Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen:

Krachtstroom aanleggen

In onze woning zal voor komende sauna wil ik graag drie fases realiseren in de kast. De bedrading naar de sauna kan ik zelf doen.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen uit heel Nederland:

Krachtstroom realiseren

We zouden krachtstroom willen hebben. We hebben helemaal geen krachtstroom, dat zou ergens vandaan gehaald moeten worden. Als het goed is hebben we nu een monofase. We hebben geen idee wat mogelijk is. Het gaat om een vrijstaande woning. We hebben het nodig voor zonnepanelen en inductiekookplaat. Perilex stopcontact is nog niet aanwezig. Er is geen kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en waar de inductiekookplaat komt is ongeveer 8-9 meter. Het kabel ga ik zelf aanleggen. Klus heeft enige spoed.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor de inductie kookplaat en ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom laten aanleggen in verband met de aanschaf van een tesla. Ik ga bij tesla een laadpaal bestellen, deze dient installer te worden en hiervoor is een krachtstroom nodig. 3 Meter of 5 meter is de afstand van de meterkast naar de paal, afhankelijk van waar ik hem plaats.

Aanleggen krachtstroom

Hallo, Ik wil graag krachtstroom in mijn keuken voor een elektrische kookplaat. Afstand van moderne meterkast (2013) naar keuken is +/- 4 meter. Het betreft een (niet vastgeplakte) zeil over een houten vloer waarvan de planken weggehaald kunnen worden en je vrij gemakkelijk in ruimte (diepte 40 cm) onder planken van de meterkast naar de keuken kan gaan. Betreft een moderne keukenblok (2013) met daar op een 4 pits gaskookplaat. Meterkast, bekabeling en keuken zijn allemaal vervangen in 2013. Waarom er toen geen krachtstroom is aangelegd is een andere discussie. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Graag zou ik in de 2e week van januari 2020 willen beginnen.

Krachtstroom aanleggen

De huidige aansluiting 1x25 wijzigen in 3x25. De aanvraag loopt al aan de kant van Liander. Naast het geschikt maken van de meterkast voor krachtstroom moet er ook bekabeling geplaatst worden van de meterkast naar de keuken. Deze dient voor het aansluiten van een inductie fornuis. Er licht al een invoerbuis, dus alleen de kabels plus stopcontact. Perilex aansluiting niet aanwezig. Afstand van kookplaat naar meterkast wordt 3 meter ongeveer. Kruipruimte is aanwezig.

Krachtstroom in meterkast

Wil een inductiekookplaat aanschaffen. De kabel naar het fornuis vanuit de meterkast kan ik zelf aanleggen. Ik heb nog geen perilex aansluiting.

Krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto

Voor een elektrische auto willen wij graag een krachtstroom aansluiting CEE 16 rood laten aanleggen.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Ik wil graag krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat. Perilex aansluiting is niet aanwezig. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is 5 a 6 meter. Er is ook een kruipruimte aanwezig.

Krachtstroom aansluiting maken in garage

Graag wil ik in de garage een krachtstroompunt. De stoppenkast in huis is vol, dus mij idee is om een tweede stoppenkost in de garage te maken, voor zowel een krachtstroom punt als de 220v aansluitingen. Zou zelf graag ook een deel aanleggen en de eindmontage door jullie laten willen doen, is dat een optie? Groepenkast in garage 1 groep krachtstroom en 2 groepen 220v.

Aanleggen krachtstroom ter behoeve van inductie

Aanleggen aansluiting krachtstroom voor gebruik voor inductie kookplaat. Er is een perilexaansluiting nodig. De draad van de meterkast naar de kookplaat is er al, maar er is geen aansluiting in de meterkast en het contact in de keuken. Ik denk dat dit ongeveer 1 meter is. Ik beschik niet over een kruipluik.

Partners

Partners van Casius