Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeist of directe omgeving.

1055 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektricien voor elektrawerk nodig, meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, renovatie van de elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, oude meterkast vervangen, intercom vervangen bij appartementen, elektra in de hele woning vervangen, groepenkasten vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeist:

Ophangen tv en kabels in muur wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in een buis kan infrezen in de muur. Daarnaast dient er ook een TV opgehangen te worden aan de wand.

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de locatie die ik heb aangegeven. Het is voor een 3x 35A aansluiting. Deze moet 2 meter diep worden.

Krachtstroom aanleggen bij een zwembad

Wij gaan een zwembad plaatsen en willen krachtstroom aanleggen ter behoeve van de warmtepomp. Graag een indicatie van de prijs hiervoor. Liefst per mail, telefonisch slecht bereikbaar overdag in verband met werk.

Bedrading en wandcontactdozen vervangen

Ik wil in een klein appartement in Zeist op de 2e verdieping (58 m2). In 3 kamers en in de hal de elektrische bedrading en wandcontactdozen laten vervangen en uitbreiden. Daarnaast moet de meterkast vervangen worden ten behoeve van o.a. een inductiekookplaat omdat er te weinig groepen in de huidige kast zitten. Het appartement is goed bereikbaar per trap.

Extra stopcontact bij laten plaatsen

Op de muur is reeds een voorbereiding, nu zit er een afdekplaatje op. Via de buis in de meterkast moet er een nieuw draad getrokken worden en een stopcontact geplaatst op de muur.

380 volt aansluiting laten maken

Ik wil een 380 volt aansluiting realiseren in de meterkast ten behoeve van een doorstroomboiler. De situatie bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil de oude groepenkast vervangen voor nieuwe. Vervolgens moet de groepenkast uitgebreid worden ten behoeve van de plaatsing en uitbreiding van verschillend apparatuur, te weten: - 2 vrieskasten (115 kWh/jaar / kast) - 1 koelkast (237 kWh/jaar) - 1 oven (0,87 kW per uur/cyclus) - 1 combi oven/magnetron (1000 W) - 1 Quooker (1600 W) - 1 inductiekookplaat (Aansluitvermogen: 7400 W) - 1 afzuigkap (200 W) - 1 vaatwasser (0,932 kW per uur/vaatwasbeurt) - 1 wasmachine - 1 wasdroger. - 3. Aanleggen extra stopcontacten voor bovengenoemde apparatuur (circa 8).

Extra groep maken voor boiler

Ik wil een extra stroomgroep maken in verband met het plaatsen van een elektrische boiler ter vervanging van een oude geiser. Er zit nu een oude stoppenkast, dus er moet mogelijk een hele nieuwe groepenkast komen.

Lampen aansluiten

Ik zou graag 5 plafond-lampen willen laten installeren. 1 in de keuken, drie in de gang en 1 in de woonkamer. De huidige lampen moeten worden weggehaald en afgevoerd daarna moeten de nieuwe lampen aan het kroonsteentje worden verbonden.

Krachtstroom installeren

Er komt een kabel 4 x 2,5 mm binnen. Er is maar 1 fase aangesloten. Wat zijn de kosten voor het installeren van 400 Volt?

Nieuwe meterkast met extra stoppen installeren

De meterkast moet worden vervangen en de groepenkast moet worden uitgebreid van 6 naar 9 groepen (gok ik?). Wij willen er namelijk een wasmachine en droger aansluiting bij maken op zolder (zit nu in de keuken) en in de keuken komt er een afwasmachine en magnetron bij. Ik heb eventueel een foto van de huidige meterkast, hierin zit ook een aardlek en automaat ter behoeve van de zonnepanelen.

Vervangen van elektra

De oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met een (paar) extra groep(en). Circa 10 stopcontacten verlagen en circa extra stopcontacten erbij. Ook de electra in de keuken verleggen voor nieuwe keuken. Op 15 juni krijgen we de sleutel. Uitvoering van deze klus: in de week van 19-23 juni.

Buitenverlichting aanleggen

Ik heb momenteel acht buitenlampen aangesloten die vervangen moeten worden op een bestaande bekabeling van nu 220 Volt. De lampen zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave per mail.

