Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stroomstoring verhelpen:

Stroomstoring verhelpen

2 lampen in mijn woonkamer doen het niet meer. Deze wil ik laten repareren. Het ligt aan de bedrading, ik heb namelijk al de lampen vervangen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stroomstoring verhelpen uit heel Nederland:

Stroomstoring verhelpen lamp eetkamer

Lamp opgehangen in eetkamer, echter werkt de elektriciteit niet. Misschien een leiding doorboord of een ander probleem? Plafond is 4,20 meter hoog. Graag probleem verhelpen en ook een dimmer (14 ledlampen aan 1 lamp) plaatsen.

Stroomstoring verhelpen

Wij hebben een stroomstoring in een groep terwijl de automatische stop niet afslaat.

Stroomstoring verhelpen

In mijn sous heb ik 4 lampen aan de muur hangen die met een snoer aan elkaar verbonden zijn in de muur. Eerst viel de laatste lamp uit (waar het snoer de muur uit komt). Toen ik de lamp verving (terwijl de stroom aan stond) vielen alle 4 de muurlampen uit. Ik zie niets in de stoppenkast, alle andere lampen in de ruimte werken. Daarnaast doet mijn plafondlamp het niet, dat was al eerder zo maar wil ik ook graag gemaakt hebben. Kan dat spoedig? Hartelijke

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.

Stroomstoring verhelpen

1 groep (woonkamer) maakt kortsluiting. Alle stekkers heb ik eruitgehaald maar nog steeds kortsluiting.

Stroomstoring verhelpen in een deel van de woning

In een klein kamertje en een berghok in mijn woning is het elektra uitgevallen. Ik zoek een elektricien die dit volgende week kan repareren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten voor deze klus ongeveer zijn.

Stroomstoring in de schuur verhelpen

Vanmorgen om 7 uur is de stroom van de schuur weggevallen. Zowel het stopcontact en de lichtschakelaar lamp werkt niet meer. De lampen buiten brandden ook niet meer, die zitten op de stroom van de schuur. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te herstellen. In de meterkast is er niets van te zien, het is geen kortsluiting geweest. Kunt u een prijsopgave doen?

Stroomstoring verhelpen

Ik heb storing, de stoppen zijn niet stuk, maar 80% van het huis heeft geen stroom.

Stroomstoring verhelpen

Alleen het licht in de woonkamer is uitgevallen. De lichten in de rest van de woning staan wel aan. Een (grijze) schakelaar is afgeslagen dwz omlaag maar de andere schakelaars staan op de oude standen dwz omhoog.

Lekkage verhelpen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer in de meterkast en daardoor ook stroomstoring.