Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor installatie van domotica:

Installatie van domotica

Installeren van domotica, lampen door hele huis, 4 rolluiken, verwarming en eventueel muziek. Doet u alleen de installatie of biedt u ook de producten zelf aan? Zijn bijvoorbeeld de rolluiken zelf ook bij u af te nemen? Domotica: Hal voordeur inbouwontvanger, cameradeurbel, draadloos bedienbaar slot, Alarminstallatie? Zitkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Eetkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Keuken inbouwontvanger, rookmelder, draadloze speaker? - Alarminstallatie? hal toilet inbouwontvanger, rookmelder Hal boven inbouwontvanger, rookmelder (Onze)kamer 1 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? (Baby)kamer 2 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, indoor camera(babyfoon functie) (Hobby)kamer 3 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? Badkamer waterdichte speaker Zolder(spots) inbouwontvanger, thermostaat(Nest o.i.d.) Voortuin outdoor camera, Achtertuin outdoor camera, outdoor audio Meterkast Server/Hub?
Onze klant uit Zierikzee (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van domotica uit heel Nederland:

Nieuw app en installatie Domotica

Onze nieuwe app gaat binnenkort in aanbouw. 124 m2 / 4 kamers / badkamer / toilet / bergruimte en Installatie ruimte. We willen het verlichtingsplan, SONOS geluidsplan en camera systeem via Domotica aansturen. Graag ontvangen wij een offerte zoals u voorstelt.

Domotica installatie aanbrengen

Nieuwbouw woning voorzien van Domotica installatie.

Elektra vernieuwen in een monumentaal pand

Wij zijn met ons timmerbedrijf een grote renovatie aan het voorbereiden. Wij willen voor een monumentaal pand uit bouwjaar 1887 met 5 verdiepingen graag een offerte ontvangen voor de totale vernieuwing van de elektra-installatie. Op 2 verdiepingen moet ook domotica worden aangelegd. We bespreken de klus graag even en ontvangen daarna uw offerte. We moeten de offerte voor eind juli aanleveren aan de klant. De werkzaamheden gaan in september starten.

Loxone domoticasysteem en elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

In februari/maart 2017 wordt de bouw van mijn nieuwbouwwoning gestart. Ik heb de aanleg van al het elektra en een Loxone domoticasysteem geheel buiten het bestek gehouden en wil dat in eigen beheer laten verzorgen. Ik kom graag in contact met een elektriciën met ervaring met KNX of Loxone voor het aanleggen van een compleet nieuwe meterkast en ster systeem. Hieronder vallen ook de aansluiting van een 3-fase kookplaat en warmtepompen en omvormers (er komt een PV installatie met 28 panelen). Er komen ongeveer 67 WCD en stoppen binnen/buiten, 8 dimmer-groepen van 24V, ongeveer 100 spots, ventilatiekleppen et cetera. De initiële leidingen en wachtbuizen alsmede de koppeling en integratie met de zekeringskast laat ik graag door een vakman doen. Het gaat om meerdere dinrail kasten. Mijn ambities op domotica gebied zijn hoog, maar ik heb wel ervaring. Ik wil aansluitmogelijkheden in elke ruimte creëren voor zowel lichtsturing, stopcontacten, jaloezieën, multi-room audio, sensoren beweging, temperatuur, rook, CO2 et cetera. Ik wil verder ook touchscreens. Ik ontvang graag een generieke prijs voor het aanleggen van geschetste aansluitmogelijkheden van een domoticakast. De woning krijgt gelijkvloers een breedte van 22 meter en diepte van 16 meter. nieuwbouwwoning/ start februari maart /

Elektra, domotica en beveiliging bekijken en aanleggen

In kaart brengen huidige netwerk elektra installatie, domotica advies welke mogelijkheden voor welke prijs er is al een voorbereiding gedaan, En eventueel levering beveiliging, is ook al voorbereid en eventueel levering van een pakket. Eengezinswoning, 5 jaar oud.

Niko domotica installeren

Graag kom ik in contact met een bekwame installateur van een Niko Domotica installatie voor een nieuw te bouwen huis. Ik heb behoorlijk snel een prijsopgave nodig voor de hypotheekaanvraag, de bouw zelf zal waarschijnlijk pas na de zomer plaats gaan vinden. Betreft dus de complete installatie voor een vrijstaande woning. Plattegronden en dergelijke zijn beschikbaar.

Offerte voor domotica installatie ...

Offerte voor domotica installatie inclusief elektrische tekeningen voor nieuwbouw woning.

Wij willen op ons platte huis graag een ...

Wij willen op ons platte huis graag een schuin dak plaatsen. De woning is twee onder een kap en de buren doen in eerste instantie niet mee, misschien bij een mooie offerte wel. De zolder moet twee kamers bevatten en een dakkapel achter, dakramen voor Er dienst een vaste trap te komen. Afwerking doen we zelf (stuc, domotica, installatie)

Wij zijn in een vergaand stadium voor ...

Wij zijn in een vergaand stadium voor het bouwen van een nieuw huis. De eerste fase bouwvergunning is inmiddels verlend. De offertes van aanemers zijn casco. Dit houd in dat er wel leidingen echter geen bedrading is. De hoeveelheid leidingen en preciece plaats moet verder worden uitgewerkt. Het gaat hierbij om een vrijstaande woning 750 m3. Bewoond door een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 6 - 11 jaar. Installatie moet voorbereid worden op de toekomst gedacht word aan een merten eib systeem. Afhanklijk van kosten zal installatie volledig geautomatiseerd moeten worden of geschikt zijn om geautomatiseerd te worden (domotica)

Aanpassingen in electrische installatie ...

Aanpassingen in electrische installatie van nieuwe woning - nieuwe groepen voor keukenapparatuur - domotica-oplossingen voor verlichting, gordijnen en rolluiken - alarminstallatie - computernetwerk Door omstandigheden is het werk hieraan vertraagd en zijn andere vaklui, waaronder de stukadoor, hierop aan het wachten. Vandaar dat we enige haast hebben.