Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductie kookplaat aansluiten:

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductie kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Elektra aansluiten

Ik wil graag een offerte aanvragen over de kosten van een groepen kast leveren en aansluiten en 1 aansluiting tbv inductie kookplaat en oven in keuken. Het aanpassen van een wasmachine aansluiten schakelaar en en een schakelaar voor een droger. Schakelaar voor wasmachine is aanwezig moet een schakelaar voor droger toegevoegd worden

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Aansluiten inductie kookplaat

Ik wil weten wat het kost om een twee fasen aansluiting aan te laten aanbrengen voor een inductie kookplaat. 10 meter hemelsbreed, er is een betonnevloer dus geen kruipruimte meer.

Vergroten van uitsparing in granieten aanrechtblad

Uitsparing in granieten aanrechtblad is 84 cm x 48 cm en dit moet vergroot naar 84 cm x 49 cm ivm een inductie-kookplaat.

Extra groepen plaatsen

Graag 4 extra groepen plaatsen en 1 groep voor een inductie kookplaat

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Voor plaatsen van een inductie kookplaat dient de huidige uitsparing vergroot te worden van 48*56 naar 49*75.

Inductiekookplaat aansluiten

We willen een elektrische inductie kookplaat, met een aansluitwaarde van 11.100 W, aan laten sluiten en denken dat een uitbreiding van de meterkast nodig is. Kunt u aangeven of dat mogelijk is en een indicatie van de kosten geven? Een kabel is makkelijk te trekken tussen de meterkast en keuken en is ca 10 meter (via de kruipruimte).

Perilex kabel aan kookplaat monteren

Ik heb een inductie kookplaat met perilex kabel gekocht. Alleen de kabel op de juiste manier instaleren voor de rest is the aansluiting voor de kook plaat al klaar

Extra groep voor inductie kookplaat

Ik vroeg me af om een extra lijntje te trekken vanuit meterkast. Het betreft een bovenwoning met een meterkast op de begane grond. De keuken waar het stopcontact voor een inductiekookplaat zou moeten worden geplaatst zit er zo'n beetje recht boven. Een indicatie van de kosten zou prettig zijn. Dank u wel.

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Partners

Partners van Casius