Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tussenmeter plaatsen voor elektra:

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik wil graag een tussenmeter laten plaatsen voor de keuken van een restaurant. Het gaat alleen om de groepen die de keuken van stroom voorzien, niet om de andere groepen in die groepenkast. Het is mogelijk om eerst op de locatie te komen kijken voordat er een prijs word opgegeven. Hiervoor graag contact opnemen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenmeter plaatsen voor elektra uit heel Nederland:

Watermeter als tussenmeter plaatsen

Nu slechts een watermeter in een pand met twee woningen/ eigenaren.

Tussenmeter plaatsen voor VvE

Wij wonen in Appartement C in een VVE met 3 bewoners (A B en C). We hebben al een tussen meter voor VvE die op onze meter van C is aangesloten maar we denken dat er toch apparaten (onder andere de gedeelde lift) direct op onze meter aangesloten zijn en niet via VVE meter. Ons stroomverbruik van C is namelijk 2x zo hoog als dat van A en B. Stroom verbruik van VVE is zeer laag te noemen, hetgeen ons vermoeden ook voedt. Wij zoeken iemand die: 1. Onze situatie kan onderzoeken 2. Ons advies kan geven en een offerte hoe op te lossen

Tussenmeter plaatsen voor gas, elektra en water

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een tussenmeter voor gas, elektra en water voor in een honden trimsalon. Ik heb nog geen meter, maar laat me hierin graag adviseren.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een kapsalon naast ons huis. Nu zou ik graag willen weten of het mogelijk is een tussenmeter te plaatsen voor water elektra en gas. Zodat we uit kunnen splitsen wat er in de kapsalon wordt verbruikt en wat er gebruikt wordt in het woonhuis. Ik ben nu al 5 jaar bezig met het regelen van deze kosten maar elk jaar moet ik bijbetalen op de eindafrekening en ik wil hier vanaf. Ik wil graag overzicht krijgen waar het meeste verbruikt word. Zodat we deze kosten kunnen gaan splitsen in het woon en het werk gedeelte.

Tussenmeter winkel plaatsen

Ik heb een woon-/winkel pand. En wil graag een tussenmeter voor het winkel- en loodsgedeelte. Wat zijn basiskosten en wat zijn de kosten voor plaatsing? Moet ik verder nog ergens rekening mee houden?

Tussenmeter voor gas en water plaatsen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen om een gas- en watertussenmeter te plaatsen. De meters dienen nog aangeschaft te worden.

Tussenmeter voor gas installeren

Wij willen een tussenmeter voor gas laten plaatsen. Het betreft nu een gedeelde gasmeter. Belangrijk is dat dit door een gecertificeerd bedrijf wordt gedaan (vereiste van Stedin). Tussenmeter moet nog aangeschaft worden. Er zit enige spoed bij de plaatsing.

Tussenmeters voor gas en water plaatsen en aansluiten

Wii hebben een woonwinkel en willen graag een tussenmeter laten plaatsen voor het gas en het water. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Partners

Partners van Casius