Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Vleuten of directe omgeving.

624 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vleuten:

Aanleggen extra groep in meterkast

Wegens verbouwing van de zolder (3 kamers gemaakt) moet er Electra worden aangelegd hiervoor is waarschijnlijk een nieuwe groep in de meterkast nodig, we zijn opzoek naar iemand die de groep kan adviseren en de groep kan plaatsen

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

We hebben een kabel vastzitten in de buis waardoorheen we een coax of een internet kabel naar ons tv willen brengen. Van de meterkast, naar de woonkamer. Hier is al van alles met trekveer geprobeerd.

Meterkast klaarmaken voor inductie

Er is al een 3 fase aansluiting in de meterkast, maar nu willen wij overgaan op inductie en hebben we begrepen dat er een extra groep en aardlekschakelaar geplaatst moeten worden in de meterkast. En we willen ook graag de kabel getrokken hebben naar de kookplaat. Nu is mijn vraag wat hiervan de kosten zijn. De meterkast (woning) is 7 jaar oud

UTP Cat6 doortrekken

In ons huis uit 2015 hebben wij een aantal loze leidingen zitten waar wij graag UTP kabels maar willen doortrekken. Het gaat om 1 op zolder; 1 op de 1e verdieping en 2 in de woonkamer.

Groepenkast vervangen voor inductie koken

Ik wil graag een inductiefornuis aanschaffen. Ik weet niet of mijn groepenkast geschikt is. (zie foto) Wat moet ik als hij niet geschikt blijkt precies laten aanpassen, en wat gaat mij dit kosten?

Installatie extra aardlekschakelaar

Installatie extra aardlekschakelaar ivm overbelasting op een van de bestaande groepen.

Krachtstroom aanleggen voor een kleioven

Ik ben benieuwd naar een indicatie voor de aanlegkosten van krachtstroom in verband met de aanschaf van een Kleioven op 220 of 380 volt.

Elektra installatie

Het gaat om het vervangen van groepenkast met 6 groepen. Een extra groep nodig in verband met het plaatsen van een inductiekookplaat. Aanleg of aanpassen van wandcontactdoos in de keuken voor de inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact geplaatst worden.

Perilex-aansluiting in de keuken maken

Wij willen de bestaande gaskookplaat vervangen door een inductiemodel (Siemens EX875LVB1E) met een aansluitwaarde van 7,4kW. Hiervoor hebben wij een Perilex-stopcontact nodig in de keukenkast. Er komt nu al een leiding uit de muur voor de gaskookplaat. Of de draden direct naar de meterkast lopen en dus makkelijk vervangen kunnen worden weet ik helaas niet. In het ergste geval zou er door de vloer (isolatie, beton, graniet plavuis) geboord moeten worden om via de kruipruimte de meterkast te bereiken. In de meterkast zal er een nieuwe, passende groep aangemaakt moeten worden begrijp ik. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 3 meter.

Thermostaat vloerverwarming

Op het moment dat de vloerverwarming aan slaat, dan klapt de aardlek er uit. Dit probleem zou in de thermostaat kunnen zitten, of iets anders. Ik ben op zoek naar iemand die het systeem kan doormeten en het probleem kan opsporen en verhelpen.

Internetkabel naar zolder trekken

Op zolder hebben wij een PC staan die nu nog internet via het stopcontact krijgt. Voor een betere verbinding wil ik graag een internetkabel vanaf beneden naar zolder laten trekken. Er lopen helaas (voor zover ik dat kan zien), geen loze leidingen naar zolder.

Glasvezelkastje verplaatsen

Ik wil mijn glasvezelkastje van Regge Fiber laten verplaatsen in de meterkast. Deze hangt nu aan de zijkant van de meterkast maar moet naar de achterkant van de meterkast verplaatst worden. Kabel zou lang genoeg moeten zijn dus het gaat echt puur om het verplaatsen.

Opbouw- naar inbouwstopcontact ombouwen

Ik wil op bovenetage 10-12 opbouw stopcontacten laten vervangen door inbouw stopcontacten. Het gaat om een woning die we hebben gekocht, bouwjaar 2006. Na ontvangst sleutel willen we dit graag direct laten doen, tussen 9 en 13 augustus.

