Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Veenendaal of directe omgeving.

497 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast, vervangen elektra in huis, verplaatsen en aanbrengen elektra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Veenendaal:

Stopcontact verplaatsen in keuken

Na het plaatsen van de nieuwe keuken wil ik 1 stopcontact verplaatsen omdat deze erg ongunstig uitkwam. De bestaande zit nu boven de kookplaat en moet zo'n 20 cm verplaats worden.

Uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 8 led inbouwspots in een nieuwbouwwoning in keuken en woonkamer. Onze keuken is ongeveer 390 cm bij 270 cm en we willen dan graag twee spots aan iedere zijde (parallelkeuken). De woonkamer is ongeveer 510 cm bij 380 cm en we zouden daar 4 spots willen; twee aan iedere zijde. We willen het graag in een betonnen plafond ingefreesd hebben. Daarnaast wil ik een complete uitbouw laten plaatsen van 2,4 bij 5,40 meter. Er moet elektra in komen, de binnenkant moet afgewerkt worden, de buitenkant moet van steen zijn en de binnenkant van gibo blokken. Verder moet er nog een fundering onder komen. Ik hoor graag van u.

Aandpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb ter vervanging van mijn huidige keramische kookplaat een nieuwe keramische kookplaat gekocht. Deze wordt geleverd met snoer maar zonder perilex stekker. De perilex stekker van de oude kookplaat dient dus aan het snoer van de nieuwe kookplaat gezet te worden.

Extra groepen voor inductiekoken en maken stopcontact Periflex

Maken van stopcontact voor periflex en leidingen trekken naar meterkast via aanwezige kruipruimte. Afstand ongeveer 5 meter. Leiding van oven loopt al naar meterkast en zit op dezelfde plaats.

Complete meterkast verplaatsen

Het gaat om het verplaatsen van een complete meterkast. De meterkast moet ongeveer 5 meter verplaatst worden. De elektra moet dus ook van de nieuwe meterkast naar de aansluitpunten in de diverse kamers vervangen worden. Gas en water moet ook worden aangesloten.

Grondspots vervangen

Wij willen 3 nieuwe grondspots voor het huis laten installeren. Tevens willen een grote grondspot achter het huis laten repareren, waarschijnlijk de lamp kapot. Graag een complete offerte met manuren en materialen.

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de hele meterkast. De verplaatsing is ongeveer 3 meter.

Groep aanleggen voor elektrisch koken

Momenteel hebben wij een gasfornuis en willen overgaan op elektrisch, keramisch koken. Daartoe is een aparte groep en een vijfpolige contactdoos nodig om de juiste stroomvoorziening te krijgen. De meterkast, in de gang, is op 3 meter afstand van de keuken.

Stopcontact maken in de bezem-/meterkast

Graag een stopcontact aanleggen in de bezem/meterkast, naast de voordeur op de gallerij in een appartement, 2 hoog.

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Het vervangen van ongeaarde stopcontact door geaarde stopcontact

Stroompunt maken in meterkast

Graag zou ik een stroompunt krijgen in de meterkast.

Groepenkast vervangen

Hebben een jaren 30 woning waarvan we het elektra gaan vervangen. Onze oude groepenkast willen wij vervangen met een nieuwe groepenkast- 12 groepen, 3 aardlekschakelaar.

Gehele meterkast verplaatsen

Het verplaatsen van de hele meterkast, dus verplaatsen van gas, water, elektriciteit, glasvezel en coax. De afstand van de verplaatsing is ongeveer 5 meter

Aardingspen slaan

Aardpen slaan in Ede in verband met plaatsen van een stalen steiger onder een hoogspanningsmast.

Extra groep tegen overbelasting plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen, omdat het netwerk af en toe overbelast is als ik mijn loopband aanzet.

Extra groep laten aanleggen

Ik heb sinds kort een loopband, maar nu valt de stroom regelmatig uit, dus ik wil deze graag op een nieuwe groep.

Hanglampen ophangen

Door verhuizing iemand gezocht die alle lampen kan ophangen. 4 hanglampen en 7 plafond lampen.

Electradozen monteren en frezen sleuven

In een tussenwoning willen wij graag de stopcontacten verplaatsen. Hiervoor moeten 20 nieuwe dozen geboord worden op diverse plaatsen in de woning, en de nodige leidingsleuven gefreesd worden voor de electraleidingen. Graag ontvangen wij een prijs voor het boren per inbouwdoos, en voor het maken van de sleuven per m1. Uitvoering volgende week.

Krachtstroom aanleggen

Heeft iedereen in een gewoon twee onder een kap huis een ingang van krachtstroom zodat je zelf het door kan leggen naar je verbruikpunt?

Groepenkast vervangen

In ons nieuwe huis moet de groepenkast vervangen worden door een nieuwe. Ook moeten er twee nieuwe groepen worden aangelegd. Heeft u een indicatie wat dit ki?

Groepenkast vernieuwen

Onze groepenkast moet vernieuwd worden van 4 oude groepen naar zes nieuwe. Wat is de prijs hiervoor inclusief alle kosten. Met vriendelijke groet,

Aardpen slaan voor zeecontainer

Graag een offerte voor het laten slaan van een aardpen in de tuin voor de aarding van een stalen zeecontainer die als woning dienst doet. De aardpen moet tussen 4-6 weken vanaf nu geslagen worden.

Wandcontactdoos in de meterkast plaatsen

Het betreft het plaatsen van een wandcontactdoos voor 3 stekkers in de meterkast voor het aansluiten van wifi ontvanger. Er is in de meterkast nog geen elektra aanwezig dus dit zal doorgetrokken moeten worden. Kunt u dit vrijdag 6 mei kunnen uitvoeren?

Meterkast vernieuwen en aardpen slaan

Op 1 juli kan ik mijn nieuwe woning (bouwjaar 1972) in. De meterkast van deze woning is verouderd en voor zover ik begrepen heb is er nog geen aarde aanwezig. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de meterkast met voldoende groepen, alsmede het aanbrengen van aarding in de benodigde ruimtes. Minimaal de badkamer, keuken en zolder (wasmachine).