Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Veenendaal of directe omgeving.

512 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, meterkast vervangen, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Veenendaal:

Stopcontacten lager plaatsen

4 stopcontacten naar beneden plaatsen. In betonnen muur

Meterkast zakelijke aansluiting opschonen

Bij ons op de zaak is de meterkast een rotzooi. ik wil graag dat iemand er naar komt kijken en het allemaal netjes maakt.

Extra groep en stopcontact/perilex

Extra groep indelen als voorbereiding voor koken op inductie en nieuwe perilex aansluiting.

Uitbreiden MK ivm inductiekoken

In verband met een inductiekoken dienen er twee nieuwe groepen bijgeplaatst te worden. De kabel tussen de kookplaat en de meterkast gaat via de kruipruimte en is circa 6 meter lang. Er dient minimaal één boring in de keukenvloer gedaan te worden. Ik wil de kookplaat rechtstreeks aansluiten, dus zonder perilex.

Aanleg stopcontact voor elektrische auto

I.v.m. aanschaf elektrische auto willen we graag een stopcontact laten aanleggen. De afstand van het laadpunt naar de meterkast wordt ongeveer 2 a 3 meter.

Verplaatsten van stopcontact

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact tbv het ophangen van een tv aan de muur.

Aardpen slaan

Bij onze nieuwe woning willen wij een aard pen laten slaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, grondsoort waarschijnlijk zand.

Groepenkast vervangen

ik wil mijn groepen kast vervangen er zijn 4 groepen en een groep voor inductie kookplaat moet er bijkomen kabel zit al in de meterkast het zijn 4 groepen en een groep moet er bijkomen voor inductie kookplaat kabel ligt al in de meterkast en in keuken voor een perilex stopcontact. vervangen meterkast 4 groepen extra groep i v m inductie koken en perilex stopcontact kabel zit al in de meterkast en in keuken

Stroompunt maken in meterkast

Graag zou ik in de meterkast een stroompunt krijgen.

Perilex stekker op kookplaat monteren snoer

Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alles is klaar om aangesloten te worden, betreft dus alleen het aansluiten.

Stopcontact verplaatsen in keuken

Na het plaatsen van de nieuwe keuken wil ik 1 stopcontact verplaatsen omdat deze erg ongunstig uitkwam. De bestaande zit nu boven de kookplaat en moet zo'n 20 cm verplaats worden.

Uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 8 led inbouwspots in een nieuwbouwwoning in keuken en woonkamer. Onze keuken is ongeveer 390 cm bij 270 cm en we willen dan graag twee spots aan iedere zijde (parallelkeuken). De woonkamer is ongeveer 510 cm bij 380 cm en we zouden daar 4 spots willen; twee aan iedere zijde. We willen het graag in een betonnen plafond ingefreesd hebben. Daarnaast wil ik een complete uitbouw laten plaatsen van 2,4 bij 5,40 meter. Er moet elektra in komen, de binnenkant moet afgewerkt worden, de buitenkant moet van steen zijn en de binnenkant van gibo blokken. Verder moet er nog een fundering onder komen. Ik hoor graag van u.

Aandpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb ter vervanging van mijn huidige keramische kookplaat een nieuwe keramische kookplaat gekocht. Deze wordt geleverd met snoer maar zonder perilex stekker. De perilex stekker van de oude kookplaat dient dus aan het snoer van de nieuwe kookplaat gezet te worden.

Extra groepen voor inductiekoken en maken stopcontact Periflex

Maken van stopcontact voor periflex en leidingen trekken naar meterkast via aanwezige kruipruimte. Afstand ongeveer 5 meter. Leiding van oven loopt al naar meterkast en zit op dezelfde plaats.

Complete meterkast verplaatsen

Het gaat om het verplaatsen van een complete meterkast. De meterkast moet ongeveer 5 meter verplaatst worden. De elektra moet dus ook van de nieuwe meterkast naar de aansluitpunten in de diverse kamers vervangen worden. Gas en water moet ook worden aangesloten.

Grondspots vervangen

Wij willen 3 nieuwe grondspots voor het huis laten installeren. Tevens willen een grote grondspot achter het huis laten repareren, waarschijnlijk de lamp kapot. Graag een complete offerte met manuren en materialen.

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de hele meterkast. De verplaatsing is ongeveer 3 meter.

Groep aanleggen voor elektrisch koken

Momenteel hebben wij een gasfornuis en willen overgaan op elektrisch, keramisch koken. Daartoe is een aparte groep en een vijfpolige contactdoos nodig om de juiste stroomvoorziening te krijgen. De meterkast, in de gang, is op 3 meter afstand van de keuken.

Stopcontact maken in de bezem-/meterkast

Graag een stopcontact aanleggen in de bezem/meterkast, naast de voordeur op de gallerij in een appartement, 2 hoog.

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Het vervangen van ongeaarde stopcontact door geaarde stopcontact

Stroompunt maken in meterkast

Graag zou ik een stroompunt krijgen in de meterkast.

Groepenkast vervangen

Hebben een jaren 30 woning waarvan we het elektra gaan vervangen. Onze oude groepenkast willen wij vervangen met een nieuwe groepenkast- 12 groepen, 3 aardlekschakelaar.

Gehele meterkast verplaatsen

Het verplaatsen van de hele meterkast, dus verplaatsen van gas, water, elektriciteit, glasvezel en coax. De afstand van de verplaatsing is ongeveer 5 meter

Aardingspen slaan

Aardpen slaan in Ede in verband met plaatsen van een stalen steiger onder een hoogspanningsmast.