Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven:

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil graag de aansluiting van 3 x 25 ampere om laten zetten naar 3 x 63 Ampere. Om een bedrijf dit te laten doen moet er eerst een diepteaarding aangebracht worden door een erkend bedrijf. Zodat wij hiervan het rapport door kunnen sturen naar de installateur. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven uit heel Nederland:

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil mijn capaciteit van de elektra verhogen van 35 A naar 50 A. Hiervoor heb ik een aarding nodig in mijn meterkast met een meting en installatierapport.

Aardpen slaan en aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor het bijplaatsen van een aardpen. Plaatsing in een zandig gebied met een eerste grondwaterlaag op circa 8 meter diepte. Inclusief het benodigde grond en aansluitwerk. Meterkast op 1,5 meter vanaf deur en systeem uit 2008 dus alles is nieuw. Inclusief het verwijderen van bestrating, tegels van 50 centimeter x 50 centimeter en het weer terugplaatsen van deze tegels. Daarbij de volgende eisen: - Aansluiten volgens het TT-stelsel (geen TN stelsel). - Te realiseren aarding minder dan 5 ohm.

Ivm aanpassing gekochte woning voor ...

Ivm aanpassing gekochte woning voor inhuizing. Periode 23 october - 1 november. Vervanging bedrading in woning bouwjaar 1950. Vervangen groepenkast. - Huidig 4, nieuw 7 met uitbreiding mog. Realisatie Aardlek/aarding (pen). - Niet aanwezig c.q. onvoldoende. Betreft WCD op begane grond + 1e verdieping en 1 lichtpunt en WCD (voor cv) op 2e verdieping (zolder). Deels zoniet geheel vervangen schakelmateriaal. Schakelmateriaal in niet afgekeurd alleen verouderd. Volledig inbouw echter onduidelijk diepte en of inbouwdozen. Kan worden nagegaan. Bekijken woning kan in overleg met verkoper plaatsvinden. Belangrijk: Snelheid en beschikbaarheid en marktconforme prijs