Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tussenmeter plaatsen voor elektra:

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik wil graag een tussenmeter laten plaatsen voor de keuken van een restaurant. Het gaat alleen om de groepen die de keuken van stroom voorzien, niet om de andere groepen in die groepenkast. Het is mogelijk om eerst op de locatie te komen kijken voordat er een prijs word opgegeven. Hiervoor graag contact opnemen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenmeter plaatsen voor elektra uit heel Nederland:

Tussenmeter voor gas en water plaatsen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen om een gas- en watertussenmeter te plaatsen. Meters dienen nog aangeschaft te worden.

Tussenmeter voor gas installeren

Wij willen een tussenmeter voor gas laten plaatsen. Het betreft nu een gedeelde gasmeter. Belangrijk is dat dit door een gecertificeerd bedrijf wordt gedaan (vereiste van Stedin). Tussenmeter moet nog aangeschaft worden. Er zit enige spoed bij de plaatsing.

Tussenmeters voor gas en water plaatsen en aansluiten

Wii hebben een woonwinkel en willen graag een tussenmeter laten plaatsen voor het gas en het water. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Groepenkast en tussenmeter plaatsen

Een bedrijfspand wordt gesplitst in twee delen. Er dient een tussenmeter en groepenkast in de rechter ruimte van het bedrijfspand te worden geplaatst. Meteen naast de huidige meterkast. Hierop worden de bestaande TL-lampen aangesloten (inclusief een aan/uit schakelaar) en wandcontactdozen (3 stuks). Tevens moet er aantal groepen vaststaan (3 groepen, 1 voor de verlichting, 2 voor de WCD's ).

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Elektrische tussenmeter plaatsen

Ik wil graag een tussenmeters laten plaatsen in de groep van mijn zonnepanelen. Ik heb een energieverbruik manager van Enelogic (kastje in meterkast) en met een extra tweedraads verbinding wil ik het verbruik van mijn zonnepanelen monitoren. Deze kabel komt dus tussen de tussenmeter en het kastje.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Huidige situatie: 2 woningen in 1 pand op 1 gas aansluiting en 1 elektra aansluiting. Gewenste situatie: 1 gas aansluiting per woning en 1 elektra aansluiting per woning. Eventueel met behulp van tussenmeters. Ook advies over het plaatsen / vervangen van 1 HR ketel voor 2 HR ketels. Huidige situatie: 1 ketel voor beide woningen. Gewenste situatie: Voor beide woningen 1 aparte HR ketel. Dit laatste is optioneel. Gaat in eerste instantie om de tussenmeters.

Partners

Partners van Casius