Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Woerden of directe omgeving.

777 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Woerden:

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen slaan tbv nieuwbouw woning. Overige werkzaamheden zijn niet nodig. Bouwstroom is aanwezig.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik wil een extra groep laten realiseren doordat wij inductie gaan koken, inclusief perilex stopcontact. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is hooguit 3 meter.

Groep bijplaatsen

Mijn keuken kan geen zware losse elektrische apparaten aan en groep spotjes is al uitgevallen. Ik denk dat de vorige bewoner voor de inductiekookplaat de stroomvoorziening (meer) had moeten aanpassen, maar daar uiteindelijk van heeft afgezien. Daarom valt steeds wat uit door kortsluiting. Ook valt een lichtgroep steeds uit en die moet even nagekeken worden.

Opbouwstopcontacten omzetten naar inbouwstopcontacten

In woonkamer, 3 slaapkamers, hal en 1e verdieping opbouwstopcontacten vervangen voor inbouwstopcontacten. Het betreft een woningbouwhuis uit bouwjaar 1950.

Meterkast plaatsen en elektrische installatie keuren

Wij willen graag de meterkast laten vervangen. Daarnaast zouden we graag een keuring van de volledige willen laten uitvoeren en een rapport ontvangen wat voldoet aan door verzekeraars gestelde normen.

Meterbord verplaatsen

Ik wil het meterbord verplaatsen. Dit moet zo'n 30 centimeter verplaatst worden.

Aardpen voor een 3-fase installatie slaan

Graag een aardpen slaan voor een 3 fase installatie. Er komt namelijk een nieuwe groepenkast in.

Perilex en groepen in kast aanleggen

Het betreft een huurapartement en er is gasaansluiting, maar ik wil mijn elektrische kookplaat gebruiken. >> aanleggen van stopcontact en 2 (? ) extra groepen in de groepenkast.

Meterkast verplaatsen en vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het verplaatsen en vervangen van een meterkast in een woonhuis. De meter en de stoppenkast moeten verplaatst worden. Het huis is van 1938. De kast hangt nu achter een gordijn in de gang.

Connector aansluiten op flexibele CAT 7 netwerk kabel

De kabel heb ik al aangelegd maar het lukt me niet om de RJ45 connector aan de CAT 7 (flexibel) vast te maken.

Groepenkast vervangen en aardpen slaan

Ik wil de groepenkast in mijn woning vervangen en een aardpen laten slaan. Die moet ingebouwd worden. Het gaat om een jaren '70 woning.

Netwerkkabels doortrekken

Er moeten twee telefoonlijnen van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken. Een internetkabel van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken en een tv kabel van de eerste verdieping door naar een andere kamer op de eerste verdieping.

Elektra wijzigen/uitbreiden voor de nieuwe keuken

Wij krijgen een nieuwe keuken en ik ga zelf in de periode van 17 t/m 20 juli de oude keuken wegslopen. Ik wil dan ook graag de elektra laten aanpassen door een elektricien, zodat alles klaar is als de nieuwe keuken komt. Er moeten 2 of 3 groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en bedrading naar de keuken worden aangelegd. Ook zijn er 3 extra stopcontacten nodig. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik bezit al een installatietekening.

Elektriciteitsdraden wegwerken in badkamer

Ik wil op 2 punten elektriciteitsdraden veilig wegwerken of verwijderen in de badkamer. Deze draden zijn aangelegd om spotjes te kunnen plaatsen. Deze hebben we echter niet nodig. We willen graag een spiegel over de hele wand, maar daar steken nu dus draden uit. De draden zijn verbonden met centraalpunt in het plafond en met een schakelaar. Hier moet eventueel een passend afdekplaatje komen.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Mijn huidige elektra aansluiting is 1 x 35A. Vanwege renovatie van de keuken en een mogelijke warmtepomp in de toekomst wil ik dit laten omzetten naar 3 x 25A. Mijn idee is om de huidige groepenkast te laten zitten en deze op een van de 3 fases aan te sluiten. Daarnaast een nieuwe groepenkast monteren (daar is links nog ruimte voor). In de nieuwe groepenkast kan de 3-fase hoofdschakelaar worden gemonteerd. In de nieuwe groepenkast, die dus 2 fasen zal bevatten, kan een 2-fase kookgroep worden gemonteerd. Tevens kunnen een aantal grootverbruikers van de bestaande groepenkast verhuizen naar de nieuwe groepenkast. De huidige groepenkast bestaat uit ABB-HAF rail materiaal. Uitvoering is gewenst in mei, de nieuwe keuken wordt namelijk eind mei geplaatst.

