Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

63 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

maandag 23 maart 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen ten behoeve van bouwaansluiting slaan op onze bouwkavel. Ik hoor graag wat dit kost.
vrijdag 20 maart 2020

Aardpen slaan

Op onze bouwkavel moet er een aardpen geslagen worden. Wat zijn de kosten voor de aardpen en het slaan? Ik hoor het graag.
donderdag 19 maart 2020

Opnieuw aanleggen van elektra in woning

Elektra voor spotjes / stopcontacten / nieuwe meterkast Aansluiten / krachtstroom keuken aanleggen complete woonkamer voorzien van elektra ( oude meterkast eruit zie foto )
zaterdag 7 maart 2020

Vernieuwen meterkast

De meterkast is erg gedateerd en ik denk zelf dat deze vernieuwd moet worden, ook wil ik extra groepen ivm het aanschaffen van een inductieplaat, een nieuwe oven en andere elektronische apparaten.
vrijdag 6 maart 2020

Inbouw stopcontact plaatsen

Ik wil graag 1 inbouw stopcontact erbij plaatsen. Het dichtstbijzijnde stopcontact is op 2 meter afstand. De muur is een draagmuur van beton. Wat zijn de totale kosten inclusief sleuven en inbouwen / aansluiten? En op welk termijn kan het? Ik hoor het graag.
donderdag 5 maart 2020

Aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een offerte voor het slaan en meten van een aardpen in mijn nieuwbouwwoning.
donderdag 5 maart 2020

Stopcontact verplaatsten

Ik wil graag 2 extra stopcontacten doortrekken naast 2 kanten van het bed. (dubbele stopcontacten). Zie foto. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 20 februari 2020

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen is oud huis nog met stoppen.
zondag 2 februari 2020

Extra groepen plaatsen

Ik wil graag extra groepen laten plaatsen t.b.v. wasmachine en droger. Groepenkast is recent vervangen.
donderdag 23 januari 2020

Perilex aansluiting voor inductiekolen

Ik wil voor de aanleg van een perilex een offerte ontvangen. Het gaat 1 verdieping omhoog van de kast.
zondag 19 januari 2020

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.
woensdag 15 januari 2020

Aardpen slaan

Er moet een diepteaarding geplaatst worden in een meter kast, of buiten, omdat ik een verzwaring van 3 x 25 naar 3 x 63 ampère wil. Ik heb ook een rapport nodig voor Dnwg. De meterkast is vlakbij de ingang van het pand. Een aardlekschakelaar is aanwezig. De diepte die het geslagen moet worden weet ik niet.
maandag 13 januari 2020

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.
dinsdag 7 januari 2020

Vervangen groepenkast

Goedendag, ik heb een oude groepenkast met slechts 4 groepen de wilde in vervangen voor een nieuwe met 8 of zelfs 10 groepen, er moet ook nieuwe bedrading ban mijn keuken naar de meterkast. Ik ben benieuwd wat u voor het totale plaatje rekent.
zondag 29 december 2019

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.
dinsdag 24 december 2019

Plaatsen nieuw stopcontact

In de meterkast moet er een stopcontact geplaatst worden om een modem op aan te sluiten.
donderdag 12 december 2019

Buitenstopcontact plaatsen

Heb een dubbele buitenstopcontact met kabel, wil ik graag aan de schuurmuur bevestigd zien in verband met het opladen van scootmobiel. in de schuur lopen meer kabels vanwege de buitenverlichting. Volgens mij moet er alleen een gat worden geboord om dit aan de buitenkant te realiseren.
dinsdag 3 december 2019

Groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast

Onze stoppen vliegen er steeds uit. Het is de bedoeling dat er 2 nieuwe groepen worden aanleggen via de kruipruimte + uitbreiding vd groepenkast.
maandag 25 november 2019

Verzegelen van de groepenkast

De vorige bewoners in mijn woning hebben de verzegeling van de groepenkast (zwarte kastje) eraf gehaald. Ik wil graag weten wat de kosten van het verzegelen is.
zaterdag 31 augustus 2019

Extra groep t.b.v. inductiekoken

Er moet een extra aansluiting komen in de meterkast om op inductie te kunnen koken. De bekabeling ligt van de meterkast naar de kookplaat, dus de buizen zijn er.
dinsdag 27 augustus 2019

3 Fase aansluiten

Ik heb een kabel met aarden van 35 amp die binnen komt. Ik wil inductie gaan koken en er komen 2 ovens in de keuken. Inductie is 7500 Watt max. Perilex aansluiting is niet aanwezig. Er is geen kruipruimte, maar kan door de muur. Verder is de afstand van de meterkast naar de kookplaat ongeveer 5 meter.
maandag 26 augustus 2019

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik wil bij Praxis een elektrische garagedeur opener kopen en die laten plaatsen.
zaterdag 24 augustus 2019

Meterkast van 1 fase naar 3 fase

Ik wil graag mijn meterkast met momenteel 8 groepen van 1 fase naar 3 fasen ombouwen
donderdag 22 augustus 2019

Vervangen elektra van oude woning en groepenkast plaatsen

Een 10-groepenkast zal geplaatst moeten worden en volledige nieuwe bedrading in oudere woning. Want hier komt een zorgwoning aan huis. Ik wil een vrijblijvende offerte.
zaterdag 17 augustus 2019

Elektriciteit van meterkast naar tuin

Het betreft de aanleg van elektriciteit in de tuin. Te beginnen met het trekken van een kabel vanuit de meterkast. Plaatsen stopcontacten overkapping en schakelaars tbv verlichting. Trekken kabel voor te plaatsen heater. Hoofdbekabeling voor extra stroompunten tuin.

Partners

Partners van Casius