Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

60 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

donderdag 7 december 2017

Extra groepen maken en leidingwerk frezen

Extra fase (2) aansluiting maken en leidingwerk frezen voor de kook unit in keuken die ik wil laten aanbrengen. Aansluiten van groepen kast naar keuken. Het gaat om een afstand ongeveer 10 meter van begane grond naar 1e etage.
donderdag 30 november 2017

Elektra aanleggen in nieuwe uitbouw

Huidige uitbouw jaren 30 woning wordt vervangen door nieuwe uitbouw (houtskeletbouw) en de hele uitbouw wordt keuken. (Was keuken+douche+bijkeuken+wc+schuur... ) In de nieuwbouw van totaal 27m2 moet elektra aangelegd worden tbv keuken. Heeft u een indicatie van de prijs?
zaterdag 18 november 2017

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil van koken op gas overstappen op elektrisch (inductie of keramisch) koken. Daarvoor moet er krachtstroom worden aangelegd in mijn groepenkast. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte.
woensdag 15 november 2017

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in de meterkast
zaterdag 11 november 2017

Spots en centraaldozen aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie van het boren door de kanaalplaatvloer voor 4 kanaaldozen en ongeveer 25 spots.
vrijdag 10 november 2017

Aanleggen van krachtstroom voor gebruik van inductie

Ik wil een offerte ontvangen voor het aanleggen van 380 volt vanuit de meterkast naar de keuken voor het gebruik van een inductie kookplaat.
donderdag 2 november 2017

Aanleggen krachtstroom

In verband met eventuele aanschaf van een inductiefornuis hebben we 3-fase stroom nodig.
zondag 1 oktober 2017

Vervanging 25 ampère hoofdzekeringen door 35 ampère

Wat zijn de totale kosten incl vastrechtkosten voor de omschakeling van 25 amp naar 35 amp?
zondag 17 september 2017

Groepenkast aanpassen

Woning voorzien van twee groepen en één fase zonder aardlek. Graag wil ik een uitbreiding naar 3 fase en tenminste 6 groepen inclusief materiaal en eventueel een vaste installatie prijs.
vrijdag 15 september 2017

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen voor groepenkast met 8 groepen 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Vervangen van ongeaarde stopcontacten door geaarde stopcontacten en bijplaatsen van meerdere stopcontacten.
zondag 3 september 2017

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.
zaterdag 26 augustus 2017

Elektra in de gehele woning vervangen

Ik ben mijn vrijstaande woning van 6 x 8 meter op een boerenerf geheel aan het leeg slopen. Ik haal de keuken er uit en alle plafonds. Ik wil er daarna gefaseerd al het elektra laten vervangen, inclusief de meterkast. Er moet ook een 360 Watt aansluiting worden gemaakt voor een groot fornuis. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en bespreek dan ook mijn wensen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte (van een erkend elektricien). Het maken en nakomen van goede afspraken is voor mij in deze erg belangrijk.
woensdag 23 augustus 2017

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Verplaatsen meterkast en vernieuwen groepen (meerdere groepen). Meterkast komt aan de andere (achter)kant van de muur (in de garage) buizen kunnen door de muur heen als het ware.
zondag 20 augustus 2017

Elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen

Voor een nieuw op te starten minicamping in de buurt van Biervliet zijn we op zoek naar vakmensen die een offerte willen maken voor nieuw aan te leggen elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 ampere in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de krachtstroom naar de standplaatsen is ongeveer 100 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Extra stroomgroep

Extra stroomgroep voor tuinhuis maken. Redelijk nieuwe meterkast. Wil van het tuinhuisje een speelhuisje maken en er zit maar een stopcontact in.
donderdag 10 augustus 2017

Aardpen slaan bij een bedrijfspand

Ik wil graag een aardpen voor 80 Ampère laten slaan bij ons bestaande bedrijfspand. We hebben nu een 40 Ampère aansluiting maar die is veel te licht en er is geen officiële aarding. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
donderdag 3 augustus 2017

Meterkast uitbreiden

De meterkast uitbreiden, en plaatsen voor de nieuwe keuken
maandag 31 juli 2017

Krachtstroom aanleggen tussen keuken en meterkast

Krachtstroom aanleggen keuken naar meterkast.
maandag 17 juli 2017

Elektra vervangen in gehele woning

Electra in woning vervangen. Plafonds liggen open. Meterkast vervangen.
donderdag 29 juni 2017

Elektra nazien en waar nodig vervangen

Ik wil de huisinstallatie laten nazien en waar nodig vervanging toepassen. En het schakelmateriaal vervangen.
zaterdag 27 mei 2017

Extra aansluiting vanuit meterkast laten maken

In september gaan we de keuken laten vervangen. Nu zit de oven en de kookplaat aan elkaar en wij denken dat het beter is een extra aansluiting aan te leggen vanuit de meterkast. Hoe dat moet we hebben een extra aansluiting voor elektrisch koken nu komt er inductie. Graag wat advies hieromtrent.
zaterdag 6 mei 2017

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
vrijdag 28 april 2017

Aardpen slaan voor een bouwkast

Het maken van een bouwaansluiting van 3x25 ampere. Inclusief de aardpen. Dit is een zakelijke aanvraag, voor een klant in Breskens.
dinsdag 18 april 2017

Aardpen slaan en aansluiten in een bedrijfspand

In een bedrijfspand wordt een nieuwe trafo (10/0.4 kV, 1600 kVA) geplaatst. Deze trafo en het inkoopstation (10 kV) moeten van een nieuwe aarde worden voorzien. Ik wil dit in week 18 of 19 laten verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 11 april 2017

Aardpen bij particuliere loods slaan

Slaan van aardpen in particuliere loods gevestigd in Schoondijke. Graag offerte gevraagd.

Partners

Partners van Casius