Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeist of directe omgeving.

1028 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeist:

uitbreiding en aanleggen van een extra groep

ivm met aankoop van een combiesauna finse/infarood, kabel van stoppenkast naar de eerste verdieping twee opbouwstopcontakten geaard 1 omzetschakelaar hitte bestendigsnoertje met insteekstekker circa 3 meter tbv aansluiting finsesauna vermogen 3600 watt 16 amp.infaroodsauna 2400 watt 16 amp.

Intercom laten plaatsen

Het plaatsen van een intercom met een video scherm. Het slot in de deur voor automatisch openen is al aanwezig inclusief de kabel. De kabel moet nog wel aangesloten worden op een adapter in de meterkast. Wanneer het een verrader intercom is dan dient er ook een kabel naar boven gemaakt te worden om de deur te kunnen openen via het video scherm. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van de intercom alsmede de plaatsing hier van. Het gaat om 1 bovenwoning.

Vervangen 2 ongeaarde stopcontacten voor geaarde

Vervangen 2 ongeaarde stopcontacten voor geaarde in slaapkamer en woonkamer voor airco

Stopcontacten verwijderen en nieuwe plaatsen

Momenteel ben ik bezig om het huis te renoveren. Ik wil hierbij de stopcontacten wegwerken. De foto is de plek waar ik het stopcontact zal willen hebben zodat ik de tv kan ophangen en de bedrading hiervan netjes kan wegwerken. Graag ontvang ik de prijs met daarbij het tijdsbestek wanneer dit kan plaatsvinden. De benodigde kabel moet in een betonnen muur weggefreesd worden.

TV kabels wegwerken

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een kabelgoot (infrezen) in muur om tv kabels in weg te werken.

Elektra doortrekken op zolder

We willen graag op zolder een aantal lichtpunten creëren waarbij elektra door getrokken dient te worden, inclusief schakelaars.

Twee fase keukengroep aanleggen

Ik wil een twee fase groep aanleggen voor nieuwe kookplaat. Perilex aansluiting is niet aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat is 5 a 6 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Elektriciteitsgroep oven

Ik heb een aparte elektriciteitsgroep nodig, want als ik mijn oven aanzet valt de elektriciteit uit. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik maak graag een afspraak.

Krachtstroom aanleggen

In onze woning zal voor komende sauna wil ik graag drie fases realiseren in de kast. De bedrading naar de sauna kan ik zelf doen.

Aanleggen voordeurbellen

Ik ben op zoek naar een offerte voor het aanleggen van 2 bedrade deurbel installaties voor een woonhuis in Utrecht. De woning is verdeeld in een bg appartement en woonruimte op de bovenverdiepingen. 1 bel t.b.v. de woning op de begane grond 1 bel t.b.v. de woonruimte op de verdieping Beide installatie moeten bestaan uit een beldrukker bij de voordeur buiten, een beltrafo aangesloten op 230V en een schel op de BG en verdieping in de centrale hal.

Nieuwe meterkast en krachtstroom

De meterkast is verouderd en aan vervanging toe. Daarnaast willen we op inductie gaan koken en een hete lucht oven aanschaffen. De meterkast moet daarvoor toereikend zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie hiervoor.

Lichtschakelaar verplaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een lichtschakelaar voor mij kan verplaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Stoppenkast vervangen moderniseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een vervangen van een stoppenkast + extra groepen voor nieuwe keuken en evt zonnepanelen.

Extra groep aanleggen voor elektrisch koken

Het betreft een Perilex, 5-polig, waar ik een aansluiting voor nodig heb in de keuken van 16 ampère. Er is officieel al een poort gemaakt voor een dergelijke aansluiting maar wij willen het fornuis aan de andere kant van de keuken hebben. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden, de afstand hiervoor durf ik niet te zeggen.

Extra stop contacten plaatsen

Ik zou graag wat meer stop contacten willen zowel in de huiskamer als in de keuken.

Nieuw lichtpunt plaatsen in mijn plafond

Graag zou ik in mijn woonkamer een plafondlamp ophangen. Daar zit nu geen lichtpunt en dat moet dus aangemaakt worden. Het plafond is 295 cm hoog en aan weerszijden van de muren zitten stopcontacten dus de afstand weet ik niet.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

We willen 150 tl lampen laten vervangen bij ons bedrijf.

Vervangen en uitbreiden elektra in jaren 30 woning

Ik wil graag alle elektra kabels en groepenkast vervangen van een jaren 30 huis, inclusief verwijderen van metalen buizen. De groepenkast moet aangepast worden voor bv inductiekoken etc.

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen voor in de schuur dat de wasmachine en droger tegelijkertijd aan kunnen.

Stopcontact geaard maken

Wij zijn aan het verbouwen in ons nieuwe huis. Omdat wij een droger wil laten plaatsen moet een bestaand stopcontact geaard worden. Hiervoor zijn wij opzoek naar een geschikte partij.

Ophangen tv en kabels in muur wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in een buis kan infrezen in de muur. Daarnaast dient er ook een TV opgehangen te worden aan de wand.

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de locatie die ik heb aangegeven. Het is voor een 3x 35A aansluiting. Deze moet 2 meter diep worden.

Krachtstroom aanleggen bij een zwembad

Wij gaan een zwembad plaatsen en willen krachtstroom aanleggen ter behoeve van de warmtepomp. Graag een indicatie van de prijs hiervoor. Liefst per mail, telefonisch slecht bereikbaar overdag in verband met werk.

Bedrading en wandcontactdozen vervangen

Ik wil in een klein appartement in Zeist op de 2e verdieping (58 m2). In 3 kamers en in de hal de elektrische bedrading en wandcontactdozen laten vervangen en uitbreiden. Daarnaast moet de meterkast vervangen worden ten behoeve van o.a. een inductiekookplaat omdat er te weinig groepen in de huidige kast zitten. Het appartement is goed bereikbaar per trap.

Extra stopcontact bij laten plaatsen

Op de muur is reeds een voorbereiding, nu zit er een afdekplaatje op. Via de buis in de meterkast moet er een nieuw draad getrokken worden en een stopcontact geplaatst op de muur.