Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

60 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

zondag 8 april 2018

Groepenkast uitbreiden

Wij willen graag de groepenkast van 4 naar 6 groepen uitbreiden. Daarnaast is de meterkast erg oud. Wij ontvangen hij graag wat advies over of deze kast de 6 groepen kan leveren of dat de kast ook vervangen dient te worden.
vrijdag 16 maart 2018

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast. Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer
maandag 12 maart 2018

Krachtstroom en perilex aansluiten

Wij willen graag krachtstroom aanleggen en een perilex contact.
zondag 11 maart 2018

Krachtstroom voor een sauna aanleggen

Krachtstroom aanleggen in verband met een sauna in de tuin in vakantiewoning.
zaterdag 24 februari 2018

COAX kabel vervangen

Om TV kwaliteit te garanderen zal de coax van meterkast naar huiskamer vervangen moeten worden, beide begane grond.
woensdag 14 februari 2018

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil graag de aansluiting van 3 x 25 ampere om laten zetten naar 3 x 63 Ampere. Om een bedrijf dit te laten doen moet er eerst een diepteaarding aangebracht worden door een erkend bedrijf. Zodat wij hiervan het rapport door kunnen sturen naar de installateur. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen.
dinsdag 13 februari 2018

Elektraklusjes

Het gaat om het plaatsen van een stopcontact in de badkamer. Momenteel is hier enkel een lichtschakelaar, stopcontact zou ernaast moeten komen. Tevens bekijken van een dubbele lichtschakelaar in de keuken (2 'halve' knopjes, 1e is voor licht keuken, 2e lijkt niks te doen, als deze nergens op aangesloten is deze graag vervangen voor gewone schakelaar). Tevens de combimagnetronoven nakijken, de groepsschakelaar hiervan slaat steeds af bij gebruik (weet niet of het probleem in de magnetronoven of in de groepsschakelaar zit).
zaterdag 3 februari 2018

Elektricien nodig

Wij wonen in Sint Jansteen (Hulst) en hebben een huis gekocht met zeer oude elektriciteit. Vandaar dat we dit snel willen laten bekijken en vervangen. Kunt u langskomen om een offerte op te maken aub? Alvast bedankt!
woensdag 3 januari 2018

Installeren van een hoofdschakelaar

Ik wil in mijn meterkast een hoofdschakelaar installeren. De bestaande hoofdschakelaar bevindt zich waarschijnlijk achter het verzegelde deel. Foto's in bijlage. Graag een raming van kostprijs? Gelieve enkel te contacteren via mail, daar ik juist verhuisd ben vanuit Belgie en nog problemen heb met mijn gsm netwerk.
zaterdag 23 december 2017

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast.
donderdag 7 december 2017

Extra groepen maken en leidingwerk frezen

Extra fase (2) aansluiting maken en leidingwerk frezen voor de kook unit in keuken die ik wil laten aanbrengen. Aansluiten van groepen kast naar keuken. Het gaat om een afstand ongeveer 10 meter van begane grond naar 1e etage.
donderdag 30 november 2017

Elektra aanleggen in nieuwe uitbouw

Huidige uitbouw jaren 30 woning wordt vervangen door nieuwe uitbouw (houtskeletbouw) en de hele uitbouw wordt keuken. (Was keuken+douche+bijkeuken+wc+schuur... ) In de nieuwbouw van totaal 27m2 moet elektra aangelegd worden tbv keuken. Heeft u een indicatie van de prijs?
zaterdag 18 november 2017

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil van koken op gas overstappen op elektrisch (inductie of keramisch) koken. Daarvoor moet er krachtstroom worden aangelegd in mijn groepenkast. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte.
woensdag 15 november 2017

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in de meterkast
zaterdag 11 november 2017

Spots en centraaldozen aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie van het boren door de kanaalplaatvloer voor 4 kanaaldozen en ongeveer 25 spots.
vrijdag 10 november 2017

Aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie

Ik wil een offerte ontvangen voor het aanleggen van 380 volt vanuit de meterkast naar de keuken voor het gebruik van een inductie kookplaat.
donderdag 2 november 2017

Aanleggen krachtstroom

In verband met eventuele aanschaf van een inductiefornuis hebben we 3-fase stroom nodig.
zondag 1 oktober 2017

Vervanging 25 ampère hoofdzekeringen door 35 ampère

Wat zijn de totale kosten incl vastrechtkosten voor de omschakeling van 25 amp naar 35 amp?
zondag 17 september 2017

Groepenkast aanpassen

Woning voorzien van twee groepen en één fase zonder aardlek. Graag wil ik een uitbreiding naar 3 fase en tenminste 6 groepen inclusief materiaal en eventueel een vaste installatie prijs.
vrijdag 15 september 2017

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen voor groepenkast met 8 groepen 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Vervangen van ongeaarde stopcontacten door geaarde stopcontacten en bijplaatsen van meerdere stopcontacten.
zondag 3 september 2017

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.
zaterdag 26 augustus 2017

Elektra in de gehele woning vervangen

Ik ben mijn vrijstaande woning van 6 x 8 meter op een boerenerf geheel aan het leeg slopen. Ik haal de keuken er uit en alle plafonds. Ik wil er daarna gefaseerd al het elektra laten vervangen, inclusief de meterkast. Er moet ook een 360 Watt aansluiting worden gemaakt voor een groot fornuis. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en bespreek dan ook mijn wensen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte (van een erkend elektricien). Het maken en nakomen van goede afspraken is voor mij in deze erg belangrijk.
woensdag 23 augustus 2017

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Verplaatsen meterkast en vernieuwen groepen (meerdere groepen). Meterkast komt aan de andere (achter)kant van de muur (in de garage) buizen kunnen door de muur heen als het ware.
zondag 20 augustus 2017

Elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen

Voor een nieuw op te starten minicamping in de buurt van Biervliet zijn we op zoek naar vakmensen die een offerte willen maken voor nieuw aan te leggen elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 ampere in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de krachtstroom naar de standplaatsen is ongeveer 100 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Extra stroomgroep

Extra stroomgroep voor tuinhuis maken. Redelijk nieuwe meterkast. Wil van het tuinhuisje een speelhuisje maken en er zit maar een stopcontact in.

Partners

Partners van Casius