Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor spots en centraaldozen aanbrengen:

Spots en centraaldozen aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie van het boren door de kanaalplaatvloer voor 4 kanaaldozen en ongeveer 25 spots.
Onze klant uit Bruinisse (Zeeland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spots en centraaldozen aanbrengen uit heel Nederland:

Metalstudplafond

Het hangen van een systeem plafond systeem metal stud bekleed met 9 mm gipsplaten type plaat met A kanten afgewerkt met jointfiller en jointmix. Geschuurd tex klaar. En/of met stucplaaten en glad gestucadoord (afgemest). Er is een tekening beschikbaar per mail. Totaal L vormige woonkamer 44 m2 incl. een verlaagd gedeelte van 7 m2 waarin een stalen balk ligt. En een extra study van 5,75m2. In het plafond 10 spots aanbrengen rvs look halogeen geschikt voor led. en 2 centraaldozen deze zijn aanwezig. Het werk is op de begane grond woning met voortuin en inrit. Alle restmateriaal afvoeren. Het werk is te bezichtigen op afspraak. De verdiepingsvloer is voor de helf beton en de aanbouw houten balklaag. Het huidige plafond is reeds in eigen beheer gesloopt.

Inbouwen van plafondspots (4 bakken met ...

Inbouwen van plafondspots (4 bakken met middelgrote spots en 2 standaard spotjes). voorbereiding in planfond is aanwezig middels centraaldozen waarvandaan de stroom richting de lichtpunten getrokken moet worden. de grote spots moeten worden gedimd. Centraaldozen zijn reeds aangesloten op schakelaars. plafondhoogte voor grote spots is 3.5M voor kleine spots 2.5M. appartement is 1.5 geleden volledig gerenoveerd incl alle electriciteit.