Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen in meterkast:

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik wil een extra groep aan laten leggen in de meterkast en vanuit de meterkast een leiding naar mijn werkplaats (de meterkast zit aan de andere kant van de muur).
Onze klant uit Westbroek (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen in meterkast uit heel Nederland:

Groepen aanleggen

Extra groep aanleggen + optioneel extra aardlekschakelaar

Elektra op zolder vervangen

Wij willen graag van de zolder een slaapkamer maken. Echter is de elektra hier zeer verouderd en deze zal door de vakman vervangen moeten worden. Tevens willen wij graag 1 groep meer laten aanleggen in de groepenkast. Op het moment dat de vakman langs komt willen wij graag dat het de elektra in de gehele woning controleert.

Aantal groepen uitbreiden ten behoeve van de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het gaan koken op inductie en het aanleggen van 1 of 2 nieuwe stopcontacten in de keuken wil ik graag nieuwe groep of groepen aan laten leggen.

Extra groep aanleggen voor inductie koken

Groepenkast 3 jaar geleden vervangen in verband met zonnepanelen/aardlekschakelaar.

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.

Stoppenkast verplaatsen en aardlek aanleggen

Het gaat om het verplaatsen van de groepenkast en aanleggen van een aardlekschakelaar in de groepenkast. De groepenkast zit nu in een vast kast in de woonkamer, maar deze wordt verwijderd. De groepenkast moet naar de overkant van de gang liefst naast de water- en gasmeter. Wellicht is er ook een extra groep nodig naar de keuken.

Voorbereidingen treffen voor keukenplaatsing

Voor het plaatsen van onze keuken moeten een aantal zaken geregeld worden: - Maken nieuwe groep ter behoeve van de kraan voor kokend water - Plaatsen extra aardlekschakelaar ter behoeve van deze kokend water kraan - Aanleggen / verplaatsen stroompunten ter behoeve van keukenapparatuur - Verplaatsen van twee lichtpunten een meter naar beneden

Gaten boren in betonnen muur voor stopcontacten

2 klussen. 18 gaten boren in betonnen muur voor stopcontacten en het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast.

Extra groep en bedrading aanleggen

Graag zou ik een 3 fasen groep in de meterkast aan laten sluiten en bedrading van de meterkast naar de keuken. Voor een inductiekookplaat. Een apart stopcontact moet er dus ook komen. Als het goed is, kan de bedrading door dezelfde leiding als die van de oven?

Aanleggen van krachtstroom

Voor een keramiekoven heb ik krachtstroom nodig. In mijn ateliertje is er maar 1 groep aanwezig. Ik zou graag een offerte ontvangen over de kosten.

Partners

Partners van Casius