Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kapotte staande lamp repareren:

Kapotte staande lamp repareren

De lamp is niet meer aan / uit en dimbaar te bedienen dmv aanraking.
Onze klant uit Wilnis (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapotte staande lamp repareren uit heel Nederland:

Kapotte buitenlamp met sensor vervangen

Ik heb een vakantiewoning en daar heb ik drie buitenlampen. Met het voetballen heeft mijn zoon 1 lamp kapot gemaakt. Ik wil die graag laten vervangen met een staande buitenlamp met sensor en stopcontact.

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok laten reserveren bij de Praxis. Op dit moment heb ik een staande toiletpot met loshangend reservoir. Ik wil die laten verwijderen en het duoblok laten aansluiten op het water en de riolering. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave. Door een kapotte modem ben ik momenteel niet per email bereikbaar, maar wel per telefoon.

Vermolmd hout in de serre vervangen

Het gaat om een aanbouw serre van hardhout. Onderin een staande balk en in de onderste plank is hout vermolmd. Dit wil ik laten repareren. Het is de bedoeling om het kapotte hout te repareren. Foto's zijn beschikbaar.

WC en stortbak vervangen

Ik zoek met spoed een loodgieter. Ik wil de oude staande wc pot + stortbak wegdoen en vervangen door een nieuwe. Ik heb wat foto's van wc pot + kapotte stortbak gemaakt die ik naar u opstuur. Gaarne ontvang ik van u een prijsopgave en bericht wanneer u de reparatie kan verrichten.

Reparatie halogeenlampen

ik heb drie kapotte (design) halogeenlampen, die ik graag gerepareerd krijg. Staande schemerlampen met dimmers. Lampje vervangen is al geprobeerd. Ze doen niets. Ze zijn al oud. Merk Stilnovo pilaren en een Artemide Tizia.