Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

62 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

woensdag 24 juni 2020

Vervangen van de meterkast

Vervangen van de meterkast en de voorbereiding van voorziening tbv inductie koken.
zondag 7 juni 2020

Kookgroep in meterkast laten plaatsen

Ik wil graag een extra groep in de meterkast hebben voor een kookgroep voor inductie
donderdag 4 juni 2020

keramische kookplaat aansluiten

keramische kookplaat aansluiten in wandmontagedoos
vrijdag 1 mei 2020

Vervangen meterkast

Wij hebben nog een oude meterkast met 3 groepen. Willen deze vervangen met meer groepen. Waarschijnlijk de electra ook maar geen idee hoe de draden door het huis gaan. Graag een prijs
dinsdag 28 april 2020

Groepenkast verniewen

Oude groepenkast is van bakeliet. Nieuwe groepenkast zou 8 tot 10 groepen moeten zijn.
zaterdag 25 april 2020

Plaatsen extra stoppengroep tbv jacuzzi

Plaatsen van extra stoppengroep in de meterkast incl aanleggen bedrading onder fundering en plaatsen extra stopcontact buiten.
maandag 23 maart 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen ten behoeve van bouwaansluiting slaan op onze bouwkavel. Ik hoor graag wat dit kost.
vrijdag 20 maart 2020

Aardpen slaan

Op onze bouwkavel moet er een aardpen geslagen worden. Wat zijn de kosten voor de aardpen en het slaan? Ik hoor het graag.
donderdag 19 maart 2020

Opnieuw aanleggen van elektra in woning

Elektra voor spotjes / stopcontacten / nieuwe meterkast Aansluiten / krachtstroom keuken aanleggen complete woonkamer voorzien van elektra ( oude meterkast eruit zie foto )
zaterdag 7 maart 2020

Vernieuwen meterkast

De meterkast is erg gedateerd en ik denk zelf dat deze vernieuwd moet worden, ook wil ik extra groepen ivm het aanschaffen van een inductieplaat, een nieuwe oven en andere elektronische apparaten.
vrijdag 6 maart 2020

Inbouw stopcontact plaatsen

Ik wil graag 1 inbouw stopcontact erbij plaatsen. Het dichtstbijzijnde stopcontact is op 2 meter afstand. De muur is een draagmuur van beton. Wat zijn de totale kosten inclusief sleuven en inbouwen / aansluiten? En op welk termijn kan het? Ik hoor het graag.
donderdag 5 maart 2020

Aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een offerte voor het slaan en meten van een aardpen in mijn nieuwbouwwoning.
donderdag 5 maart 2020

Stopcontact verplaatsten

Ik wil graag 2 extra stopcontacten doortrekken naast 2 kanten van het bed. (dubbele stopcontacten). Zie foto. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 20 februari 2020

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen is oud huis nog met stoppen.
zondag 2 februari 2020

Extra groepen plaatsen

Ik wil graag extra groepen laten plaatsen t.b.v. wasmachine en droger. Groepenkast is recent vervangen.
donderdag 23 januari 2020

Perilex aansluiting voor inductiekolen

Ik wil voor de aanleg van een perilex een offerte ontvangen. Het gaat 1 verdieping omhoog van de kast.
zondag 19 januari 2020

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.
woensdag 15 januari 2020

Aardpen slaan

Er moet een diepteaarding geplaatst worden in een meter kast, of buiten, omdat ik een verzwaring van 3 x 25 naar 3 x 63 ampère wil. Ik heb ook een rapport nodig voor Dnwg. De meterkast is vlakbij de ingang van het pand. Een aardlekschakelaar is aanwezig. De diepte die het geslagen moet worden weet ik niet.
maandag 13 januari 2020

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.
dinsdag 7 januari 2020

Vervangen groepenkast

Goedendag, ik heb een oude groepenkast met slechts 4 groepen de wilde in vervangen voor een nieuwe met 8 of zelfs 10 groepen, er moet ook nieuwe bedrading ban mijn keuken naar de meterkast. Ik ben benieuwd wat u voor het totale plaatje rekent.
zondag 29 december 2019

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.
dinsdag 24 december 2019

Plaatsen nieuw stopcontact

In de meterkast moet er een stopcontact geplaatst worden om een modem op aan te sluiten.
donderdag 12 december 2019

Buitenstopcontact plaatsen

Heb een dubbele buitenstopcontact met kabel, wil ik graag aan de schuurmuur bevestigd zien in verband met het opladen van scootmobiel. in de schuur lopen meer kabels vanwege de buitenverlichting. Volgens mij moet er alleen een gat worden geboord om dit aan de buitenkant te realiseren.
dinsdag 3 december 2019

Groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast

Onze stoppen vliegen er steeds uit. Het is de bedoeling dat er 2 nieuwe groepen worden aanleggen via de kruipruimte + uitbreiding vd groepenkast.
maandag 25 november 2019

Verzegelen van de groepenkast

De vorige bewoners in mijn woning hebben de verzegeling van de groepenkast (zwarte kastje) eraf gehaald. Ik wil graag weten wat de kosten van het verzegelen is.

Partners

Partners van Casius