Netwerkkabels doortrekken

Ik wil graag 3 netwerkaansluitingen laten aanleggen in een nieuwbouwhuis. 1. In een leiding waar momenteel alleen COAX in ligt wil ik gecombineerd UTP Cat6A en COAX. Begane grond op circa 8 meter van de bestaande wantcontactdoos; 2. Op de 2de verdieping wil in een loze leiding een CAT6A kabel laten doortrekken. Ik heb zelf een poging gewaagd maar bij circa 22 meter heb ik zoveel bochten gehad dat het me niet lukt om verder te komen. Ik heb hiervoor al een wandcontactdoos en 26 meter stugge CAT6A kabel liggen; 3. Op een andere kamer op de 2e verdieping wil ik ook een netwerkaansluiting laten doortrekken door een loze leiding waarin de installatiedraad nog gewoon zit.

Lichtpunten verplaatsen en spots aanbrengen

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Het verleggen van 3 lichtpunten (door middel van slijpen); - Het maken van 3 spotjes in de muur langs de trap; - Het inboren van 4 spotjes in de woonkamer, dimbaar (via betonboorder); - Het maken van 1 stopcontact in de trappenkast (door middel van een lichtpunt dat er al zit); - Ervoor zorgen dat er draadjes zijn voor 2 wandlampen in de woonkamer; - 2 Wandlampen in de slaapkamer aan de muur. ( waarbij het draad niet te zien is). - Eventueel het plaatsen van een sensorplaatje voor in de WC.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Omdat wij over enkele maanden onze keuken gaan verbouwen, moet ons elektra worden uitgebreid en de oude groepenkast worden vervangen. We hebben nu maar 3 groepen en laten dat graag uitbreiden naar 6 of 8 met voldoende aardlekschakelaars. We ontvangen graag uw offerte.

Wandcontactdozen met internet- en telefoonaansluiting aanleggen

Wij willen graag een wandcontactdoos met internetaansluiting en telefoonaansluiting in de woonkamer en graag een internetaansluiting en televisiekabel op de zolder laten aanleggen. Graag een prijsopgave.

TV aansluiting zolderverdieping repareren

Al enige tijd heb ik last van een TV op de zolderverdieping die niet werkt. Dit komt omdat er gelijk veel signaalverlies is naar de 2e verdieping en helemaal geen signaal meer is op de zolder verdieping. Ziggo is 2 x hiervoor gebeld, 1 x zijn ze geweest en zou het te maken zijn met het doortrekken van nieuwe COAX kabels. Een vervolg afspraak werd vervolgens afgezegd door Ziggo en in 2e instantie kwam er een monteur met mijn inziens weinig of geen kennis van zaken. Nu ben ik dus op zoek naar iemand die het probleem wel kan oplossen voor mij. Het zal denk een uurtje of 2 á 3 werk in beslag nemen maar graag zie ik iemand verschijnen die kan bekijken hoeveel tijd het in beslag neemt en wat de kosten zijn om het te maken.

Beamer leveren en ophangen

Voor onze nieuwe vergaderzaal willen wij een nieuwe beamer en projectiescherm aanschaffen. De beamer moet bevestigd worden aan het plafond. Hiervoor moeten wel enkele aanpassingen verricht worden in verband met een verlaagd plafond van 25 centimeter. Verder moeten ook alle snoeren worden weg gewerkt. Ook het projectiescherm moet opgehangen worden worden en aangesloten. Als 2e optie denken we nog na over de aanschaf van een groot TV scherm en de installatie daarvan. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor beiden opties inclusief de levering.

Reparatie van het intercomsysteem

Het intercom systeem bij een gedeelte van ons appartementengebouw in Woerden functioneert niet naar behoren: een aantal appartementen horen niets en zo ook de bezoeker niet. Het systeem is van de jaren 1980. Gebouw is BG plus 4 verdiepingen met 11 appartementen.

Staande lamp laten repareren

Staande lamp merk Sirrah ontwerp rene kemna werkt opeens niet meer

Lamp ophangen boven een eettafel

1 Lamp laten monteren boven een eettafel lichtpunt verlegen met een kleine meter

Spots in een betonnen plafond inbouwen

Graag wil ik vragen wat de kosten zullen zijn voor het inbouwen van spots in onze woonkamer. Het zal gaan om zowel het eet gedeelte als het woongedeelte. De oppervlakte is rond de 50m2. Wij hebben een betonnen plafond. Ik wil geen verlaagd plafond. Wel zal de gehele kamer (incl. plafond) gestuct worden. Ingeschat zal het om rond de 10 tot 12 spotjes gaan op 3 verschillende schakelaars (dimmers).