Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep maken voor boiler:

Extra groep maken voor boiler

Ik wil een extra stroomgroep maken in verband met het plaatsen van een elektrische boiler ter vervanging van een oude geiser. Er zit nu een oude stoppenkast, dus er moet mogelijk een hele nieuwe groepenkast komen.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep maken voor boiler uit heel Nederland:

Extra aansluiting maken voor condensdroger

Extra groep aanmaken een extra stopcontact

Extra groep maken

Vanwege de installatie van een stoomdouchecabine (3kW max) is er een aparte groep nodig en contactpunt in de doucheruimte (1e verdieping met meterkast begane grond). Meterkast is van 2008. Volgens mij is er al een niet gebruikte schakelgroep nr. 2 of 4 want ik merk er geen stroomverbruik van.

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen en een extra groep erbij. Dit i.v. m aanschaf nieuwe keuken met inductieplaat. Tevens ook een aansluiting maken voor de inductieplaat

Warmtepomp laten maken

Het betreft een eengezins tussenwoning met A label. Benodigde verwarmingscapaciteit bij -10°C is 7 kW. Ik denk aan een buiten tegen de muur (op begane-grond niveau) gemonteerde warmtepompunit die middels koelmiddelleidingen verbonden is met de bestaande CV verdeling op zolder. Voor de warmwatervoorziening op zolder een liter boiler op 62,5°C verwarmen. Hoeveel elektra gaat deze warmtepomp jaarlijks verbruiken als de bestaande CV-installatie circa 1.100 m3 gas per jaar verbruikt? Kan ik volstaan met een 1-fase 230 V groep zonder de bestaande Liander voeding van 3 x 25 A te verzwaren?

Meterkast aanpassen voor elektrisch koken

Graag de meterkast aanpassen, een extra groep voor het elektrische koken maken. Gemakkelijk via de bestaande draad aan te leggen.

Aansluiting maken voor 400V

Voor een doorstroomverwarmer heb ik 400 V nodig. Ik heb een nieuwe groepenkast met 3 x 25 A en zou graag een nieuwe groep willen voor de 400 V aansluiting.

Extra groep bij laten maken

Er mag een extra groep gemaakt worden i.v.m. de nieuwe keuken en het overgaan op inductiekoken.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik ben pas verhuisd en heb een meterkast met twee aardlekschakelaren en 5 groepen. De wasmachine, droger, cv-ketel, ventilatiesysteem, oven en televisie zitten allemaal op dezelfde groep. Nu wil ik in de keuken een afwasmachine plaatsen en boven gebruik kunnen maken van een elektrisch kacheltje. Nu is het al zo dat de aardlekschakelaar uitslaat als ik de oven aanzet, dus met een afwasmachine en een kacheltje erbij zal het helemaal een probleem worden vrees ik. Dus graag een veilige oplossing!

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

De woning is ongeveer 10 jaar oud, er zit nog geen groep voor een elektrische aansluiting voor een inductie kookplaat. Afstand meterkast naar keuken ongeveer 4 1/2 meter.

Partners

Partners van Casius