Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tl- door led-verlichting vervangen:

TL- door LED-verlichting vervangen

In een kinderdagverblijf in Utrecht zijn we verplicht vanuit de gemeente om de oude TL verlichting te vervangen voor LED verlichting. We hebben daar zo'n 12 ruimtes met TL bakken. Deze willen we gefaseerd vervangen. Graag ontvang ik gegevens van een aantal partijen die ik kan rondleiden voor een passende offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tl- door led-verlichting vervangen uit heel Nederland:

Keukenverlichting vervangen

Onderaan een van de keukenkastjes hangt een ondeugdelijke installatie met TL-verlichting. Deze wil ik laten vervangen door een deugdelijke led- verlichting installatie. Aan het plafond hangt ook een ondeugdelijke spot set (IKEA). Deze wil ik ook laten vervangen. Geen inbouw.

Keukenkastverlichting repareren

In 2014 is er keukenkastverlichting aangebracht maar dat is een waardeloze investering geweest. Nu wilde heel graag TL Of led verlichting onder mijn keukenkastjes. Ik hoop dat u mij een offerte kunt aanbieden.

Verschillende dingen monteren

Ik heb een paar verschillende taken: 1. Verlichting installatie: in totaal moeten er 6 TL lichten (woonkamer, zolder en een bijkamer) en 3 LED lampen worden gemonteerd; 2. Douchecabine installatie: hoek (90 bij 90 cm) zonder douchebak; 3. Wandkast in de badkamer: maten nog niet bekend; 4. Traphek installeren: 4 x bij iedere houten trap; 5. Gordijnrails ophangen: 6 stuks in verschillende maten moeten nog besteld worden, allemaal in een betonnen plafond. We kunnen meteen beginnen. Graag een offerte en beschikbaarheid bevestiging. Levering van materiaal in overleg. Mocht de aanvraag gefaseerd uit te voeren zijn, dan heeft het aanbrengen van elektra de meeste prioriteit.

Verlichting aanbrengen in een bedrijfshal

Ik wil dat er verlichting wordt aangebracht in een hal. Dit mag LED zijn maar ook TL-buizen. Hal: • diep 51,92 meter • Breed 19,54 meter • Goot 2,68 meter • Nok 6,44 meter Kantoor links: • 12,56 bij 4,44 meter Technische ruimte rechts: • 4,71 bij 2,28 meter Voor aanvullende informatie kan er met aanvrager contact worden opgenomen. Er kan eventueel ook verlichting in het kantoor en in de technische ruimte rechts komen.

Winkel voorzien van LED-verlichting

Ik wil de oude verlichting in mijn winkel laten vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Het gaat om 11 dubbele lichtbakken van 150 cm, met daarin dus 22 tl-lampen. Verder gaat het om 9 opbouwspots van elk 5 lampen, totaal 45 lampen. Als laatste heb ik 10 inbouwspots met 10 lampen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor de levering van de lampen en de montage daarvan.

LED-verlichting monteren in een garagebedrijf

Ik heb in de werkplaats van mijn autogarage 51 armaturen met dubbele TL van 150 cm en 12 armaturen met een enkele TL van 150 cm. Ik wil alle armaturen vervangen voor LED armaturen + alle TL buizen vervangen (114 stuks van 150 cm) voor LED buizen. Nou ben ik op zoek naar iemand die voor mijn dit allemaal kan plaatsen en vervangen. Ik zou graag zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen om zo een kostenplaatje te hebben. Dus in het kort gaat het om: - 51 LED armaturen waar 2 TL buizen in kunnen (150 cm); - 12 LED armaturen waar één TL buis in kan (150 cm); - 114 LED buizen (150 cm).

Montage van een kraan en lamp

Een keukenkraan vervangen en een led lamp onder een aanrechtkastje plaatsen. De led lamp dient ter vervanging van een tl-buisje. De keukenkraan en de led lamp zijn reeds door mij gekocht bij de Gamma.

Elektra aanpassen en gevel repareren

Er waren 2 meterkasten voor 2 winkels, een meterkast is al afgesloten en de elektra zelf moet worden samengevoegd zodat er één werkende meterkast komt. Een meterkast moet dus ook worden verwijderd. Een stuk of 15 TL-buizen vervangen door LED-buizen. Tevens moet er een aantal cilindersloten zonder sleutel worden uitgeboord. In de voorgevel zit een gat in de muur, circa 6 stenen moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

TL-armaturen naar LED ombouwen

TL-armaturen naar LED ombouwen: - 53 bakken á 4 lampen 36W kleur 840 - 8 bakken á 4 lampen 18W kleur 840 In totaal zijn er +/- 105 lampen 58W kleur 840. Het is voor in een werkplaats (nu 58W) en een showroom (nu 18W en 36W). Kunt u aangeven wat het verschil in stroomverbruik zal zijn. En wat kost het om deze ombouw te doen? Graag per mail informatie sturen.

Led TL-armatuur ophangen

Ik wil graag een led TL-armatuur van 60 centimeter breed laten ophangen aan het plafond in de keuken. De benodigde aansluitingen zijn aanwezig. Ik kan zelf niet op een trap staan, daarom zoek ik iemand die dit voor mij kan doen.

Partners

Partners van Casius