Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

64 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

zaterdag 31 augustus 2019

Extra groep t.b.v. inductiekoken

Er moet een extra aansluiting komen in de meterkast om op inductie te kunnen koken. De bekabeling ligt van de meterkast naar de kookplaat, dus de buizen zijn er.
dinsdag 27 augustus 2019

3 Fase aansluiten

Ik heb een kabel met aarden van 35 amp die binnen komt. Ik wil inductie gaan koken en er komen 2 ovens in de keuken. Inductie is 7500 Watt max. Perilex aansluiting is niet aanwezig. Er is geen kruipruimte, maar kan door de muur. Verder is de afstand van de meterkast naar de kookplaat ongeveer 5 meter.
maandag 26 augustus 2019

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil bij Praxis een elektrische garagedeur opener kopen en die laten plaatsen.
zaterdag 24 augustus 2019

Meterkast van 1 fase naar 3 fase

Ik wil graag mijn meterkast met momenteel 8 groepen van 1 fase naar 3 fasen ombouwen
donderdag 22 augustus 2019

Vervangen elektra van oude woning en groepenkast plaatsen

Een 10-groepenkast zal geplaatst moeten worden en volledige nieuwe bedrading in oudere woning. Want hier komt een zorgwoning aan huis. Ik wil een vrijblijvende offerte.
zaterdag 17 augustus 2019

Elektriciteit van meterkast naar tuin

Het betreft de aanleg van elektriciteit in de tuin. Te beginnen met het trekken van een kabel vanuit de meterkast. Plaatsen stopcontacten overkapping en schakelaars tbv verlichting. Trekken kabel voor te plaatsen heater. Hoofdbekabeling voor extra stroompunten tuin.
woensdag 14 augustus 2019

Kookgroep aanleggen

wij willen een inductie kookplaat nemen , we hebben een kookgroep in de meterkast zitten maar dat is enkel 1 fase moet dus nieuwe bedrading in getrokken worden en een fornuisgroep uitbreidingsslet ik denk dat de bedrading via de stopcontact naar de verdeeldoos moet en zo naar de meterkast ik denk dat het ongeveer 10 meter draad is. Wat zijn ongeveer de kosten met materiaal?
zaterdag 10 augustus 2019

Inductie kookplaat aansluiten op kookgroep

Het gaat om het aansluiten van de bedrading in de groepenkast op de installatieautomaat van de kookgroep. De bedrading is al getrokken. 2 blauwe, 2 bruine en 1 aarde. Inclusief perilex aansluiting.
zaterdag 3 augustus 2019

Hoofdschakelaar plaatsen

Mijn nieuwe woning met een meterkast van 10 groepen heeft geen hoofdschakelaar. Deze wil ik laten installeren.
zaterdag 20 juli 2019

Een meterkast 90 graden draaien

Ik zoek een vakman die mijn meterkast 90° kan draaien zodat de kast toegankelijk is vanaf de andere hoek. Hiervoor moet dus elektra, water en gas verlegd worden.
vrijdag 28 juni 2019

Elektra aanleggen in nieuw te bouwen woning

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektra aan kan leggen in mijn nieuwbouwwoning. De woning wordt volgend jaar opgeleverd.
donderdag 27 juni 2019

Groepenkast vervangen en aardlekschakelaar plaatsen

Groepenkast vervangen. 3 x 25 ampère + aardlekschakelaar plaatsen.
dinsdag 25 juni 2019

aanleg 3-fasen stroom

Ik wil graag over op elektrisch koken met inductie, hiervoor moet 3-fasenstroom aangelegd worden vanuit de meterkast naar de keuken. In de keuken moet een perila stopcontact gezet worden. 3×25 is prima. Meterkast is op dezelfde verdieping, ongeveer 5 meter van de keuken vandaan als je in een rechte lijn door de muur naar de keuken gaat. Ik snap dat dit niet zomaar kan, maar het is om een idee te geven van de afstand tussen die twee.
dinsdag 23 april 2019

