Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tl lamp met armatuur laten bevestigen:

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

We willen 150 tl lampen laten vervangen bij ons bedrijf.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tl lamp met armatuur laten bevestigen uit heel Nederland:

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Onlangs heb ik een entresol in mijn magazijn laten bouwen en ik wil graag tl buizen onder de entresol laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12-16 (enkel) buizen.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Ik wil een TL lamp met armatuur laten bevestigen. Deze is 5 bij 4 meter. Het moet gedaan worden in verband met een overhead deur.

Wisselschakelaar aanleggen

In de garage is nu één lichtpunt (TL-lamp) met één lichtschakelaar. Ik wil een tweede schakelaar in de garage voor dat lichtpunt. Dat moet een opbouwschakelaar worden.

Lampen ophangen

IK wil 3 nieuwe tl-lampen laten ophangen/bevestigen aan het plafond in de schuur, de overloop en een slaapkamer. Daarnaast moeten er nog 2 buitenlampen gemonteerd worden. Er zal 1 lamp bij de voordeur en 1 lamp aan het plafond van de loggia komen.

TL plafondlamp vervangen

Ik heb een nieuwe tl lamp gekocht voor in de keuken. De ophanging van de oude tl lamp moet verwijdert worden en de nieuwe gemonteerd. Het betreft TL AQ. IP54 2x36W BL.

Klussen in een bedrijfspand uitvoeren

Ik wil graag: - 6 heaters op hebben gehangen in 2 parasols, de heaters heb ik al; - 2 elektronische deurklinken laten vervangen voor andere deurklinken, materiaal heb ik al; - 1 deur waar een slotspecialist heeft geprobeerd het slot los te breken met een slijptol. Hier heb ik gedeeltelijk een nieuw systeem voor; - een lamp hebben gerepareerd in de opslagruimte, nieuwe TL balk geprobeerd maar hier ligt het niet aan. Denk de aansluiting; - de voordeurklink vervangen hebben, deze is afgebroken en ik heb hier geen nieuwe voor; - inlooptapijt vervangen hebben met een nieuwe, deze is nog niet in bezit. Circa 1.35 x 1.05 meter. Graag aanbieden met de materialen die nodig zijn. Graag ook laten weten wanneer u beschikbaar bent.

Diverse elektraklussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.

TL lamp ophangen in keuken

Een TL lamp bevestigen aan het plafond. Het kan zijn dat er een ander blokje/kroonsteentje op moet voor de bedrading.

Plafondlampen laten ophangen

Ik wil twee plafondlampen laten ophangen, een in de badkamer en een in de keuken. Betreft een vochtbestendige tl lamp in de badkamer en een spotjesbalk in de keuken. Heel misschien moet er een extra gaatje in het betonnen plafond geboord worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius