Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductie kookplaat aansluiten:

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductie kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Groepenkast uitbreiden

Ik wil de groepenkast uitbreiden omdat ik een inductie kookplaat ga gebruiken. Ik weet niet of er al een perilex aansluiting zit. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Draden meterkast naar keuken trekken

Ik ben op zoek naar iemand voor het het trekken van draden vanuit mijn meterkast naar mijn keuken voor een inductie kookplaat dus een 2 fasen aanleggen. Ik doe een foto van mijn meterkast erbij.

3fasen en meterkast plaatsen

In de keuken ga ik een fornuis (inductie + oven) plaatsen dat een 3fasenaansluiting nodig heeft. Er moet dus 3fasen stroom en een 3fasen stopcontact komen. De oude meterkast kan dit waarschijnlijk niet trekken. Verder zal er met het electriciteitsbedrijf wel iets geregeld moeten worden. Als u hierin mee wilt denken hoor ik graag van u. Perilex niet aanwezig, kruipruimte wel. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 3 a 4 meter.

Perilex aansluiten

Ik wil een extra groep aanbrengen voor de inductie kookplaat en een periflex stekker aansluiten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.

Uitbreiden met 2 groepen en eventueel vervangen meterkast

In verband met koken op inductie zijn er 2 groepen extra nodig. De meterkast is 30 jaar oud er zijn al 2 groepen afgelopen jaren bijgezet. We willen iemand langs hebben die ons kan vertellen wat er nodig is. We hebben nog geen perilex stopcontact. De kookplaat komt naast een muur tussen de meterkast en de keuken. We hebben een kruipruimte, maar we vermoeden dat het kabel door de muur getrokken kan worden. Begin februari zouden we graag beginnen.

Aanleg en aansluit inductie kookplaat

Aanleg en aansluit inductie kookplaat.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn inductie kookplaat aansluiten op een perilex stekker

Electra keuken aanpassen

In juni 2020 moet onze oude keuken worden verwijderd. Elektra moet worden aangepast, ivm koken van gas naar inductie. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 6 meter Kruipruimte is aanwezig, perilex aansluiting niet.

Keuken gereed maken voor inductie

Ik wil weten hoeveel het kost als ik een inductiekookplaat wil kunnen gebruiken. Ik kook nu nog op gas. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en toekomstige kookplaat bedraagt ongeveer 2 meter.

Partners

Partners van Casius