Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor perilex-aansluiting in de keuken maken:

Perilex-aansluiting in de keuken maken

Wij willen de bestaande gaskookplaat vervangen door een inductiemodel (Siemens EX875LVB1E) met een aansluitwaarde van 7,4kW. Hiervoor hebben wij een Perilex-stopcontact nodig in de keukenkast. Er komt nu al een leiding uit de muur voor de gaskookplaat. Of de draden direct naar de meterkast lopen en dus makkelijk vervangen kunnen worden weet ik helaas niet. In het ergste geval zou er door de vloer (isolatie, beton, graniet plavuis) geboord moeten worden om via de kruipruimte de meterkast te bereiken. In de meterkast zal er een nieuwe, passende groep aangemaakt moeten worden begrijp ik. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 3 meter.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor perilex-aansluiting in de keuken maken uit heel Nederland:

Inductiekookplaat aansluiten en extra elektriciteitsgroep hiervoor aanleggen

Ik heb een groepenkast met 8 groepen en hoofdschakelaar uit 1992. Er is een bestaande leiding naar de huidige gaskookplaat. aansluitwaarde inductie 7,4 kW Er is geen perilex aansluiting aanwezig.

Extra groep aanbrengen

Ik wil graag een extra groep voor installatie inductiekookplaat aanbrengen. Perilex aansluiting waarschijnlijk niet aanwezig. De afstand van de kookplaat naar de kast is 7 m, kruipruimte is ook aanwezig.

Perilex aansluiting omzetten naar 4x 230v

Er staat een sauna in de schuur dat werkt op krachtstroom. Er staat ook een droger en een wasmachine. In de schuur staat een garage waar ik met 2 ketels bier brouw (watt is in te stellen). Tegelijk bier brouwen met de twee ketels gaat momenteel niet omdat de bedrading te heet wordt. Alles (behalve de sauna) in de schuur/garage staat op 1 groep. Ik wil de perilex omzetten naar 4 x 230 volt , (omvormer al aangeschaft) zodat ik mijn ketels tegelijk kan aanzetten. De rest van het apparatuur zal niet worden gebruikt als de ketels aan staan. wat kost het om dit gereed te maken? Ik wil nog wel mijn sauna kunnen gebruiken.

Elektra aanpassen voor elektrisch fornuis

Ik wil de elektra in de meterkast aanpassen voor een elektrisch fornuis (380 volt). Alles hiervoor moet nog in orde worden gemaakt. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 10 meter. Graag ook een perilex aansluiting mee berekenen in uw offerte.

Perilex aansluiting aanleggen

Perilex aansluiting aanleggen vanuit meterkast naar keuken. Lengte 2 meter.

Verplaatsen en upgraden van meterkast

Wij zijn verhuisd van Leiden naar Berkel en Rodenrijs. Ik wil de huidige meterkast laten verplaatsen, (zie bijlage) en upgraden. Bijgevoegde plattegrond geeft de huidige situatie en de nieuwe situatie weer in het Rood vwb meterkast. Tevens dient de meterkast ge-upgrade te worden zodat er een kookgroep komt voor Inductie/Combioven Aansluitwaarde 14,4 kwh. Ik heb nog geen perilex aansluiting. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt ongeveer 4 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Vervangen groepenkast

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen met advies. Met enige regelmaat slaat de aardlekschakelaar uit. En wij willen een Quooker installeren, maar op de stopcontact zit de vaatwasser, Hiervoor moet ik dus een aparte groep aansluiting hebben en een nieuwe perilex aansluiting. Dit moet sowieso worden gerealiseerd, wat ik mij nog wel afvraag is of het nodig is de groepenkast te vervangen? Die is ± 35 jaar oud. Overigens heb ik zonnepanelen.

Extra electra voor inductie kookplaat

Extra electra voor inductie kookplaat. Dit betekent dus dat de groepen in de kast moeten worden uitgebreid en dat er een perilex aansluiting gerealiseerd moet worden.

Keukenvoorbereiding in week 45

Graag zouden we willen weten of u in de gelegenheid bent om in wk 45 keukenvoorbereiding activiteiten te doen voor ons. Uiteraard zouden wij dan vooraf een offerte van u willen ontvangen in verband met keukenvoorbereiding werkzaamheden. Het gaat om het verleggen van warm en koud waterleiding(voor spoelbak en vaatwasser), het trekken van elektriciteitsleiding voor inductie plaat (met een perilex aansluiting, groepenkast is al aangepast en loze leiding is beschikbaar hiervoor) en het verleggen van afvoer voor spoelbak en vaatwasser, het plaatsen van vaatwasser kraan, en mogelijk nog een leiding voor stopcontacten frezen. Bijgaand de keuken opstelling en de installatie tekening (algemeen), onze huidige keuken heeft de wateraanvoer en afvoer op de plaats waar in de nieuwe keuken inductiekookplaat komt te staan

Vervangen van verdeelkast en leiding naar keuken

Ik zoek iemand voor het vervangen van mijn verdeelkast ivm inductiekoken en leiding naar keuken installeren. Er is geen perilex aansluiting aanwezig.

Partners

Partners van Casius