Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra, bedrading en groepenkast vervangen:

Elektra, bedrading en groepenkast vervangen

Vervanging bedrading in huis en vervangen groepenkast en 2 groepen toevoegen van 5 naar 7.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra, bedrading en groepenkast vervangen uit heel Nederland:

Elektra uitbreiden en aanpassen in huis

Extra groep aanleggen in de meterkast, buitenlamp met schakelaar binnen aanleggen, buiten op 1 plek in dezelfde muur als buitenlamp, muur 2 of 3 stopcontacten aanleggen en eventueel 3 buitenlampen ophangen. Handigste om de bedrading via de kruipruimte te realiseren.

Vervangen elektra inclusief alle bedrading

We hebben een huis gekocht uit 1960, en de elektra (inclusief bedrading) moet geheel vervangen worden. Het gaat om: • 9 x lichtpunt te bedienen d.m.v. 10 x lichtschakelaar • 2 x aansluitpunt voorzien van brandmelder • 20 x tweevoudig WCD • 1 x nieuwe groepenkast bestaande uit: hoofdschakelaar 2P/40A, 2 x aardlekschakelaar 2P/40A, 7 x installatieautomaat B16A • 1 x aardelektrode • 1 x centraal aardpunt in badkamer

Elektra vervangen in volledig huis

Volledig verouderd huis tijdens renovatie alle elektra vervangen (bedrading, wand contactdozen, meterkast). De oppervlakte van het huis is circa 185 m2

Nieuwe bedrading in maisonettewoning

Ik heb door het ploffen van mijn ketel op de begane grond geen elektra meer. Wat kost nieuwe bedrading?

Bedrading vervangen en groepen bijplaatsen

Ik wil van een flat op de begane grond met kelder van bouwjaar 1954 de bedrading vervangen en groepen bijplaatsen. Zie foto. Er is nooit wat aan de elektra gedaan. Stedin heeft een slimme meter aangebracht en adviseerde check van elektra.

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast. Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer

Verlichting achterkamer vervangen

Graag informeer ik naar de mogelijkheden om een lamp + elektra in mijn achterkamer te vervangen. Ik wil daar graag een nieuwe lamp in (nog aan te schaffen), maar ook een check en zo nodig vervanging van de elektra daar (Ik heb kortsluiting gehad in het verleden). Daarnaast zit ik er aan te denken om eventueel 4 tot 6 spotjes te laten plaatsen. Echter weet ik niet of dit mogelijk is met de huidige bedrading.

Elektra uitbreiden en ventilator monteren

Een aantal zaken dient opgepakt te worden en kunnen mogelijk gecombineerd worden. Elektra uitbreiden (wij hebben zonnepanelen op het dak en wij willen dat onze meterkast veilig genoeg is hiervoor), ventilator monteren en stopcontact in de muur maken. Daarnaast zit er in de kruipruimte de ventilatie motor waarvoor ik een schakelsysteem wil laten maken en als laatste de elektrische bedrading uit het plafond langer maken en veilig maken.

Vervangen/uitzoeken van bedrading en elektra

Voor ons huis zijn wij op zoek naar een elektricien die het volgende kan doen. De bedrading in de slaapkamers, 1ste verdieping, hal 1ste verdieping en hal beneden eventueel vervangen, is jaren '60. In de hal, 2 slaapkamers en de hal op de eerste verdieping zitten er zoveel draden met lasdozen in zo’n doos dat wij niet weten wat waarvoor is. Tevens dienen er een 6 tal schakelaar van opbouw naar inbouw te worden gemaakt. Daarnaast dienen er 2 (beschikbare) groepen naar zolder worden gebracht (koof aanwezig) en dient de hal verlichting wederzijds te kunnen worden geschakeld, boven voor beneden etc.

Grondkabel herstellen

De elektra in mijn schuur is uitgevallen en er staat ook geen spanning meer op het stopcontact. Ongeveer 14 jaar geleden is de grondkabel door een spade beschadigt (tot aan de bedrading), maar met isolatietape goed herstelt. Dit is vlak bij de schuur, hier komt veel grondwater dus ik vermoed dat op deze plek de kabel is aangetast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte van reparatie van deze grondkabel d.m.v. een kabelmof met gel.

Partners

Partners van Casius