Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 1 of 2 extra groepen in de meterkast bijplaatsen:

1 of 2 extra groepen in de meterkast bijplaatsen

In de meterkast willen wij graag 1 of 2 extra groepen plaatsen voor 2 terras heaters, ongeveer 2500 Watt per heater. Zie bijgevoegde foto's van meterkast en een van de heaters. Graag in de offerte opnemen voor het plaatsen van één groep en het plaatsen van 2 groepen, inclusief aanleggen van bekabeling per strekkende meter.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 1 of 2 extra groepen in de meterkast bijplaatsen uit heel Nederland:

Vervanging groepenkast

Wij willen graag de meterkast vervangen/uitbreiden met extra groepen oa door de komst van een plugin hybride auto

Elektrische :2 extra groepen aanleggen

2 extra groepen aanleggen voor kookplaat en combi oven. Meterkast/groepenkast bevindt zich achter de keukenblok Prijs inclusief materiaal en BTW

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Zie foto voor de bestaande groepenkast. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast laten leveren en inbouwen door een elektricien. De oude groepenkast verwijderen.

Elektra uitbreiden voor de inductiekookplaat

In 3 fasen meterkast aansluiting voor inductie realiseren, eventueel gebruikmakend van bestaande groepen, in keuken een perilex stopcontact aanleggen.

Nieuwe groepen plaatsen

Ik wil graag twee of één nieuwe groep(en) laten plaatsen in de meterkast.

Groepenkast vervangen voor de overstap naar inductiekoken

Nieuwe meterkast 10 groepen plus kookgroep: Op dit moment hebben we een stoppenkast met 8 stoppen.

Vervangen en plaatsen van radiatoren

Ik zoek een partij die mijn bestaande handdoek-radiator kan vervangen door een elektrische paneel radiator met handdoek beugels en voldoende vermogen om de badkamer te verwarmen. Daarnaast nog het plaatsen van drie paneelradiatoren in de garage en in de hal. Indien nodig moeten er extra groepen meterkast komen.

Vervangen van de groepenkast

Graag een offerte om een verouderde groepenkast te vervangen. Er is een aardlekschakelaar aanwezig, maar niet alle groepen zijn erop aangesloten. Ik zie 13 stoppen in de meterkast, dus ik denk dat we 13 groepen hebben. (Mijn ouders wonen in een mantelzorgwoning in de tuin. En we hebben een redelijk grote woning).

Nieuwe meterkast plaatsen

Ik zoek een vakman die een nieuwe meterkast met 5 of 6 groepen kan komen plaatsen.

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius