Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra stopcontact in meterkast:

Extra stopcontact in meterkast

Ik wil een extra stopcontact plaatsen in de meterkast.
Onze klant uit Tholen (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra stopcontact in meterkast uit heel Nederland:

De meterkast aanpassen en een stopcontact plaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen en een stopcontact kan plaatsen in de keuken ten behoeve van een oven met keramische kookplaat. Er kan een kabel van de meterkast naar de keuken getrokken worden via de meterkast. Dit moet over een afstand van ongeveer 5 meter.

Stopcontact in de meterkast plaatsen

Er zal een stopcontact in de meterkast verplaatst moeten worden.

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken

Ik heb een kookplaat overgenomen maar wanneer ik de perilex stekker in het perilex stopcontact stop dan springt de stroom uit. Mogelijk moet de meterkast met extra groepen worden uitgebreid.

Aanleg 380V

Het betreft het aansluiten van een 380 stopcontact in de meterkast.

Kabels onder vloer (3x220) en Inductie stopcontact aanleggen

Heb al 3x25Amp. En 80 Amp verzekering in meterkast. Moet kabel 5 afkerig onder vloer door van meterkast naar keuken. Ongeveer 5 meter totaal. Kunt u dat. Graag kosten opgaaf.

Verplaatsen meterkast en controleren stopcontact

Het gaat om een appartement van ongeveer 72 vierkante meter in Amsterdam. Mijn meterkast zit momenteel qua locatie op een onhandige plek. ik kan er alleen bij via een luikje (hoog) in de woonkamer, waar ik een trap voor moet plaatsen, of via de andere kant, maar die valt in het trappenhuis van de bovenbuurman. Ik vraag me daarom af (1) of de meterkast verplaatst kan worden. Daarnaast doet én stopcontact het niet in de woonkamer, gaarne deze na laten kijken.

Perilex stopcontact groep voor inductiekoken

Ik wil graag een extra groep plus perilex stopcontact en aansluiting voor inductie koken. De meterkast en keuken zitten ongeveer 5 meter van elkaar af. Ik heb een kruipruimte, maar aan de onderkant van de vloer ziet vloerisolatie.

Stopcontact aarden van zolder naar begane grond

Ik zoek een elektricien die een stopcontact kan aarden. Het stopcontact op zolder blijkt niet geaard zijn, er moet dus een aardedraad getrokken worden vanuit de meterkast naar zolder. De bedrading moet netjes weggewerkt zijn.

Elektra aanpassen in een woning

Ik zoek een elektricien die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om 5 stopcontacten verplaatsen/ infrezen. Daarnaast moeten 3 stopcontacten ook nog een stukje naar de zijkant toe ( 10 - 30 cm). Ook wil ik dat er een extra stopcontact in de keuken geplaatst worden. En er moet bekeken worden of de meterkast qua groepen uitgebreid moet worden of niet.

Lichtpunt maken en verhelpen probleem stopcontact

Ik zoek een elektricien die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. In mijn slaapkamer heb ik geen stroom op een stopcontact. Ik kan niet achterhalen waar dit in zit. Daarbij wil ik een lichtpunt maken waar op dit moment al kabels heen lopen maar deze lijken 'dood' te zijn. Eventueel een nieuwe kabel naar toe trekken vanuit meterkast. Kunnen jullie ook meteen de lamp aansluiten? Beide punten zitten relatief dicht in de buurt van de meterkast.

Partners

Partners van Casius