Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen:

Krachtstroom aanleggen

Mijn plan is om een bedrijfspand te gaan huren. Hier moet dan echter wel nog krachtstroom worden aangelegd.Er wordt nu een standaard pakket geleverd van 3 x 25 ampère. Dit is niet voldoende voor de apparatuur, ik weet even niet hoeveel ampère er nodig is. Ik ben benieuwd wat voor stappen er ondernomen moeten worden om krachtstroom te kunnen aanleggen. Ik neem aan dat de meterkast ook moet worden aangepast. Het gaat om een bedrijfspand op de begane grond.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen uit heel Nederland:

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Krachtstroom aanleggen

Voor een machine in huis heb ik krachtstroom nodig

Krachtstroom aanleggen

Leggen jullie ook krachtstroom aan, als deze nog niet aanwezig is? of kan dit alleen door (in ons geval) Stedin gedaan worden? mocht dat niet het geval zijn, ontvang ik graag een offerte.

Krachtstroom aansluiting aanleggen

krachtstroomaansluiting tbv cnc machine in werkplaats. alle benodigde technische tekeningen aanwezig. in de werkplaats zitten al krachtstroomaansluitingen voor andere machines.

krachtstroom aanleggen

ik heb 3 x 25 A aansluiting wil een sauna oven aansluiten met 9 kW. ik wil niet naar 3 x 35 A vanwege hogere kosten. Gelijktijdigheid is er nauwelijks. bedankt voor een offerte

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom tot 10kw Vervangen huidige elektra kast 35mtr kabel met stalen mantel

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom in de meterkast tbv van een jacuzzi in de tuin. Kabel c.a 20 meter, kan door kruipruimte naar buiten toe.

Krachtstroom / stoppenkast / CV

Wij hebben een nieuwe casco bedrijfsruimte waarin eea moet gebeuren. O.a. - Aanleggen krachtstroom voor diverse houtbewerkingsmachines - nieuwe CV plus radiatoren aanleggen - leidingen voor warm en koud water aanleggen - divers klein electra werk.

Nieuw elektra aanleggen

Ik wil graag van het gas af en ben aan het berekenen wat financieel haalbaar is. Wat is er nodig: - 3 fase meterkast (8 groepen waarvan 2 krachtstroom) - 20 stopcontacten - 6 lichtschakelaars (4 dimmers) - bekabeling In de bijlage zit een foto van de oude meterkast. Hopelijk is dit voldoende informatie om een kosten indicatie te maken.

Aanleggen krachtstroom

Er moet een beton vloer achter in mn schuur gestort worden, hiervoor heeft het bedrijf krachtstroom nodig, dit heb ik niet in mn huis. Een dieselaggregaat huren kost me 200 euro of zoiets. (Dit hebben die mensen nodig die de vloer komen storten) Ook willen we ooit nog elektrisch koken Wat gaat het kosten om kracht stroom aan te leggen in mijn huis? Ik heb gezien dat er maar 1 zekering zit in mijn stoppenkast

Partners

Partners van Casius