Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra inspecteren en vervangen:

Elektra inspecteren en vervangen

Wij hebben thuis een verouderde elektrische installatie (inclusief meterkast) zonder aardlekschakelaar en met 4 groepen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om onze installatie (groepenindeling, wel niet geaard enz) te laten bekijken om dan samen de mogelijke verbeteringen te bespreken (die binnen ons budget vallen). In ieder geval willen wij een aardlekschakelaar laten aanleggen. Maar wanneer er dus andere overduidelijke verbeteringen nodig/mogelijk zijn zouden we die binnen ons budget ook graag uitvoeren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra inspecteren en vervangen uit heel Nederland:

Verplaatsen van een wandcontactdoos

Ik wil graag de wandcontactdoos laten verplaatsen in de slaapkamer. Daarnaast inbouw wandcontactdoos vervangen / wisselschakeling aansluiten,of inspecteren, ik heb geen idee hoe de toestand is van de aanwezige elektra. Het betreft een jaren '60 woning waarvan wij op 15 november de sleutel krijgen. Indien mogelijk 16 november bijvoorbeeld situatie inventariseren en klus afronden.

Leidingen in de keuken verleggen

Ten behoeve van nieuwe keuken, moeten water- en elektra leidingen verlegd worden. Zal ongeveer gaan om 2 meter. Tekeningen van de keuken zijn aanwezig, nog niet van het leidingwerk. Keuken komt eind september. Tevens dakleer garage inspecteren.

Lekkages aan dak opheffen en herstelwerk binnenzijde

Onze twee-onder-een-kapwoning uit 1969 heeft een slecht dakbeschot van spaanplaat. In de nok zitten diverse punten waar het bij een heftige regenbui lekt. Aan de achterkant van het dak zit over de hele breedte een dakkapel die op één plek ook lekt. Ik heb de oude isolatie en andere zaken gestript zodat goed te zien is wat de klus gaat inhouden: ik wil het pannendak laten inspecteren, lekkages laten opheffen en het dakbeschot laten vernieuwen. Optioneel is het aanbrengen van isolatie en afwerking van het dakbeschot. Daarbij moet ook elektra worden geplaatst. Hiervoor mag ook een aparte aanbieding worden gedaan. Graag zou ik met u een afspraak willen maken voor het maken van een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u.

Elektrische installatie inspecteren in een woning

Wij hebben een huis gekocht uit 1906. We krijgen op 30-10 de sleutel. Graag willen wij met een elektriciën de huidige elektra in de woning nakijken. Er is een Bouwtechnisch Keuringsrapport uitgebracht. Graag overleggen wij wat er aan de elektra voorzieningen moet gebeuren. Wij ontvangen ook graag een prijsindicatie van de kosten van bedoelde inspectie.

Alle elektra in huis aanpassen

Inspecteren en aanpassen alle electra in het hele huis, een gezinswoning van ongeveer 100 m2. Er komt een nieuwe keuken, maar de bedrading klopt waarschijnlijk niet. Zo nodig andere meterkast.

Geheel vervangen van douche/bad, toilet ...

Geheel vervangen van douche/bad, toilet en wastafel, kan zelf geleverd worden, tegels niet. CV installatie installeren, kan zelf worden geleverd. Extra groepen plaatsen van elektra/ installatie inspecteren. Kozijn vervangen. Ventilatie verbeteren onder vloer. Keuken en bakamer betegelen en eventueel plaatsen keuken. Plus diverse kleine onderhoudsklussen.