Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeeland.

60 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeeland:

zondag 1 oktober 2017

Vervanging 25 ampère hoofdzekeringen door 35 ampère

Wat zijn de totale kosten incl vastrechtkosten voor de omschakeling van 25 amp naar 35 amp?
zondag 17 september 2017

Groepenkast aanpassen

Woning voorzien van twee groepen en één fase zonder aardlek. Graag wil ik een uitbreiding naar 3 fase en tenminste 6 groepen inclusief materiaal en eventueel een vaste installatie prijs.
vrijdag 15 september 2017

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen voor groepenkast met 8 groepen 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Vervangen van ongeaarde stopcontacten door geaarde stopcontacten en bijplaatsen van meerdere stopcontacten.
zondag 3 september 2017

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.
zaterdag 26 augustus 2017

Elektra in de gehele woning vervangen

Ik ben mijn vrijstaande woning van 6 x 8 meter op een boerenerf geheel aan het leeg slopen. Ik haal de keuken er uit en alle plafonds. Ik wil er daarna gefaseerd al het elektra laten vervangen, inclusief de meterkast. Er moet ook een 360 Watt aansluiting worden gemaakt voor een groot fornuis. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en bespreek dan ook mijn wensen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte (van een erkend elektricien). Het maken en nakomen van goede afspraken is voor mij in deze erg belangrijk.
woensdag 23 augustus 2017

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Verplaatsen meterkast en vernieuwen groepen (meerdere groepen). Meterkast komt aan de andere (achter)kant van de muur (in de garage) buizen kunnen door de muur heen als het ware.
zondag 20 augustus 2017

Elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen

Voor een nieuw op te starten minicamping in de buurt van Biervliet zijn we op zoek naar vakmensen die een offerte willen maken voor nieuw aan te leggen elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 ampere in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de krachtstroom naar de standplaatsen is ongeveer 100 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Extra stroomgroep

Extra stroomgroep voor tuinhuis maken. Redelijk nieuwe meterkast. Wil van het tuinhuisje een speelhuisje maken en er zit maar een stopcontact in.
donderdag 10 augustus 2017

Aardpen slaan bij een bedrijfspand

Ik wil graag een aardpen voor 80 Ampère laten slaan bij ons bestaande bedrijfspand. We hebben nu een 40 Ampère aansluiting maar die is veel te licht en er is geen officiële aarding. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
donderdag 3 augustus 2017

Meterkast uitbreiden

De meterkast uitbreiden, en plaatsen voor de nieuwe keuken
maandag 31 juli 2017

Krachtstroom aanleggen tussen keuken en meterkast

Krachtstroom aanleggen keuken naar meterkast.
maandag 17 juli 2017

Elektra vervangen in gehele woning

Electra in woning vervangen. Plafonds liggen open. Meterkast vervangen.
donderdag 29 juni 2017

Elektra nazien en waar nodig vervangen

Ik wil de huisinstallatie laten nazien en waar nodig vervanging toepassen. En het schakelmateriaal vervangen.
zaterdag 27 mei 2017

Extra aansluiting vanuit meterkast laten maken

In september gaan we de keuken laten vervangen. Nu zit de oven en de kookplaat aan elkaar en wij denken dat het beter is een extra aansluiting aan te leggen vanuit de meterkast. Hoe dat moet we hebben een extra aansluiting voor elektrisch koken nu komt er inductie. Graag wat advies hieromtrent.
zaterdag 6 mei 2017

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
vrijdag 28 april 2017

Aardpen slaan voor een bouwkast

Het maken van een bouwaansluiting van 3x25 ampere. Inclusief de aardpen. Dit is een zakelijke aanvraag, voor een klant in Breskens.
dinsdag 18 april 2017

Aardpen slaan en aansluiten in een bedrijfspand

In een bedrijfspand wordt een nieuwe trafo (10/0.4 kV, 1600 kVA) geplaatst. Deze trafo en het inkoopstation (10 kV) moeten van een nieuwe aarde worden voorzien. Ik wil dit in week 18 of 19 laten verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 11 april 2017

Aardpen bij particuliere loods slaan

Slaan van aardpen in particuliere loods gevestigd in Schoondijke. Graag offerte gevraagd.
zondag 2 april 2017

Elekrische bedrading nakijken

Nakijken van elektra. Het gaat om de bedrading van een eengezinswoning, groepenkast is geheel vernieuwd. Het gaat om een pand van 1958.
zondag 19 maart 2017

Stoppenkast vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik de groepenkast laten vernieuwen. Er zullen 3 extra groepen bij geplaatst moeten worden omdat ik van gas over ga op inductie koken.
woensdag 15 maart 2017

Electrische storing verhelpen

Een groep in de meterkast springt er steeds uit. Ik heb alle stekkers er al uit getrokken en alle lampen verwijderd maar toch blijft het probleem. Er zal moeten gezocht worden naar de oorzaak.
dinsdag 7 maart 2017

Elektra in een oud huis vervangen

Ik wil graag alle elektra vervangen in het huis dat ik wil kopen. Zie link onderaan om een indicatie te hebben welk huis het is. Het is een heel klein huis. Http://www. Immoweb. Be/nl/global. Estate. Cfm? IdBien=5428438&xgallery=estates&xpage=1
maandag 20 februari 2017

Krachtstroomgroep aanleggen

Ik wil een elektrisch fornuis, maar hier is krachtstroom voor nodig. Het gaat hier over een oud huisje waar dat niet is.
maandag 16 januari 2017

Aanleg van krachtstroom voor een inductieplaat

Vanuit de meterkast naar de keuken krachtstroom aanleggen om een inductieplaat aan te sluiten.
zondag 1 januari 2017

Defecte combimagnetron repareren

Onze IKEA combimagnetron van het type MOD. MWN 400 S (volgens mij van het merk Whirlpool) heeft een defecte startknop. Knop reageerde al langere tijd niet normaal maar doet nu helemaal niets meer.

Partners

Partners van Casius