Elektra voor de inductiekookplaat aanleggen

In klein appartement krachtstroom installeren en een inductiekookplaat aansluiten. De afstand van de meterkast tot de plaat is ongeveer 4 meter. Er moeten groepen bijgeplaatst worden hiervoor. Wat zou dat kosten? Graag een indicatie per mail. Ik kan een foto van de groepenkast maken en aan u mailen.

Stopcontacten in de muur wegwerken en nieuw stopcontact maken

Graag wil ik een zestal stopcontacten in de muur laten vallen, een stopcontact verwijderen en een nieuw stopcontact op andere plaats in huis laten aanleggen. Ook zou ik snoeren en kabels voor tv, radio en thermostaat anders en zo onzichtbaar mogelijk willen hebben, zodat ik tv of radio op andere plek in huis kan neerzetten. Afhankelijk van de kosten is er meer of minder, waar iets aan gedaan kan worden.

KLIK-aan en KLIK-uit met afstandsbediening monteren

Een terras- buitenlamp is te bedienen voor on/off met een normale enkelpolige wandschakelaar. Deze schakelaar zit op een verkeerde plek. Een fitting-schakelaar E27, bijvoorbeeld AFR-060 zou de oplossing kunnen zijn, maar deze fittingschakelaar is alleen voor binnen en ook niet geschikt voor een hanglamp, die aan de bovenkant gesloten is. Derhalve zoek ik het in een draadloze ontvanger voor in of achter de wanddoos, bijvoorbeeld de AWSM-250. Te bedienen met de Remote Control 433,92 Mhz. In de doos bevindt zich een blauwe draad en uiteraard bruin en de schakelaar van Jung 506-EU. Ik wil deze afstandsbediening graag aan laten sluiten.

Trekschakelaar vervangen in de badkamer

Ik heb een kleine elektra-klus die ik wil laten verzorgen. Ik heb in de badkamer een trekschakelaar voor mijn wasmachine en droger, die vervangen moet worden. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de levering en montage.

Dimmer in de keuken vervangen

De dimmer in de keuken werkt niet meer. Ik kan geen zekering vinden. Kunt u mij helpen?

Snoer verlengen en perilex stekker monteren

Mijn snoer van de wasmachine is te kort voor de trekschakelaar en moet dus op de wasmachine vervangen worden. Ook moet er een periplex stekker aan een kookplaat gemonteerd worden.

Extra groep, aardlekschakelaar en stopcontact aanbrengen

In onze nog te bouwen nieuwbouwwoning t.b.v. aansluiting ovens. Loze leiding aanwezig. Graag vrijblijvende en globale offerte via e-mail.

Perilex aansluting

Perilex (3 fasen) stekker. Stroomkabel trekken vanaf bestaande aansluitpunt die niet gebruikt wordt. Deze aansluiting bevindt zicht op de begane grond. Nieuwe aansluiting moet op de 1ste verdieping komen. Afstand ongeveer 10-12 meter. Inclusief stekker en aansluiten elektrische oven (keramisch, 4 kookplaten plus oven van samen 6,7kw) op deze aansluitpunt.

Elektra repareren in de badkamer

In de badkamer hebben we 4 plafond spotjes, 2 ervan zijn kapot. Het zit vermoedelijk in de bedrading of in de schakelaar. Het lijkt me een vrij kleine (reparatie) klus. De spotjes zelf zijn in orde.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb nu 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil dit graag laten aan vervangen door 6 groepen en een aardlekschakelaar.

Extra elektra aansluiting maken

Extra aansluiting elektriciteit i.v.m. inductiefornuis, er is nu alleen gas aanwezig. Meterkast zit vrijwel naast de keuken/in de gang.

Aardpen voor een elektrische installatie slaan

Graag ontvang ik van u een offerte voor het laten slaan van een aardpen. Ik woon in een jaren 30 woning, deze is compleet gerenoveerd. Inclusief de elektrische installatie. Mijn aannemer gaf me de tip om een aardpen te laten slaan. Graag verneem ik of u dit kunt doen en wat hiervan de kosten zijn.