Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lampen aansluiten:

Lampen aansluiten

Ik zou graag 5 plafond-lampen willen laten installeren. 1 in de keuken, drie in de gang en 1 in de woonkamer. De huidige lampen moeten worden weggehaald en afgevoerd daarna moeten de nieuwe lampen aan het kroonsteentje worden verbonden.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen aansluiten uit heel Nederland:

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.

Lampen en stopcontact vervangen

Ik wil de plafondlampen in mijn keuken, hal, woonkamer en badkamer vervangen. Daarvoor kunnen eventueel de bestaande gaten in het plafond worden gebruikt mocht dit nodig zijn voor het aansluiten van de nieuwe lampen (Ikea). Daarbij moet het stopcontact in de keuken nagekeken worden en eventueel opnieuw worden bevestigd.

Hulp bij het aansluiten van elektra

A) De bij Praxis gekochte en vervolgens in plaats van een gewone wandschakelaar gemonteerde bewegingsmelder levert in uit-stand een knipperende lamp in lage intensiteit op. Verkeerd monteren kan niet, want het zijn slechts twee draden. Dus óf de bewegingsschakelaar is defect óf er is iets met de bedrading niet in orde. Zodat een elektricien ongetwijfeld kan meten wat er aan de hand is en dat vervolgens kan oplossen. B) En als die elektricien er dan tóch is, in de gang de twee op een hotelschakeling aangesloten lampen ontkoppelen, zodat de ene schakelaar de ene lamp, en de andere schakelaar de andere lamp bedient.

Klussen in huis rondom verhuizing

Oud huis :Woonkamer 6x4 Kamer 1 3x3 Kamer 2 4,5x2 Kamer 3 4,5 x3 Gang 3,5x 1,5 en 3x 1,5 Keuken 4,5x2,5 Nieuwe huis :Woonkamer 20m2 Slaapkmamer achter 11,30m2 Slaapkamer voor 8,60m2 Keuken 7,80m2 Badkamer 3,65 vierkante meter - Laminaat demonteren oud huis en weer monteren nieuwe huis. - 10 lampen ophangen - Wasmachine aansluiten - Gasfornuis aansluiten - 4 schilderijen ophangen - 1 driedeurs kast 2 tweedeurskast demonteren oud huis en monteren nieuwe huis - Nieuwe huis: kamers behangen, DE rest verven

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Verlichting aansluiten

Ik ben net verhuisd en wil nu in enkele ruimtes verlichting laten aansluiten. Het gaat om plafonnières, een kroonluchter, meerdere lampen op 1 lichtpunt en om buitenverlichting. Het betreft de badkamer, toiletruimte, hal, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers. Ik heb alle lampen al gekocht. Hier en daar moet een kabel worden doorgetrokken en soms een kabelgootje worden geplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft.

Elektra aanleggen voor een Escape Room

Ik ben een Escape Room aan het bouwen. Deze moet de eerste week van december open. Hier wil ik graag een aantal elektrische onderdelen en spellen in verwerken. Dit wil ik graag uiterlijk de laatste week van november laten doen. Ik verwacht een aantal dagen werk met het uitdenken van de technieken en het aanleggen hiervan. Voorbeelden zijn; magneetsystemen waardoor er een deur of luik open gaat, licht en geluidtechnieken. Lampen aansluiten, het aan- uitzetten van rookinstallatie in oven. Het beste is om even op locatie te komen kijken en samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Lampen ophangen en aansluiten

Er moeten 2 lampen worden gemonteerd aan het plafond. Het plafond is gemaakt van beton. De klant schaft zelf de nieuwe lampen aan. De klant spreekt Engels.

Lampen aansluiten op diverse plafonds

In ons appartement zitten op diverse plekken al centraaldozen in de betonnen plafonds. Ik heb echter de hulp van een elektricien nodig om daar lampen op aan te sluiten. Het lukt mij niet om in het harde beton te boren. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang dan uw prijsindicatie.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.

Partners

Partners van Casius