Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie:

Aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie

Ik wil een offerte ontvangen voor het aanleggen van 380 volt vanuit de meterkast naar de keuken voor het gebruik van een inductie kookplaat.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Ik ga binnenkort elektrisch rijden en wil daarom de benodigde aanpassingen in de groepenkast laten verzorgen. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig met 380 Watt. Ik hoor graag of dit ook zonder tussenkomst van energieleverancier Enexis kan. Ik wil de klus graag in de 1e helft van december laten verzorgen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Krachtstroom aanleggen

De leiding is al aanwezig , de bedrading is al getrokken ( ik weet alleen niet of er de juiste kleuren zijn gebruikt )

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil van koken op gas overstappen op elektrisch (inductie of keramisch) koken. Daarvoor moet er krachtstroom worden aangelegd in mijn groepenkast. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Wij willen in keuken overstappen naar elektrisch koken en geloof dat we dan op krachtstroom over moeten gaan. Willen kijken wat voor kostenplaatje hieraan zit. het is een nieuwbouw woning.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Krachtstroom voor de nieuwe keuken aanleggen

Wij gaan in januari starten met de vervanging van onze keuken. We beginnen dan met de sloop van de oude keuken. Omdat we in de nieuwe situatie op inductie gaan koken, willen we krachtstroom laten aanleggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen

Het aanleggen van een krachtstroom aansluiting op de derde verdieping van een huis uit bouwjaar 2008.

Leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen

Het aanleggen van nieuwe leidingen voor zowel normale- als krachtstroom. Het leidingwerk kan door kabelgoten gelegd worden. De kabelgoten moeten nog aangebracht worden. De kabelgoten zijn meteen aansluitpunten voor de verlichting. De inrichting is een industriële look. Er is een technische tekening beschikbaar. Die kan ik u mailen.

Krachtstroom aanleggen

Graag wil ik krachtstroom om een doorloopboiler op aan te sluiten.

Krachtstroom aanleggen naar de keuken

Er moet een 3 fasen stopcontact komen in de keuken. Er is alle een aparte groep voor in de meterkast aan de andere kant van dezelfde muur. We hebben namelijk al op 2 andere plekken krachtstroom.

Partners

Partners van Casius