Stopcontact verplaatsen en stuken

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact, zodat deze achter afzuigkap zit. Dit zal ongeveer 10 cm zijn. Hierna zal een gedeelte van 8 m2 gestuukt te worden.

Meterkast aanpassen voor elektrisch koken

Graag de meterkast aanpassen, een extra groep voor het elektrische koken maken. Gemakkelijk via de bestaande draad aan te leggen.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik ben pas verhuisd en heb een meterkast met twee aardlekschakelaren en 5 groepen. De wasmachine, droger, cv-ketel, ventilatiesysteem, oven en televisie zitten allemaal op dezelfde groep. Nu wil ik in de keuken een afwasmachine plaatsen en boven gebruik kunnen maken van een elektrisch kacheltje. Nu is het al zo dat de aardlekschakelaar uitslaat als ik de oven aanzet, dus met een afwasmachine en een kacheltje erbij zal het helemaal een probleem worden vrees ik. Dus graag een veilige oplossing!

Lampen ophangen aan schuin plafond

Ik wil twee hanglampen laten monteren aan een schuin plafond van 58 graden (zie bijlage) op zo'n 5,5 m hoogte. Het gaat alleen om de draagkabel (zie bijlage). De spanning gaat via een andere kabel en doen wij zelf. Het liefst willen wij deze klus tussen 29 december en 6 januari uitgevoerd hebben. Later kan ook, maar dan ligt er al parket in de kamer dat beschermd moet worden.

Netwerkkabels trekken vanaf patchkast naar wandcontactdozen

In onze nieuwbouwwoning willen wij graag CAT 6a netwerkkabels vanaf (een te installeren CAT 6a patchkast in) de meterkast door de beschikbare loze leidingen laten trekken naar CAT 6a wandcontactdozen in 4x woonkamer 3x, in 3x slaapkamer 2x op de zolder. Kun u hiervoor een mooie offerte maken?

Extra groep voor keuken installeren

Wij willen graag een extra groep hebben voor in de keuken. Wij krijgen vandaag de kasten en morgen de apparatuur.

Sleuf frezen in plafond

Het betreft het frezen van een sleuf in een betonnen plafond van ongeveer 1 meter lengte.

Extra groep voor de keramische kookplaat plaatsen

Ik wil voor een een inductiekookplaat met 4 platen een Perilex wandcontactdoos laten monteren en in de groepenkast een tweevoudige gekoppelde installatieautomaat (2 x 230 Volt) laten monteren. In de woning is een 1 fase aansluiting. Maar voor de inductiekookplaat heb ik een 2 fase aansluiting nodig.

Stroomkabel voor de tuin op de huisinstallatie aansluiten

Ik wil graag een stroomkabel van de meterkast, onder het huis door, naar de tuin. Mogelijk moet hiervoor een gat door de fundering geboord worden. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het grondwerk in de tuin is gedaan, maar er is nog niet bestraat. De kabel moet binnen 1-2 weken aangelegd worden in verband met de bestratingswerkzaamheden. De afstand tussen de meterkast en het uiteindelijke punt is ongeveer 25-30 meter. Mocht je telefonisch willen overleggen, spreek dan even de voicemail in, dan bel ik terug.

Siemens magnetron repareren

Deur van magnetron valt niet in slot, daarom start deze niet meer. Betreft type Siemens HF 17055.

Spotjes in de keuken vervangen

In mijn keuken doen een viertal ingebouwde spots het niet meer. Ik wil deze graag laten repareren.

CAT6 kabels doortrekken

Ik wil graag 3 CAT 6 kabels laten trekken in mijn woning via loze leidingen. Het gaat om 2 kabels in de woonkamer. Deze moeten afgemonteerd worden en er moet een wandcontactdoos worden geplaatst. Verder gaat het om 1 kabel naar de slaapkamer op de 1e verdieping en het afmonteren daarvan. Ik laat ook graag alle materialen leveren.