Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tussenmeter voor elektriciteit plaatsen:

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Het gaat om het vervangen van een oude tussenmeter voor een nieuwe tussenmeter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenmeter voor elektriciteit plaatsen uit heel Nederland:

Elektra tussenmeter plaatsen in trappenhuis

Onze VvE wil graag een tussenmeter met zekering laten plaatsen zodat we kunnen zien hoeveel stroom de verlichting in ons trappenhuis (3 etages) verbruikt. Die elektriciteit komt nu uit het huis op de begane grond (daar zit ook de zekering/schakelaar). Die bewoner rekent ook de elektriciteit af zonder dat we weten wat het echte verbruik is. Dat zou dus opgelost kunnen worden door het plaatsen van een tussenmeter (met zekering) in het trappenhuis.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Mijn winkel betrekt direct stroom uit de meterkast uit de opgang naast de winkel. De bovenburen hebben allemaal een tussenmeter. Bij de afrekening zijn volgens mij, in mijn nadeel fouten gemaakt, Vandaar dat ik een tussenmeter wil ter controle.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Mijn appartement ga ik onderverhuren. Ik wil graag tussenmeters plaatsen voor gas, elektriciteit en water.

Tussenmeters voor gas en elektra laten plaatsen.

In het bijgebouw, met een aparte cv installatie, zouden wij graag een tussenmeter gas / elektriciteit willen plaatsen.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor elektriciteit voor een appartement laten plaatsen. Graag voor 8 januari 2016.

Tussenmeter voor elektriciteit monteren

Ik wil een tussenmeter in huis aan laten leggen zodat ik weet hoeveel elektriciteit er verbruikt wordt in de garage achter mijn woning. Deze garage is niet van mij, maar ik weet wel dat de elektra via mijn woning loopt. Nu weet ik niet waar in de meterkast de splitsing richting de garage zit. Deze moet even opgespoord worden en daarna hier een tussenmeter monteren.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Mijn buren en ik willen graag de hoofdaansluiting elektriciteit van ons trappenhuis (slechts gebruikt voor licht en deuropening) af laten sluiten, en dit gebruik laten meten door middel van een tussenmeter. Plaats huidige meter: begane grond (in trappenhuis). Nieuwe locatie: meterkast van appartement op 2 hoog (N.B. deze grenst aan het trappenhuis). Graag een offerte voor: - de meter (koop) - installatie Er is haast bij! Aangezien er op dit moment geen leverancier is aangewezen voor de hoofdaansluiting en we gedwongen afsluiting willen voorkomen.

Tussenmeter voor elektra plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter voor gas en elektriciteit laten plaatsen. Het gaat om een dubbele bovenwoning ,twee etages die apart verhuurd worden maar er is geen splitsing aanwezig. Graag een offerte

Elektriciteit tussenmeter verplaatsen

Ik heb een gebouw met 3 verdiepingen, voor de eerste verdieping wil ik graag een tussenmeter laten plaatsen(ivm verhuur).