Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductie kookplaat aansluiten op kookgroep:

Inductie kookplaat aansluiten op kookgroep

Het gaat om het aansluiten van de bedrading in de groepenkast op de installatieautomaat van de kookgroep. De bedrading is al getrokken. 2 blauwe, 2 bruine en 1 aarde. Inclusief perilex aansluiting.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductie kookplaat aansluiten op kookgroep uit heel Nederland:

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Meterkast aanpassen voor inductie en perilex

Ik wil mijn aansluiting geschikt maken voor inductie koken. Hiervoor moet er een perilex aansluiting komen. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast bedraagt al gauw 6 a 7 meter.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor de inductie kookplaat en ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.

2-fasen aansluiting

Ik wil graag een 2-fasen aansluiting in de meterkast laten aanleggen. Dit is bedoeld voor een inductie kookplaat in de keuken.

3 fase aansluiting realiseren

In de meterkast een 3 fase aansluiting realiseren voor inductie kookplaat met fornuis. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.

Aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen

In onze bestaande keuken, dient de sparing in het natuursteen aanrechtblad aangepast te worden en een 2 fase aansluiting te worden aangelegd. Tevens installeren en aansluiten inductie kookplaat + perilex aansluiting. Eventueel mag de inductie kookplaat 90 cm 2 fase ook meegeleverd worden.

Perilex aansluiting aanleggen voor inductie koken

Installeren van een Perilex aansluiting tbv keukenapparatuur namelijk een inductie kookplaat. Daarbij gaat het om het plaatsen van een kookgroep, het trekken van de juiste bedrading en het plaatsen van een perilex stopcontact (2 fase). Kruipruimte is aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 a 3 meter.

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Meterkast heeft beschikking over 3 aansluitingen van 25 amp. Het kan zijn dat er nog een perilexstekker gelegd moet worden naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 4 a meter. Kruipruimte is waarschijnlijk wel aanwezig.

Groepenkast vervangen

Goede dag ik wil de groepenkast vervangen. Er moet perilexaansluiting komen voor inductie. In de meterkast zit er een 3 fase aansluiting en een oude meter. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 meter.

Vervangen groepenkast door een 9 groepenkast met 1 groep voor inductie

Ik wil de groepenkast vervangen door een 9 groepenkast waarvan 1 groep geschikt voor inductiekookplaat. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is nog niet zeker. de keuken komt mogelijk boven of beneden. De afstand ligt dan tussen 6-10 meter ongeveer. Het is een dijkwoning. Er is geen kruipruimte, maar wel een soort kelder.

Partners

Partners van Casius