Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bedrading en wandcontactdozen vervangen:

Bedrading en wandcontactdozen vervangen

Ik wil in een klein appartement in Zeist op de 2e verdieping (58 m2). In 3 kamers en in de hal de elektrische bedrading en wandcontactdozen laten vervangen en uitbreiden. Daarnaast moet de meterkast vervangen worden ten behoeve van o.a. een inductiekookplaat omdat er te weinig groepen in de huidige kast zitten. Het appartement is goed bereikbaar per trap.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedrading en wandcontactdozen vervangen uit heel Nederland:

Wandcontactdoos plaatsen

Ik zoek een partij die wandcontactdozen kan plaatsen, de contactdozen zijn aangeschaft, gat in de muur is gevreesd en er zit bedrading. Het gaat om vier contactdozen gelinkt en geplaatst moeten worden. De woning is goed bereikbaar.

Stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast en ordening bekabeling/ bedrading en wandcontactdozen in meterkast gaan realiseren.

Stopcontacten vervangen en aanbrengen

Wij willen graag nieuwe wandcontactdozen op 8 bestaande stopcontacten. Hiervoor hoeft dus niets met de bedrading te gebeuren, alleen een nieuw 'cover' of 'hoes'. Daarnaast willen we 2 of 3 nieuwe stopcontacten laten plaatsen waar er nu nog geen zitten (1 extra in de slaapkamer, 1 extra in de woonkamer en mogelijk 1 extra in de keuken). De wandcontactdozen zullen wij zelf aanschaffen. Als er nog andere materialen nodig zijn dient de vakman deze te leveren. Kunt u hiervoor een prijsopgave maken? Contact per mail heeft in eerste instantie de voorkeur daar ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar ben.

Bedrading voor elektra trekken

Vanuit een bestaand stroompunt moeten elektrakabels worden getrokken naar een viertal schakelaars plus 6 bijbehorende lichtpunten en naar een drietal, dubbele, wandcontactdozen. Het monteren van de schakelaars, lampen en wandcontactdozen doen we zelf. Het betreft een zolder die is ingedeeld in 2 kamers en een overloop.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij willen onze groepenkast in ons woonhuis gebouwd in 1977 laten vervangen, mede ivm met het vervangen van onze huidige keuken. Het is momenteel nog de originele draaistoppen kast met een aardlekschakelaar waar voor zover ik zie 4 pvc-buizen met bedrading op zijn aangesloten + een pvc-buis naar de beltrafo. De zwaarste apparaten welke er momenteel op zijn aangesloten zijn: - een elektrische oven, een Koel/Vries-combinatie (ca. 2010, vermogen onbekend), een eenvoudige combimagnetron (1000W), afzuigkap en waterkoker in de keuken - een wasdroger en wasmachine op de zolder - een TV en AV-audio installatie in de huiskamer. Hier komen na het vervangen van de keuken bij: - een vaatwasser, en een inductie koopplaat (simpele 4pits, geen wok-pit etc. ), een uitgebreide combimagnetron (hete lucht, boven en onderwarmte, grill, event. Stoom). In de nieuwe situatie moet het aantal (eind? )groepen geschikt zijn voor: - een vaatwasser op een nog te realiseren eigen wandcontactdoos; een inductiekookplaat, eventueel op de aansluiting van de huidige electrische oven indien mogelijk; uitgebreide combimagnetron op een nog te realiseren wandcontactdoos; een koelvriescombinatie, eventueel op de aansluiting van de huidige K/V-combinatie; een afzuigkap en waterkoker. - een droger en wasmachine welke op de zolder staan, met een wandcontactdoos op een extra plaats, omdat deze in de toekomst waarschijnlijk naar een ander deel van de zolder gaan. Deze apparaten kunnen eventueel met een switch geschakeld worden omdat deze normaal niet gelijktijdig draaien. - TV en AV-audio installatie in de huiskamer, liefst met een extra wandcontactdoos - een aantal (niet-permanent bezette) wandcontactdozen in de keuken, slaapkamer en op zolder moeten ook aangesloten worden.

Diverse klussen in huis

Wij willen graag enkele werkzaamheden in onze garage laten uitvoeren, het gaat om het volgende: - Een plafond plaatsen van 3 x 3 meter met spotjes; - Er moeten gaten geboord worden in houtenbalken om elektra-buizen opnieuw te plaatsen en de elektra-bedrading omleggen; - Vloer storten met elektrische vloerverwarming en radiator plaatsen de vloeroppervlakte is 3 x 3 meter; - 2 deuren op maat laten maken en plaatsen; - De muren voorzien van gipsplaten en afwerken ook graag de wandcontactdozen en schakelaars plaatsen.

Wandcontactdozen plaatsen

In de keuken zijn 2 plekken waar de bedrading klaar ligt om in een wandcontactdoos te plaatsen. Al het materiaal is aanwezig, maar we kunnen het zelf niet. Graag hulp.

Elektra in huis geheel vervangen

Meterkast vervangen en alle elektra bedrading vervangen. Netwerk en COAX kabel tegelijkertijd aansluiten en monteren. Nieuwe kast met acht of negen groepen. Ook zes extra wandcontactdozen plaatsen en zes netwerkaansluitingen maken. De woning heeft begane grond en twee verdiepingen. Huis van 1969.

Bedrading vervangen in huis

Bedrading vervangen van badkamer, slaapkamer, overloop boven en beneden de hal en woonkamer. Totaal naar +/- 12 stopcontacten. Ook de wandcontactdozen vervangen. Tevens een lichtpunt in het plafond van de woonkamer maken. Wat kost het?

Bedrading, schakelaars en stopcontacten vervangen

Het huis dat ik voor aankoop op het oog heb, beschikt wel over een vernieuwde groepenkast, maar de elektrische bedrading, schakelaars en stopcontacten zijn oud. Ik wil graag een idee hebben van de te verwachten kosten voor vervanging. Zowel inclusief vervanging wandcontactdozen en lichtschakelaars als exclusief (dit kan ik evt nl ook zelf doen). Het betreft een jaren '30 huis met een woonoppervlakte van 120 m2, 395 m3, 5 kamers (1e etage en zolder). Bij voorbaat dank!