Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Vlissingen of directe omgeving.

406 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, het uitbreiden van het aantal groepen, diverse electra reparatie, vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlissingen:

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen ten behoeve van bouwaansluiting slaan op onze bouwkavel. Ik hoor graag wat dit kost.

Aardpen slaan

Op onze bouwkavel moet er een aardpen geslagen worden. Wat zijn de kosten voor de aardpen en het slaan? Ik hoor het graag.

Opnieuw aanleggen van elektra in woning

Elektra voor spotjes / stopcontacten / nieuwe meterkast Aansluiten / krachtstroom keuken aanleggen complete woonkamer voorzien van elektra ( oude meterkast eruit zie foto )

Aardpen slaan

Er moet een diepteaarding geplaatst worden in een meter kast, of buiten, omdat ik een verzwaring van 3 x 25 naar 3 x 63 ampère wil. Ik heb ook een rapport nodig voor Dnwg. De meterkast is vlakbij de ingang van het pand. Een aardlekschakelaar is aanwezig. De diepte die het geslagen moet worden weet ik niet.

Vervangen groepenkast

Goedendag, ik heb een oude groepenkast met slechts 4 groepen de wilde in vervangen voor een nieuwe met 8 of zelfs 10 groepen, er moet ook nieuwe bedrading ban mijn keuken naar de meterkast. Ik ben benieuwd wat u voor het totale plaatje rekent.

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.

Groepenkast uitbreiden

Groepenkast uitbreiden van één fase naar drie fases.

Extra groep in groepenkast

Ik wil graag zo snel mogelijk een extra groep in mijn meterkast. De ijskast en vriezer zijn de oorzaak dat de overige groepen er regelmatig uitklappen.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen en installeren in de meterkast en de leidingen plaatsen naar de keuken waar de elektrische kookplaat moet komen. Er moet ook een perilex stopcontact komen.

Elektra vervangen in bewoond huis

Vervangen van elektra in bestaand en bewoond huis. Uit de jaren '30. En aanleggen van extra stroompunten

Vervangen van elektra

Het betreft het vervangen van elektra in een bestaand en bewoond huis en plaatsen van extra stroompunten. Zonder vervanging groepenkast

1 of 2 extra groepen in de meterkast bijplaatsen

In de meterkast willen wij graag 1 of 2 extra groepen plaatsen voor 2 terras heaters, ongeveer 2500 Watt per heater. Zie bijgevoegde foto's van meterkast en een van de heaters. Graag in de offerte opnemen voor het plaatsen van één groep en het plaatsen van 2 groepen, inclusief aanleggen van bekabeling per strekkende meter.

Extra groepen maken en leidingwerk frezen

Extra fase (2) aansluiting maken en leidingwerk frezen voor de kook unit in keuken die ik wil laten aanbrengen. Aansluiten van groepen kast naar keuken. Het gaat om een afstand ongeveer 10 meter van begane grond naar 1e etage.

Stoppenkast vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik de groepenkast laten vernieuwen. Er zullen 3 extra groepen bij geplaatst moeten worden omdat ik van gas over ga op inductie koken.

Lampen en gordijnroede monteren

Ik wil 4 lampen laten ophangen. 1 in de woonkamer boven de eettafel, hanglamp, plafond van gipsplaten. Een lamp in de hal en in de badkamer en toilet, voor alle drie geldt, systeemplafond. De lampen heb ik in huis, eventuele montageapparatuur niet. En een gordijnroede laten ophangen, de roede heb ik al in mijn bezit.

Groep in de stoppenkast plaatsen

Er moet een groep (of 2) bijgeplaatst worden en een hoofdschakelaar. Het is een normale schakelkast. Er zou ruimte in de kast zitten, er zijn nu twee groepen. Vanaf de extra groep gaat er een leiding naar de schuur.

Getrokken COAX kabel vervangen

Er loopt ongeveer 10 meter getrokken COAX kabel van de meterkast naar de woonkamer. De kwaliteit is slecht. Ik heb met een nieuwe kabel rechtstreeks een verbinding gemaakt en dat ging heel goed. Ik durf zelf echter der oude kabel er uit te trekken en te vervangen.

Krachtstroom in een woonhuis aanleggen

Ik wil over een paar maanden zelf een sauna bouwen en een saunakachel aanschaffen en aansluiten op krachtstroom 3 fase 400 - 415V 3N~. Met T1 als klokthermostaat zie de Engelstalige handleiding. Vervolgens wordt in de handleiding gesproken over een te gebruiken kabel en een siluminiumdoos zie de Nederlandstalige handleiding. Het betreft een nieuwbouwwoning (schema, tekening heb ik in bezit). Gaarne een offerte over de kosten, mogelijkheden, uitbreiding meterkast.

Krachtstroom aanleggen

Er dient krachtstroom aangelegd te worden ten behoeve van een jacuzzi in de tuin. De afstand tussen de meterkast en de plek waar de jacuzzi gaat komen is ongeveer 10 meter.

Aardlekschakelaar herstellen

Ik wil graag mijn aardlekschakelaar laten herstellen. Aardlekschakelaar is uit en ondanks stekkerproef geen resultaat.

Aardpen slaan voor nieuw te bouwen meterkast

Aardpen slaan in nieuw te bouwen gezamenlijke meterkast voor drie appartementen in bestaand woonhuis te Vlissingen.

COAX-en internetkabels trekken

Het gaat om een dubbele woning (beneden/boven), kadastraal en hypothecair 1 pand. In de woonkamer beneden is een kabelaansluiting (Delta). Wij willen interactieve TV en internet in het gehele huis, 3 woonlagen. In elk geval moeten er coaxkabels worden getrokken al dan niet met een versterker ertussen. De internetverbinding kan middels TP-link via het stopcontact of via bekabeling, maar dan moeten er wel Wifi-points komen op 1e en 2e verdieping. Het gaat wat betreft TV (en evt. Internet) om de volgende plaatsen: 1. begane grond, kamer (2) aan andere kant gang (naast meterkast), circa 5 m van hoofdaansluiting (1) 2. kamer (3) boven kamer 2 3. woonkamer 1e verdieping (boven hoofdaansluiting (1) 4. zolderkamer, van kamer 3 omhoog en dan nog paar meter langs muur. Dit punt ligt ongeveer 15 meter vanaf de hoofdaansluiting. Het pand heeft houten verdiepingsvloeren. De kabels zijn in overleg ook te leveren. Het moet een goede kwaliteit versterker en kabels zijn.

Krachtstroom woonhuis aanleggen

Graag een monteur die krachtstroom kan aanleggen in een woonhuis. Daarna de kabel naar een jacuzzi in de tuin trekken. Ongeveer 25 meter afstand. Er is voldoende ruimte in de kast om krachtstroom aan te leggen.

Groepenkast compleet laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Een 3-fase aansluiting komt uit de grond, 3x 25A. Er zitten nu 4 groepen met porseleinen stoppen, zonder aardlekschakelaar. Ik wil graag 12 lichtgroepen en 2 krachtgroepen voor een bouwzaag en de garage.

Stopcontact in de meterkast plaatsen

In de meterkast een stopcontact aanbrengen voor een modem. Wandcontactdoos met een punt. Misschien ook direct bij de buren een punt in de meterkast maken.