Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep plaatsen in de groepenkast:

Extra groep plaatsen in de groepenkast

Half januari wordt onze nieuwe keuken geplaatst en voor die tijd willen wij in de groepenkast een extra groep laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep plaatsen in de groepenkast uit heel Nederland:

Ik wil een extra groep laten plaatsen in mijn groepenkast.

Ik wil een extra groep laten plaatsen in mijn groepenkast.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik wil een extra groep in de meterkast plaatsen met aardlekschakelaar erbij.

Groep bij laten plaatsen

Wegens het vervangen van de elektrische kookplaat en oven moet een groep bijgeplaatst worden voor de oven. In de oude situatie was de plaat aangesloten op de oven en volstond de toentertijd (2001) geplaatste groep. Gaarne offerte voor plaatsing extra groep en aansluiting van de oven.

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe groepenkast met extra groepen plaatsen

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen. - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken. - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7meter van de meterkast af. - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken. - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden (1m). - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden (3m) Graag een gedetailleerde offerte.

Extra groep aanleggen

In huurwoning van 5 jaar oud een nieuwe groep plaatsen in de meterkast. Dit in verband met een inductie kookplaat en oven Graag op kort termijn, over een week beginnen we met de aanleg.

Diverse elektra aansluiten

Ik ben op zoek naar een gecertificeerde elektricien die enkele elektra klussen kan verzorgen in mijn woning. Ik heb 2 maanden geleden tijdens een verbouwing stopcontacten en een nieuwe groep voor de keuken laten installeren. Nu werkt 1 stopcontact niet en ik wil deze laten maken. Daarnaast heb ik in zowel de toiletruimte als in de keuken een verlaagd plafond laten maken en daar hangen nu elektra-draden uit voor de spotjes. Deze spotjes wil ik laten aansluiten en een dimmer laten plaatsen (stroompunten zijn allemaal al aangelegd). Verder wil ik op drie of 4 plekken een nieuw kapje over de stopcontacten. De elektricien die via de aannemer kwam heeft dus al alle stroompunten aangelegd, maar i.v.m het stuken en schilderen niet de kapjes geplaatst over de stopcontacten en lichtschakelaars. Helaas heeft de 1e elektricien geen tijd meer voor de afronding. Graag zou ik een indicatie willen, hoeveel het kost als u deze klus zou afmaken.

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Extra groep plus stoppen installeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een extra groep ten behoeve van de keuken en de bijkeuken. De werkzaamheden bij mijn nieuwbouwwoning zullen eind 2018 uitgevoerd moeten worden.

Groepenkast uitbreiden

Graag ontvang ik een totaal offerte voor het vervangen/uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van een airco. Er zijn momenteel 5 groepen en er dient 1 groep extra geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius