Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor gleuf in de muur voor televisie + gleuf in het plafond:

Gleuf in de muur voor televisie + gleuf in het plafond

Ik zou graag een gleuf in de betonnen (prefab) muur willen maken voor de televisie kabels + een gleuf in het plafond voor het verplaatsen van een lichtpunt. Het betreft alleen het maken van de sleuven. De stroom verleggen + afwerken kunnen we zelf voor zorg dragen. Beide gleuven zullen ongeveer 100-120 cm rechte lijn moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gleuf in de muur voor televisie + gleuf in het plafond uit heel Nederland:

Meerdere brievenbussen vervangen van appartementencomplex

Wij zijn een VvE van 4 appartementen met een gezamenlijke voordeur en een gezamenlijke brievenbus. Deze brievenbus is een gleuf in de muur aan de buitenkant met een bak aan de binnenkant waar iedereen zijn/haar post invalt. Wij willen deze brievenbus laten vervangen door 4 individuele brievenbussen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn, we hebben zelf even gekeken en onze voorkeur gaat uit naar 4 gleuven in de muur, maar weten niet of dit haalbaar is. We vinden het geen probleem als deze klus pas over enkele maanden wordt uitgevoerd, maar zijn uiteraard wel benieuwd naar de kosten. Horen het graag.

Elektriciteitssnoer in muur wegfrezen en aansluiten op stopcontact

Het elektriciteitssnoer van de rolluik loopt nu over de muur naar het stopcontact (zie foto). Deze willen we weg laten werken in de muur door middel van frezen en dan rechtstreeks laten aansluiten op het stopcontact. Vervolgens zal de muur gestuct worden. Graag de prijs voor het frezen van de gleuf, wegwerken kabel en aansluiten van de stekker op het stopcontact. (Het stucen zal door iemand anders gebeuren). Hoogte is circa 80 cm en breedte 22 cm + 38 cm tot stopcontact (als je recht freest).

Leiding verleggen

Er moet een gleuf in de muur gefreesd worden en de leiding moet in de gleuf worden weggewerkt. In een badkamer en een keuken.

Aantal klusjes in huis

Ik wil in de keuken een aantal plankjes aan de muur en een plank waar we aan zouden kunnen eten. Een deur vast zetten en zo nodig ventilatie gleuf aanbrengen, want dan komt de ijskast voor die deur te staan. In de hal douche wc en woonkamer lampjes en een hanglamp monteren. Bij de voordeur een gordijnrails monteren. In de douche een kastje plaatsen. In de slaapkamer een wantkast vastzetten,die staat met de zijkant ongeveer 5 a 6 cm van de muur af,dat er wat tussen komt dat de kast niet staat te wrikken bij het open en dicht doen. Dit is wat ik graag zou laten doen in huis.

Elektra in muur frezen

Onderwerp: frezen en stucen. Voor het wegwerken van elektriciteit draad moet een verticale gleuf gefreesd van 70 cm (vanaf de vloer) in een betonnen muur. In de gleuf moet een elektricteitkoker (PVC) geplaatst worden, diameter 19 mm. Muur dient daarna glad afgewerkt te worden zodat deze schilderbaar is. De vloer is parket en mag niet beschadigd worden.

Gleuf in betonnen muur frezen of boren

Graag wil ik een kabelgoot in een betonnen meur frezen/boren om de kabels van de tv weg te werken (ongeveer 2-3 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag dat het zo snel mogelijk wordt gedaan.

Stopcontact in een betonnen muur verplaatsen

Verplaatsen stopcontact I.v.m. Open haard Het is een betonnen muur, gleuf frezen. Ik hoor het graag

Sleuven frezen in de muur

Ik wil twee sleuven in een betonnen wand laten frasen. Vanaf vloer 150 cm omhoog, om een smal buisje in te metselen en een enkele stroomdraad voor de schemerlampen door te voeren. Ook nog een iets breder gleuf voor de tv kabels door te voeren met een hoogte ban 100 cm hoog. Verder nog een sleuf in de slaapkamer in gipsblokken voor ook hier een tv op 100 cm hoog.

Muur stucen na freeswerk

Muur moet opnieuw gestuukt worden na het infrezen van een gleuf voor stroom. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gaten in de muur vullen en afwerken

Er zitten 2 gaten in de muur (gipsblokken) van ongeveer 50 x 10 cm. Deze moeten gevuld worden en vervolgens egaliseren met rest van de muur. Schilder klaar maken. Door gesloopte muur ontstane gleuf egaliseren met muur en plafond (muur: 7 cm x 2,52 m) (plafond 7 cm x 3,10 m) Muur stuken van 53 cm breed x 2,52 m hoog. Klus moet vóór aanstaande vrijdag 16 oktober klaar zijn.