Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabel vervangen en bel repareren:

Kabel vervangen en bel repareren

Recent renovatie gehad en nu door een draad voor een stopcontact geboord. Vervangen van deze bedrading. Daarnaast opnieuw aansluiten deurbel, alles is al aanwezig maar niet werkzaam.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabel vervangen en bel repareren uit heel Nederland:

Elektrakabel buiten aan woonboot vervangen

De electrakabel van ongeveer 15 meter dient van de kabelpaal naar de woonboot vervangen te worden met een nieuwe stekker. Met een doos aan de buitenzijde van de woonboot waar de kabel op de binnenkabel kan worden aangesloten. Het is nu 1 kabel van buiten naar binnen.

UTP-kabel trekken voor Ziggo Horizon box

Graag een prijsopgave voor: 1. Trekken nieuwe netwerk kabel -voorzien van RJ45 stekkertjes- van de Ziggo Horizon media box in de woonkamer naar de centrale meterkast. Er ligt een bestaande pijp waar de nieuwe kabel doorheen kan. 2. Doormeten en controleren van de bestaande netwerk kabels vanuit de centrale meterkast naar de verschillende; eventueel nieuwe RJ45 stekkertjes aanbrengen of kabel vervangen. Realisatie op zo kort mogelijke termijn. Alles ligt op 1 verdieping en moet door twee kamers heen.

COAX-kabel vervangen en krachtstroom checken

Ik heb van Ziggo een nieuwe kabel gekregen. Omdat zij niet in staat zijn om deze te vervangen en omdat ik dit zelf ook niet kan zou ik dit graag willen laten uitvoeren. Blijkbaar moet de oude kabel vervangen worden als ik goed beeld wil hebben in de woonkamer. Kabels via de bestaande leidingen hebben uiteraard mijn voorkeur. Graag zou ik advies willen hebben van een expert. Naast dit zit er onder mijn gaskookplaat een grijze stekkerdoos. Aangezien ik zonnepanelen heb aangeschaft wil ik overstappen op inductie met krachtstroom echter weet ik niet of dit mogelijk is. Graag ook advies hierover.

Kabel door laten trekken

Ik heb een COAX-kabel lopen door een leiding van de meterkast naar de woonkamer, die is op de eerste verdieping. De kabel moet vervangen worden door een kabel die mijn modem met de tv verbind (KPN). De kabel zal ongeveer 20 meter lang moeten worden.

Elektrakabel vervangen

Ik wil de elektra kabel van huis naar schuur vervangen. Deze is ongeveer 12 meter.

Ziggo aansluiten en ander klein elektrawerk

I need help with connecting to Ziggo (missing the cable (4m) and a couple of connectors). Also, I have a couple of old dimmers that need to be replaced with normal switches. Maybe I keep 1-2 dimmers. Finally, I have a couple of other small things that need fixing (a LED lamp that is broken, etc). - bring your own materials. Ik heb hulp nodig bij het verbinden met Ziggo (de kabel en een paar connectors ontbreken). Ook heb ik een paar oude dimmers die moeten worden vervangen door normale schakelaars. Misschien houd ik 1-2 dimmers. Ten slotte heb ik een aantal andere kleine dingen die moeten worden verholpen (een LED-lamp die kapot is, enz.). - breng je eigen materialen mee

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

COAX kabel vervangen door UTP kabel

Ik wil mijn huidige Coax kabel later vervangen naar een Cat 6 UTP Kabel met een contact punt naast de tv in de woonkamer. De kabel is van meterkast naar de tv.

COAX-kabel door UTP CAT6 kabel vervangen

Ik wil op 4 of mogelijk 5 plaatsen bestaande leidingen met coax kabel laten vervangen door UTP CAT6 bekabeling, inclusief het plaatsen van wandcontactdozen.

COAX-kabel vervangen

De COAXkabel van de meterkast naar de tv is kapot. Ik wil deze laten vervangen, aangezien er nu een losse kabel door de woonkamer loopt. Het gaat om ongeveer 10 meter. Graag ook de kabels in andere ruimtes controleren.

Partners

Partners van Casius