (structuurspuitwerk).
dinsdag 12 december 2017

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Installeren van motorbeveiligingsschakelaars

Ons bedrijf levert producten in de tandheelkundige sector. Een praktijk in deze sector heeft 3 afzuigmotoren waarbij de motorbeveiligingsschakelaars ontbreken. Daardoor vliegen tijdens gebruik de 3 zekeringen van 25A eruit. Wij hebben deze motoren niet geleverd en kunnen hier geen werk aan verrichten. Daarom zoeken wij voor deze klant een elektricien die op korte termijn tijd heeft voor het monteren van de motorbeveiligingsschakelaars. Graag tijdens kantooruren even contact met mij opnemen, dan ontvangt u van mij de motorspecificaties met betrekking tot de schakelaars. Daarna kunt u met de klant een afspraak maken en dit werk aanbieden.
zondag 10 december 2017

Wegwerken van internetkabels

Wegwerken van de internetkabel die langs 3 deuren moet en bij de vierde deur geïnstalleerd moet worden.
zaterdag 9 december 2017

Extra groep bij plaatsen

Ik wil graag een extra keuken groep laten bij plaatsen, omdat er een oven bij komt.
vrijdag 8 december 2017

Uitbreiding van de groepenkast

Ik wil graag 1 of 2 groepen extra ivm meerdere elektrische apparaten. Ik moet sowieso 1 extra voor een inductiekookplaat. Mogelijk moeten er meerdere komen, maar daar wil ik eerst graag advies over ontvangen.
vrijdag 8 december 2017

Extra groep in de meterkast installeren

Ik wil graag een extra groep in de meterkast geïnstalleerd hebben. Momenteel is de apparatuur in de keuken verspreid over 3 groepen. In verband met een nieuwe extra oven welke 3000 Watt kan trekken willen wij een stand groep in de meterkast geplaatst hebben.
vrijdag 8 december 2017

Verlichting aansluiten

Ik ben net verhuisd en wil nu in enkele ruimtes verlichting laten aansluiten. Het gaat om plafonnières, een kroonluchter, meerdere lampen op 1 lichtpunt en om buitenverlichting. Het betreft de badkamer, toiletruimte, hal, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers. Ik heb alle lampen al gekocht. Hier en daar moet een kabel worden doorgetrokken en soms een kabelgootje worden geplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft.
donderdag 7 december 2017

Dimmer plaatsen

Ik zoek een elektricien voor een kleine aanpassing in mijn woning. Ik heb een stopcontact met lichtschakelaar en wil deze laten vervangen door een dimmer. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.
donderdag 7 december 2017

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

De stroomstoring komt waarschijnlijk door de stoffen bedrading, die is verteerd. De groep die kortsluiting maakt is momenteel afgesloten. Wat betekent dat er niet overal in huis electra mogelijk is. Fijn als hier iemand zo snel mogelijk naar kan komen kijken.

Partners

Partners van Casius