Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Wilnis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Wilnis heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Wilnis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Wilnis of directe omgeving.

46 klanten uit Wilnis bevelen een bij Casius in Wilnis aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Wilnis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, elektra vervangen, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen, groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase, vernieuwen groepenkast ivm zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Wilnis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wilnis:

Groepen en electra vervangen en uitbreiden ivm zonnenergie

Meterkasten (2x) oude stoppenbord vervangen en uitbreiden groepen en klaarmaken voor zonneenergie

Doorstroom apparaat plaatsen en aanschaffen

Ik wil een doorstroom apparaat laten plaatsen in onze nieuwbouw woning. We hebben géén krachtstroom. Het apparaat is voor douche, wastafel en keuken voor een 2-persoonshuishouding. 5-6 liter zal voldoende zijn.

Intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen

Wij willen graag een nieuwe intercom laten plaatsen die gekoppeld is aan een of meerdere smartphones. De huidige intercom is ingebouwd in het hek met een brievenbusklep. Het is een oud (18 jaar oud) Siedle systeem gekoppeld aan twee deur/hekopeners binnen (een op de begane grond en een op de 1ste verdieping) met video en audio. Dit systeem is kapot. We willen hiervoor in de plaats een intercom in het hek die gekoppeld is aan 1 of meerdere smartphones (dus geen gebruik van installaties meer binnen). Het liefst met video en audio en mogelijkheid om deur/hek te openen. Een probleem is dat de huidige intercom buiten is ingebouwd in de paal van het hek en dit bij het weghalen een groot gat achterlaat (40cm x 40cm). Het nieuwe systeem moet dus netjes in het hek geïntegreerd worden. Zie foto's voor meer info.

Aardpen slaan

Een klant in Driebergen heeft geen aardpen. Graag hoor ik wat het kost dat te laten slaan in de kruipruimte bij de watermeter.

Kapotte staande lamp repareren

De lamp is niet meer aan / uit en dimbaar te bedienen dmv aanraking.

Extra groepen plaatsen vanwege nieuwe keuken

In week 5 van 2018 wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd wil ik 2 extra groepen laten plaatsen in onze moderne groepenkast. Het gaat om 1 groep voor de vaatwasser en 1 groep voor de oven. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op meterkast en leidingen in meterkast. Betreft een nieuwbouwwoning in ter Aar (nabij alphen ad rijn)

Sleuven frezen voor elektra

Op de zolder moeten in een betonnen muur 2 sleuven gefreesd worden voor een electra buis en 2 sleuven voor de dubbele electra dozen. Sleuven freezen ongeveer 10 meter.

Stopcontacten en kabels voor verlichting aanleggen

Graag wil ik 5 stopcontacten aan laten brengen. 1 extra in elke kamer en 2 in de zolder. Daarnaast wil ik graag 2 kabels in het plafond laten zetten voor de zolder en 1 voor de garage (vanwege de verlichting).

Extra groepen en kookgroep plaatsen

Heer/mevrouw, Graag wil ik weten wat u als kosten indicatie af kunt geven voor het meerwerk van onze te realiseren keuken. De keuken zelf hebben wij al aangeschaft en wordt geleverd en gemonteerd. Wij zoeken alleen nog naar een partij die ons meerwerk uit kan voeren. Op het moment hebben wij een meterkast met 5 groepen daarin en nog optie voor 5 extra groepen. Het meerwerk zou bestaan uit: - 2 groepen extra plaatsen meterkast - 1 kookgroep extra plaatsen meterkast - 1 grondkabel trekken door de kruipruimte ten behoeve van inductie kookplaat - 1 leidingen verleggen en afvoer water omleggen - 1 dubbele wandcontactdoos verplaatsen binnen 2 meter - 1 aansluiting ten behoeve van inductie kookplaat aanleggen - 1 frezen in beton Graag verneem ik of u ons kunt helpen en wat de kosten hiervoor zouden zijn. Omdat wij al ver gevorderd zijn in het proces is de planning het meerwerk te laten verrichtten op 6 of 7 juni a.s. Als u wilt komen kijken kan ik aankomende week tijd vrij maken om te laten zien wat er moet gebeuren. Met vriendelijke groet en (lichte urgentie), Glenn in 't Veld

Groepenkast laten aanpassen

Ik wil mijn groepenkast laten aanpassen voor de nieuwe keuken. Inductie koken 7200 Watt, Quooker en diverse aansluitingen van koelkast en vriezer.

Meterkast keuren volgens NEN 1010 norm

Ik ben op zoek naar een gecertificeerde elektricien die enkele aanpassingen kan controleren en een keuringsrapport wil afgeven voor de verzekering. Het gaat om het keuren van twee nieuwe installatieautomaten in de meterkast waarbij er vanaf beide automaten er 2.50 mm (fase, nul, randaarde) kabels getrokken zijn naar de keuken voor twee geaarde stopcontacten. Het gaat hier om een nieuw opgeleverde woning (bouwjaar december 2016). Indien u gemachtigd bent om zulke keuringsrapporten uit te brengen, kunt u mij dan voorzien van een offerte? Alvast bedankt.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het gaat om een woonhuis. Mijn meterkast gaat verlegd worden, dit kan niet zonder een aardpen.

TV- en netwerkkabels trekken

De vorige bewoner van het huis heeft geen tv-kabel laten aanleggen van de straat naar huis.

Kortsluiting opsporen en oplossen

Eén stop slaat steeds door. Geen idee of het aan de kast ligt of aan apparatuur. Koelkast, boiler en ontsteking op gasfornuis doen het niet. Reparatie liefst zo spoedig mogelijk.

Siemens combimagnetron repareren

De magnetron in de combi-oven Siemens HB84K550N geeft een E7 error. Prijsopgave en eventueel reparatie.