Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast, vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

Aardpen slaan

Aardpen slaan in kruipruimte of via buiten t.b.v. nieuwe electra aansluiting in bestaande woning.

Kortsluiting tuin verhelpen

Wij hebben verschillende lampen in de tuin die kortsluiting veroorzaken. Allereerst zal dit verholpen moeten worden en vervolgens willen we kijken naar de mogelijkheden voor nieuwe tuinverlichting, gaat om een paar lampen.

Aparte groep aanleggen voor zonnepanelen

Aparte groep aanleggen voor het aansluiten van reeds aanwezige zonnepanelen op het dak van een tussenwoning.

Elektricien voor 3 klusjes

Ik zoek iemand die kan helpen met de volgende 2-3 klusjes: * Elektriciteit aanleggen voor deurbel * 6 Dimmers vervangen (3 met gewone pulsdrukkers , 3 met slimme dimmers met de zigbee protocol.) Materiaal heb ik al * Stopcontact aanleggen in badkamer (weet niet in hoever deze makkelijk kan, dus misschien niet) Ik hoor graag of jullie kunnen helpen en op wat voor termijn

Extra groep voor inductie kookplaat

Ik vroeg me af om een extra lijntje te trekken vanuit meterkast. Het betreft een bovenwoning met een meterkast op de begane grond. De keuken waar het stopcontact voor een inductiekookplaat zou moeten worden geplaatst zit er zo'n beetje recht boven. Een indicatie van de kosten zou prettig zijn. Dank u wel.

Vervangen en moderniseren elektra

Per 28 augustus ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen wij in deze woning graag de gehele elektra vervangen. Ik zie dat u hier ervaring mee heeft. Hierbij een link naar de betreffende woning: https://www.wijmakelaardij.nl/woning/utrecht-koekoekstraat-60/ Het huis heeft 2 verdiepingen en is 76m2. De plafonds zullen overal verwijderd worden en indien nodig zal er nieuw regelwerk aangebracht worden. Schakelaars en stopcontacten willen we graag in de muur aan laten brengen, de benodigde sleuven kunnen we zelf frezen en dichtsmeren, de muren en plafonds zullen later gestuukt worden. We zullen in dit huis verder gebruik gaan maken van een elektrische kookplaat en elektrische vloerverwarming. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Plaatsen aardlekschakelaar en trekken kabels

Een aardlekschakelaar plaatsen. En een kabel voor de vaatwasser en een kabel voor de oven en één vijf-aderige kabel voor de kookplaat trekken naar de groepenkast. Er is geen kruipruimte aanwezig, de afstand zou ongeveer 10 meter zijn.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Wij willen overgaan op inductie koken en het fornuis dat wij willen aanschaffen vereist 3x 25 ampere krachtstroom. Dit willen wij graag laten aanleggen.

Extra groep aansluiten

Na de verbouwing van ons huis hebben we 2 kabels in de meterkast die nog niet zijn aangesloten op een groep, waardoor we geen stroom hebben in een van de kamers van het huis. Wij zouden graag deze kabels aan laten sluiten op een nieuwe groep.

Tuinverlichting gaat niet meer aan

Onze tuinverlichting staat op een timer en gaat opeens niet meer aan. Lastig voor ons om te onderzoeken omdat het systeem al aangelegd was toen we deze woning kochten

Aanbrengen elektra

In mijn badkamer moet een lamp alleen om deze aan te sluiten moet er eerst een draadje ingezet worden. Er gingen 2 graden rood en blauw, maar in van de twee is er helemaal uit. En deze moet dus terug geplaatst worden.

Extra stroomgroep aanleggen

Ten behoeve van de installatie van een inductiekookplaat is een extra groep aanleggen noodzakelijk

Aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos

Een dubbele waterdichtte wandcontactdoos buiten aanleggen aan de buitenkant van de garage muur, recht tegenover de al aanwezige wandcontactdoos aan de binnenkant van de garagemuur. Daarnaast 5 priklampen met bekabeling en transformator aanleggen in de achtertuin. Graag een grove indicatie van aanlegkosten en kosten priklampen/bekabeling/transformator. Bijgevoegd tekening . Alvast dank.

Vervangen koperen buizen elektra

Op zolder zijn alle buizen waar de draden doorheen gaan van koper/metaal, dit willen we graag vervangen. Het is een ruimte van ongeveer 20m2 en je kan er makkelijk bij door de platen op te tillen. Ik hoop zsm een afspraak te kunnen maken, het liefst aankomende week.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Het gaat om het vervangen van een oude tussenmeter voor een nieuwe tussenmeter.

Krachtstroom aanleggen

Mijn plan is om een bedrijfspand te gaan huren. Hier moet dan echter wel nog krachtstroom worden aangelegd.Er wordt nu een standaard pakket geleverd van 3 x 25 ampère. Dit is niet voldoende voor de apparatuur, ik weet even niet hoeveel ampère er nodig is. Ik ben benieuwd wat voor stappen er ondernomen moeten worden om krachtstroom te kunnen aanleggen. Ik neem aan dat de meterkast ook moet worden aangepast. Het gaat om een bedrijfspand op de begane grond.