Stoppenkast uitbreiden en eventueel electriciteit in tuin aanleggen

In mijn nieuwe woning zit momenteel een stoppenkast met 3 groepen en volgens mij geen aardlekschakelaar. Dit moet uitgebreid worden naar een aantal dat het aan kan om een modern huishouden met wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en oven aan kan. Afhankelijk van de kosten wil ook graag weten wat het zou kosten om de tuin van elektriciteit te voorzien ( en dan vooral de nieuw te bouwen schuur). Overdracht staat gepland op 14-06.
dinsdag 23 april 2019

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil een nieuwe aansluiting van 3 x 80 A aan laten leggen in een nieuw te bouwen bewaarloods voor aardappels.
dinsdag 9 april 2019

Aanleggen electra vanuit woning naar garage

Wij hebben sinds kort een garage overgekocht van onze buren. Zij hadden hier al stroom in vanuit hun eigen woning. Nu willen wij dit laten over zetten naar ons huis. De garage bevind zich achter ons huis waar tussen in nog een schuur zit waar ook stroom vandaan gehaald kan worden. Wij hebben 5 groepen in de meterkast, zal dit voldoende zijn? Afstand van de schuur naar de garage zal ongeveer 15 meter zijn.
zaterdag 6 april 2019

Aanleg meterkast + stroomkabels horecapand Inc keuken

Horecapand van 22m2 voorzien van meterkast 5 krachtstroom aansluitingen en verder nog graag aansluiting voor 8 extra stopcontacten achter (in de keuken) en de stopcontacten die er nu al zitten 3 paar voorzien van stroom. En in het plafond voor lampen aansluiting. Graag zo snel mogelijk het liefst voor de 12e van deze maand compleet klaar.
dinsdag 26 maart 2019

Vervanging van de bedrading bovenverdieping en zolder

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van de bedrading in de badkamer, 3 slaapkamers en de zolder. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste- en tweede verdieping. Het gaat om een hoekwoning.
zaterdag 16 maart 2019

Meterkast vernieuwen winkel pand

Ik wil een meterkast vernieuwen van een winkelpand: 2 modulaire verdeelkast met twee rijen 0, 1 hoofdschakelaar 4-polig 40A (3-fasen) 0,00 4 aardlekschakelaars 2-polig 40A/30mA 0,00 1 aardlekschakelaar 4-polig 40A/30mA 0,00 13 installatieautomaten 2-polig B16 (eindgroepen) 0,00 2 installatieautomaat 4-polig B16 (krachtgroepen) 0,00 1 dubbele wandcontactdoos in de meterkast 0,00
donderdag 7 maart 2019

Aardlek elektrode slaan

Op dit moment wordt er verbouwd en zien wij dat er geen aardlek voorziening aanwezig is terwijl die tijdens de werkzaamheden nodig is. Kan iemand dit voor mij plaatsen? Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
vrijdag 1 maart 2019

Oven inbouwen/afzuigkap hoger plaatsen

Ik wil graag mijn inbouwoven laten plaatsen in mijn keuken. Tevens wil ik graag mijn afzuigkap hoger laten plaatsen.
vrijdag 22 februari 2019

380 Volt aanleggen in schuur

Ik wil 380 volt aanleggen in schuur. En ik ben benieuwd of dit via de meterkast zou kunnen vanuit mijn woning of dat het op een andere manier tot stand kan worden gebracht.
zaterdag 16 februari 2019

Perilex aansluiting laten maken

Ik heb een nieuwe fornuis met inductie kookplaat gekocht. Het is de tweede, want het eerste ging kapot door een kortsluiting. Ik heb al een perilex stekker en snoer en ik zoek een ervarend elektricien die kan alles veilig verbinden. Dit allemaal in verband van het garantie.
zondag 10 februari 2019

Krachtstroom aanleggen

In de meterkast dient krachtstroom aangelegd te worden voor de inductiekookplaat. Het aansluiten van de plaat zal door derde worden gedaan.
vrijdag 18 januari 2019

Aardpen laten slaan

Kunt u mij een prijs geven wat het slaan van een aardpen kost?

Partners

Partners van Casius