Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

66 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen, extra groepen laten installeren, oude groepenkast vervangen, elektra vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen, elektra volledig vernieuwen, nieuwe meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

zondag 7 oktober 2018

Diverse elektra klussen

Ik ben de zolder aan het betimmeren, er is een stuk wat even veranderd moet worden. Een pvc buis moet omgelegd worden. Deze moet ook beter aangelegd worden en er moet ook verlichting en een stopcontact geplaatst worden. Daarvoor moeten elektra leidingen omgelegd worden.
zaterdag 15 september 2018

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen en installeren in de meterkast en de leidingen plaatsen naar de keuken waar de elektrische kookplaat moet komen. Er moet ook een perilex stopcontact komen.
zondag 26 augustus 2018

Perilex aansluiting aanleggen

Wij willen graag een Perilex aansluiting in een keukenkastje laten aanleggen, zodat we op een inductiekookplaat kunnen gaan koken.
donderdag 23 augustus 2018

Groepenkast vervangen en aardlek plaatsen

Het gaat om het vervangen van de oude groepenkast, en het plaatsen van een aardlekschakelaar. Ik wil dat er 6 nieuwe groepen geplaatst worden. Slimme meter is pas geplaatst. Er zitten nu 5 groepen.
zaterdag 11 augustus 2018

Verplaatsen en vervangen van de meterkast

In onze vakantiewoning zit nog een oude meterkast met maar 2 groepen. Er komt 1 x 25 ampère binnen. We willen 4 groepen als dat mogelijk zou zijn en eventueel uit kunnen breiden indien nodig. De bestaande meter en nieuwe kast moeten op een andere plek komen.... circa 2 meter van de huidige plek. We zouden graag een offerte van u ontvangen.
donderdag 2 augustus 2018

Installatie van domotica

Installeren van domotica, lampen door hele huis, 4 rolluiken, verwarming en eventueel muziek. Doet u alleen de installatie of biedt u ook de producten zelf aan? Zijn bijvoorbeeld de rolluiken zelf ook bij u af te nemen? Domotica: Hal voordeur inbouwontvanger, cameradeurbel, draadloos bedienbaar slot, Alarminstallatie? Zitkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Eetkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Keuken inbouwontvanger, rookmelder, draadloze speaker? - Alarminstallatie? hal toilet inbouwontvanger, rookmelder Hal boven inbouwontvanger, rookmelder (Onze)kamer 1 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? (Baby)kamer 2 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, indoor camera(babyfoon functie) (Hobby)kamer 3 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? Badkamer waterdichte speaker Zolder(spots) inbouwontvanger, thermostaat(Nest o.i.d.) Voortuin outdoor camera, Achtertuin outdoor camera, outdoor audio Meterkast Server/Hub?
vrijdag 27 juli 2018

Extra groep en hoofdschakelaar plaatsen

Wij willen een extra groep plaatsen in de meterkast. Dat is nodig voor de zonnepanelen.
maandag 23 juli 2018

Camerabeveiliging installeren

Ik wil 4 losse wifi camera's en NVR installeren. Ik weet niet of er ook elektra doorgetrokken moet worden.
donderdag 28 juni 2018

Elektra vervangen in bewoond huis

Vervangen van elektra in bestaand en bewoond huis. Uit de jaren '30. En aanleggen van extra stroompunten
dinsdag 26 juni 2018

Vervangen van elektra

Het betreft het vervangen van elektra in een bestaand en bewoond huis en plaatsen van extra stroompunten. Zonder vervanging groepenkast
zondag 24 juni 2018

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik wil een stopcontact in de tuin laten aanleggen en daarom zal een elektriciteitskabel ongeveer 10 meter onder de grond moeten worden getrokken naar plek stopcontact, vanaf punt waar de stroom kan worden afgetapt.
donderdag 7 juni 2018

1 of 2 extra groepen in de meterkast bijplaatsen

In de meterkast willen wij graag 1 of 2 extra groepen plaatsen voor 2 terras heaters, ongeveer 2500 Watt per heater. Zie bijgevoegde foto's van meterkast en een van de heaters. Graag in de offerte opnemen voor het plaatsen van één groep en het plaatsen van 2 groepen, inclusief aanleggen van bekabeling per strekkende meter.
vrijdag 18 mei 2018

Extra groep aanleggen en inductiekookplaat aansluiten

Meterkast nakijken en een extra groep aanleggen voor mijn nieuwe inductiekookplaat. Die plaat moet tevens aangekoppeld/aangesloten worden op het netwerk.
maandag 7 mei 2018

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen in de meterkast. De oude aardpen is verloren gegaan met de aanleg van de riolering.
zondag 6 mei 2018

Hoofdzekering vervangen

Ik heb een vraag over mijn hoofdzekeringen. Ik zou deze graag willen laten vervangen. Maar hoeveel kost dit? Met vriendelijke groet,
zondag 8 april 2018

Groepenkast uitbreiden

Wij willen graag de groepenkast van 4 naar 6 groepen uitbreiden. Daarnaast is de meterkast erg oud. Wij ontvangen hij graag wat advies over of deze kast de 6 groepen kan leveren of dat de kast ook vervangen dient te worden.
vrijdag 16 maart 2018

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast. Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer
maandag 12 maart 2018

Krachtstroom en perilex aansluiten

Wij willen graag krachtstroom aanleggen en een perilex contact.
zondag 11 maart 2018

Krachtstroom voor een sauna aanleggen

Krachtstroom aanleggen in verband met een sauna in de tuin in vakantiewoning.
zaterdag 24 februari 2018

COAX kabel vervangen

Om TV kwaliteit te garanderen zal de coax van meterkast naar huiskamer vervangen moeten worden, beide begane grond.
woensdag 14 februari 2018

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil graag de aansluiting van 3 x 25 ampere om laten zetten naar 3 x 63 Ampere. Om een bedrijf dit te laten doen moet er eerst een diepteaarding aangebracht worden door een erkend bedrijf. Zodat wij hiervan het rapport door kunnen sturen naar de installateur. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen.
dinsdag 13 februari 2018

Elektraklusjes

Het gaat om het plaatsen van een stopcontact in de badkamer. Momenteel is hier enkel een lichtschakelaar, stopcontact zou ernaast moeten komen. Tevens bekijken van een dubbele lichtschakelaar in de keuken (2 'halve' knopjes, 1e is voor licht keuken, 2e lijkt niks te doen, als deze nergens op aangesloten is deze graag vervangen voor gewone schakelaar). Tevens de combimagnetronoven nakijken, de groepsschakelaar hiervan slaat steeds af bij gebruik (weet niet of het probleem in de magnetronoven of in de groepsschakelaar zit).
zaterdag 3 februari 2018

Elektricien nodig

Wij wonen in Sint Jansteen (Hulst) en hebben een huis gekocht met zeer oude elektriciteit. Vandaar dat we dit snel willen laten bekijken en vervangen. Kunt u langskomen om een offerte op te maken aub? Alvast bedankt!
woensdag 3 januari 2018

Installeren van een hoofdschakelaar

Ik wil in mijn meterkast een hoofdschakelaar installeren. De bestaande hoofdschakelaar bevindt zich waarschijnlijk achter het verzegelde deel. Foto's in bijlage. Graag een raming van kostprijs? Gelieve enkel te contacteren via mail, daar ik juist verhuisd ben vanuit Belgie en nog problemen heb met mijn gsm netwerk.
zaterdag 23 december 2017

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast.

Partners

Partners van Casius