1 fase meterkast ombouwen naar 2 fase

Ik wil elektrisch koken in de keuken en heb daarvoor minimaal een 2 fase aansluiting nodig. In de meterkast zie ik 4 groepen, waarvan 3 groene met aardlekschakelaar. Klus: meterkast van 1 naar 2 of 3 fase, leiding naar keuken + 2 of 3 fasen stopcontact

Verschillende kleinere elektra klussen

Er zijn verschillende dingen die in ons huis moeten gebeuren wat de elektra betreft. We zouden graag een elektricien in één keer al deze klusjes laten doen: - Vervangen binnenstopcontact voor buitenstopcontact in de tuin (stopcontact zat voorheen in een schuurtje, deze is nu gesloopt) - Lamp met dimmer vervangen voor normale lichtschakelaar. Dimmer is kapot (diverse dingen geprobeerd, andere peer, andere zekering, werkte allemaal niet). We hebben bij nader inzien liever een normale lichtschakelaar. - Opnieuw installeren van stopcontact. Stopcontact is oud en deze zouden we graag vernieuwd hebben zodat we deze opnieuw kunnen gebruiken.

Nieuwe groepenkast laten installeren

We beschikken over een meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Omdat we de afgelopen jaren een aanbouw hebben geplaatst en inmiddels veel meer elektrische apparatuur hebben, zou ik de groepenkast graag vernieuwen. Hierbij overweeg ik de volgende aspecten: * Uitbreiding aantal groepen van 6 naar 8 (of eventueel 10). * Aparte groep voor tuinapparatuur * Aparte groep voor TV apparatuur (4 stopcontacten) * Aparte groep voor keuken apparatuur (4 stopcontacten + aangesloten apparaten en verlichting) * Aparte groep voor zonnepanelen (is reeds het geval) * Beschikbaarheid over 2 of meer aardlekshcakelaars (bijv 1 voor begane grond, 1 voor bovenverdiepingen, en 1 voor buiten) * Uitbreiding van 2 naar 4 stopcontacten in de groepenkast voor aansluiten modem etc. * Monitoren energieverbruik per groep (om risico op overbelasting te kunnen meten) * Beltrafo We beschikken momenteel over (ongeveer) 36 stopcontacten begane grond: 18 (veel hardware voor geluid en beeld, aquarium, keuken, vloerverwarming) 1e verdiep: 13 (beperkt aantal apparatuur) 2e verdiep: 3 (wasmachine, meerdere computers, zonnepanelen) tuinhok: 2 (fontein voor aquarium) Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bijhorende kosten. Een foto van de huidige situatie is toegevoegd als bijlage.

Aanpassing groepenkast en aardpen

Groepenkast geschikt maken voor electrisch koken (+optie voor aansluiting airco) en aardverbinding maken door aardpen slaan en aansluiten. Het betreft een 30’er jaren woning in Utrecht. Er is een geen perilex aansluiting, wel een kruipruimte. Afstand van meterkast naar de kookplaat wordt 5 a 6 meter. Er is ook een aardlekschakelaar aanwezig.

vervangen/verleggen elektra

Beste meneer/mevrouw, In onze keukenwand moeten twee stopcontacten +/- 40 centimeter verlaagd worden. Daarnaast moeten er twee nieuwe lichtpunten komen, waar wandlampen aan kunnen aangesloten worden. Ook moet er een schakelaar afgestemd worden op de lampen. Graag horen wij of wat hiervan de kosten zijn en of dit op kort termijn uitgevoerd kan worden.

aanleggen 2 nieuwe groepen

2 nieuwe groepen in meterkast maken. er is ruimte en ook geen nieuwe aardlek nodig. betreft woning met kruipruimte. aanleg stopkontakten in keuken en tuin. geen graafwerkzaamheden en tuin betreft opbouw.

Atea intercom repareren

Bij onze VVE hebben wij twee toegangsdeuren die met een model ATEA ALD117 zijn voorzien. De intercominstallatie is aangelegd in 2008. Nu hebben wij bij beide voordeuren een mankement waardoor geen communicatie meer mogelijk is met de bezoekers. De deurbellen werken nog en de deur kan ook met de telefoons geopend worden. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie van dit probleem en eventuele vervanging.

Vervangen stopcontacten

Het betreft 9 stopcontacten die in huis, een jaren 30 woning, de verkeerde afmetingen hebben om te vervangen door nieuwere stopcontacten

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben een woning aangeschaft en wij zouden graag onderzoeken of het mogelijk is om de huidige meterkast een slag te draaien zodat we op de plek waar hij nu hangt een deur kunnen maken (doorgang naar de garage). Zou dit eventueel mogelijk kunnen zijn en zouden jullie een verwachting qua kosten kunnen opgeven? Er hoeft verder niets gewijzigd te worden qua groepen of aansluitingen. Het bouwjaar van de woning is 2006. Vanaf 15 september zouden wij kunnen beginnen.