Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Middelburg of directe omgeving.

542 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Middelburg:

Extra groepen plaatsen

Ik wil graag extra groepen laten plaatsen t.b.v. wasmachine en droger. Groepenkast is recent vervangen.

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil bij Praxis een elektrische garagedeur opener kopen en die laten plaatsen.

Kookgroep aanleggen

wij willen een inductie kookplaat nemen , we hebben een kookgroep in de meterkast zitten maar dat is enkel 1 fase moet dus nieuwe bedrading in getrokken worden en een fornuisgroep uitbreidingsslet ik denk dat de bedrading via de stopcontact naar de verdeeldoos moet en zo naar de meterkast ik denk dat het ongeveer 10 meter draad is. Wat zijn ongeveer de kosten met materiaal?

Inductie kookplaat aansluiten op kookgroep

Het gaat om het aansluiten van de bedrading in de groepenkast op de installatieautomaat van de kookgroep. De bedrading is al getrokken. 2 blauwe, 2 bruine en 1 aarde. Inclusief perilex aansluiting.

Oven inbouwen/afzuigkap hoger plaatsen

Ik wil graag mijn inbouwoven laten plaatsen in mijn keuken. Tevens wil ik graag mijn afzuigkap hoger laten plaatsen.

380 Volt aanleggen in schuur

Ik wil 380 volt aanleggen in schuur. En ik ben benieuwd of dit via de meterkast zou kunnen vanuit mijn woning of dat het op een andere manier tot stand kan worden gebracht.

Aanleggen stroom voor sauna

Graag zou ik een prijsopgave willen voor het aanleggen van krachtstroom ter behoeve van een sauna kachel. De aanvoer van de 3 fase moet door de netwerkbeheerder aangelegd worden.

Diverse elektra klussen

Ik ben de zolder aan het betimmeren, er is een stuk wat even veranderd moet worden. Een pvc buis moet omgelegd worden. Deze moet ook beter aangelegd worden en er moet ook verlichting en een stopcontact geplaatst worden. Daarvoor moeten elektra leidingen omgelegd worden.

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik wil een stopcontact in de tuin laten aanleggen en daarom zal een elektriciteitskabel ongeveer 10 meter onder de grond moeten worden getrokken naar plek stopcontact, vanaf punt waar de stroom kan worden afgetapt.

Krachtstroom en perilex aansluiten

Wij willen graag krachtstroom aanleggen en een perilex contact.

COAX kabel vervangen

Om TV kwaliteit te garanderen zal de coax van meterkast naar huiskamer vervangen moeten worden, beide begane grond.

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil graag de aansluiting van 3 x 25 ampere om laten zetten naar 3 x 63 Ampere. Om een bedrijf dit te laten doen moet er eerst een diepteaarding aangebracht worden door een erkend bedrijf. Zodat wij hiervan het rapport door kunnen sturen naar de installateur. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen.

Elektraklusjes

Het gaat om het plaatsen van een stopcontact in de badkamer. Momenteel is hier enkel een lichtschakelaar, stopcontact zou ernaast moeten komen. Tevens bekijken van een dubbele lichtschakelaar in de keuken (2 'halve' knopjes, 1e is voor licht keuken, 2e lijkt niks te doen, als deze nergens op aangesloten is deze graag vervangen voor gewone schakelaar). Tevens de combimagnetronoven nakijken, de groepsschakelaar hiervan slaat steeds af bij gebruik (weet niet of het probleem in de magnetronoven of in de groepsschakelaar zit).

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil van koken op gas overstappen op elektrisch (inductie of keramisch) koken. Daarvoor moet er krachtstroom worden aangelegd in mijn groepenkast. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte.

Aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie

Ik wil een offerte ontvangen voor het aanleggen van 380 volt vanuit de meterkast naar de keuken voor het gebruik van een inductie kookplaat.

Defecte combimagnetron repareren

Onze IKEA combimagnetron van het type MOD. MWN 400 S (volgens mij van het merk Whirlpool) heeft een defecte startknop. Knop reageerde al langere tijd niet normaal maar doet nu helemaal niets meer.

Elektra vervangen in een monument

Vervanging van complete elektrische installatie, leidingen et cetera. Het gaat om een monument van 330 m2.

Bekabeling doortrekken en stopcontacten plaatsen

Ik wil graag tv kabels laten doortrekken naar 4 slaapkamers en een aantal nieuwe stopcontacten laten plaatsen en het elektra hiervoor dus laten doortrekken. Ook moet de WiFi nagekeken worden om te kijken of het signaal hiervan verbeterd kan worden.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij krijgen momenteel een nieuwe keuken en vervangen daarbij de gaskookplaat door een inductiekookplaat. Wij willen de bestaande groepenkast laten aanpassen. Er zijn nu vier groepen en we willen er een extra groep bij met een 2-fasen aansluiting voor de inductiekookplaat. Er moet ook een aansluiting worden verzorgd voor een nog te monteren aanrechtboiler. Wij ontvangen graag een prijsindicatie.

Kortsluiting in de tuinverlichting

De tuinverlichting maakt steeds kortsluiting. Nu blokkeert ook de aan/uit schakelaar. Graag laat ik dit controleren door een vakman en daar waar mogelijk repareren.

Aardpen bij een nieuwbouwwoning slaan

We gaan binnenkort beginnen met het bouwen van een nieuwe woning, er moet een aardpen worden geslagen. Graag wil ik weten wat hier de kosten van zijn. Reacties ontvang ik graag per mail.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag 5 groepen in mijn meterkast laten vervangen. De kast is ongeveer 37 jaar oud en heeft maar twee aardlekschakelaars.

3-fase kookgroep laten installeren

Wij laten onze keuken renoveren en er komt dan een inductie kookplaat in. Graag prijs voor alleen installeren van alleen 3 fase groep in de meterkast. Daarnaast graag een prijs voor installeren van de 3 fase groep in de meterkast, inclusief het trekken van een kabel (3m) en aansluiten van een perilex wandcontactdoos. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stopcontacten in de keuken aanbrengen

Het betreft het laten plaatsen van twee stopcontacten in keuken. De stopcontact moeten in een gipsen muur geplaatst worden. Graag ongeveer 30 cm van het bestaande stopcontact. Aan de andere kant van het muurtje zit de meterkast.