Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Advies over een warmtepompsysteem

Momenteel heb ik gewoon alles op de CV. Mijn ketel is verouderd en hierom wil langzaam aan gaan kijken naar alternatieven. Ik heb zonnepanelen en ongeveer 1000Kwh p/j over. Op de begane grond heb ik vloerverwarming als hoofdverwarming en geen radiatoren. De verdeler van de vloerverwarming zit op de begane grond in mijn meterkast waar ik nog voldoende ruimte heb voor een warmtepomp. Ik woon in een hoekhuis en de buitenunit van de warmtepomp kan aan de gevel hangen, doorboren door de meterkast is geen probleem, op de etages hoef ik geen verwarming meer te hebben, in de badkamer wil ik een elektrische radiator neer gaan hangen, dit kan ook een optie zijn voor de slaapvertrekken indien nodig. Mijn warm water wil ik via een warmtepompboiler laten komen. Op de zolder, waar nu de CV hangt, wil ik de boiler plaatsen, vanaf hier kan de badkamer gevoed worden en de keuken, de keuken eventueel met een doorstroom apparaat, ik zat te denken aan warmtepompboiler van minimaal 150 liter voor de capaciteit. Mijn vloeroppervlak begane grond is ongeveer 85 m2.

Badgeiser vervangen door elektrisch doorstroomapparaat

Wij willen een Vaillant badgeiser vervangen door elektrisch doorstroom apparaat. Wij hebben ooit een extra zware elektra groep laten aanleggen voor een kookplaat. Deze is nu vrij en kan worden gebruikt. Indien ook een aanbieding voor de levering van een doorstroomapparaat gegeven kan worden. We willen een capaciteit die voldoende is om een prettige douchestraal te ondersteunen.

Krachtstrooom en doorstroomapparaat installeren

Ik bewoon een appartement in Haarlem. Ik overweeg mijn gasgeiser te vervangen door een elektrische warmwatervoorziening/doorstroom apparaat en tevens overweeg ik elektrisch te gaan koken. Ik heb echter geen idee af dit mogelijk is en wat daar de kosten van zijn. Ik wil daar graag een idee van krijgen, zodat ik kan kijken of dit plan haalbaar is.

Doorstroomverwarmer installeren

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb nu een 2 groepenkast. Mijn geiser is afgekeurd en ik wil nu een elektrisch doorstroom apparaat. Plaatsing in de keuken en meterkast is gelijk er achter. Moet er een extra groep geplaatst worden? Wat gaat dit ongeveer kosten. Alvast bedankt.

Zonneboiler of doorstroomapparaat plaatsen

Om paarden te wassen wil ik op stal een doorstroom apparaat of zonneboiler plaatsen. Ik heb maar incidenteel warm water nodig. 1 x per week maar soms wel voor 3 paarden achter elkaar. We hebben al zonnepanelen. Graag advies.

Groepenkast vervangen

We hebben om dit moment 5 groepen in huis. De groepenkast werkt nog met zekeringen. En er is geen hoofdschakelaar. In verband met renovatie van de keuken moet er e.e.a. uitgebreid worden of vervangen. Warmwatervoorziening gaat plaats vinden door een doorstroom apparaat waarvoor krachtstroom nodig is. Verder komt er ook een inductiekookplaat, een inbouw oven en moeten de wasmachine en de droger op aparte groepen aangesloten worden. Men heeft mij verteld dat 9 groepen voor mij goed zou zijn.