Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor saunakachel aansluiten op perilex contactdoos:

Saunakachel aansluiten op perilex contactdoos

Saunakachel aansluiten op een perilex stopcontact. Al aanwezig: 7 kW saunakachel, 3 meter 5 x 2,5 siliconenkabel en perilexstopcontact.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor saunakachel aansluiten op perilex contactdoos uit heel Nederland:

Krachtstroom in een woonhuis aanleggen

Ik wil over een paar maanden zelf een sauna bouwen en een saunakachel aanschaffen en aansluiten op krachtstroom 3 fase 400 - 415V 3N~. Met T1 als klokthermostaat zie de Engelstalige handleiding. Vervolgens wordt in de handleiding gesproken over een te gebruiken kabel en een siluminiumdoos zie de Nederlandstalige handleiding. Het betreft een nieuwbouwwoning (schema, tekening heb ik in bezit). Gaarne een offerte over de kosten, mogelijkheden, uitbreiding meterkast.

3 Fase kabel aansluiten in de meterkast

Wij hebben een 3 fase groepenkast, 25A per fase. Op elke fase zijn 4 groepen aangesloten met aardlek. Dus totaal 12 groepen (16A) Wij hebben een sauna gekocht met een saunakachel van 9KW 3 fase. De 5 aderige 3 fase kabel (5 x 2,5mm2) heb ik inmiddels tot in de meterkast gebracht. Deze kabel moet dus nog worden afgemonteerd in de groepenkast. Graag een prijsopgave.