Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht of directe omgeving.

8077 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat, krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto, vervangen elektra: lichtschakelaars, wifi-bekabeling, stopcontacten uit de plinten verwijderen, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

Lamp aan gipsplaten plafond ophangen

Ik heb twee hanglampen die opnieuw opgehangen moeten worden en waarvan tevens de lichtpunten verplaatst moeten worden. De ene lamp moet ca. 60 cm.- en de andere lamp ca. 40 cm verplaatst worden. De lamp die ca. 60 cm. verplaatst moet worden, is iets te zwaar voor de huidige ophangmethode, vermoedelijk moet deze eerst aan een dwarsbalkliggertje bevestigt worden.

Aardpen laten slaan

Ik weet niet of er een Aardpen in fundering zit. Onze aannemer is namelijk halverwege de werkzaamhede gestopt. ik ben opzoek naar een partij die dit kan controleren, indien niet, dan een Aardpen slaan en meterkast verbinden aan een Aardpen met een aardingsdraad.

Elektra aanpassen voor keuken

Er wordt bij ons op 9 dec een nieuwe keuken geplaatst. hiervoor moet de elektriciteit in de keuken worden aangepast. Zo gaan we over op elektrische koken en ook de oven word elektrische in plaats van gas. Verder moeten er aansluitpunten voor de koelkast en vaatwasser komen en twee spots. Er moet dus neem ik aan ook een extra groep of zelfs twee in de meterkast erbij worden geplaatst.

Groepen bijplaatsen

Uitbreiden van aantal groepen van 3 naar 5 (of 6). Uitvoering in het huis van mijn dochter in Utrecht. Zij kan er pas na 1 januari in, eventueel kunnen werkzaamheden wel eerder gedaan worden.

Aansluiten stoppenkast

De groepenkast in de woning is vrij nieuw, alleen is hij niet aangesloten en moet er een groep bij voor extra elektrische apparatuur.

Ophangen kroonluchter

De kroonluchter moet hoog hangen. Ong 4.50 meter Ook aub een plafonnière ophangen. Hoogte: 185 cm

Nieuwe aardpen aansluiting

Aarde pen slaan, de grond is op dit moment al open. Weet niet hoe diep hij moet in Utrecht, het zou moeten gaan om een 3 x 63 aansluiting.

Stopcontacten verplaatsen + dimmers inbouwen

Verplaatsen van 3 a 4 stopcontacten van boven naar beneden. Eventueel 2 dimmers inbouwen. Zou u beschikbaar zijn op 4/5 november?

Aardpin slaan in de kruipruimte

Onze elektricien gaf aan dat wij wel een aarde draad hebben maar dat het er op lijkt dat deze gewoon los ligt in de kruipruimte. Er moet naar alle waarschijnlijkheid een aardpin worden geslagen in de kruipruimte. De grond is van zand. Er is een aardlekschakelaar aanwezig. Hoe diep de pin moet durf ik niet te zeggen. Het huis is uit 2003.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

De inbouw gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat. De huidige nis is (als de specificaties van de inductiekookplaat klopt) net een centimeter te klein. Deze moet dus iets groter worden gemaakt. Daarnaast een Perilex opbouw stopcontact aanleggen en aansluiting in de meterkast realiseren. Kabel via buis in plafond. Lengte ongeveer 7 meter.

Nieuwe elektra door de gehele woning

Ivm aanleggen vloerverwarming moet er nieuwe elektra aangelegd worden. Het gaat om 140m2 verdeeld over drie etages. De vloer wordt opengebroken, daar ligt de water en elektra, zodra de vloerverwarming weg is is het de bedoeling dat dit opnieuw gelegd wordt. Datum in overleg.

Aanleg Perilex 2-fasen stopcontact (tbv inductiekookplaat)

Betreft het vervangen van huidig stopcontact van (gas)kookplaat door 2 fasen 5-polig Perilex stopcontact. Relatief nieuwe, uitgebreide stoppenkast (2017/2018), met 3 aardlekschakelaars, maar geen 2-fase groep. Met wat herschikken in de stoppenkast en kabel te trekken naar het huidige stopcontact moet het volgens mij vrij gemakkelijk mogelijk zijn daar de toekomstige inductiekookplaat aan te kunnen sluiten.

Perilex stekker op kookplaat monteren + snoer

Ik heb een Inventum VKI6010ZWA Inductiekookplaat (vrijstaand) met een standaard stekker en daar wil ik een Perilex stekker op omdat ik in mijn woning een aparte Perilex groep heb. De Perilex stekker + snoer heb ik niet. Kan je de Perilex stekker + snoer leveren en de normale stekker vervangen door de Perilex? Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Nieuwe stoppenkast aanleggen en gereed maken voor zonnepanelen

Ik wil graag een stoppenkast laten plaatsen met 8 groepen, inclusief maatregelen voor toekomstige zonnepanelen, teruglevering etc.

Reparatie deurbel intercom

De bel op mijn intercom gaat niet meer over. Ik kan niet praten en de deur niet open doen. Mijn buren hebben dit probleem niet, dus het zal aan onze individuele intercom liggen.

Aardlekschakelaar en extra groep plaatsen

Uitbreiden meterkast met aardlekschakelaar en 1 of 2 extra groepen.

Conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra

Op dit moment wordt ons pand vernieuwd met de volgende units: 90 climatecontrol units (binnen) en 6 buiten units (Mitsubitshi). Hiervoor hebben wij diverse offertes ontvangen reeds de monteurs voor deze units aan het werk. Nu is het zo dat in een bepaald deel van het gebouw de elektra toevoer c.q. het elektriciteitsnetwerk niet voldoet aan de vereisten voor de climate control. Het gaat om ca: kamrail t.b.v de climate control units (2 maals) 500 meter Draka Ymvk 5x6mm2 20 meterkabelgoot P31, 60x75 6 Hager automaten 25A/C Het gaat specifiek om het volgende: De termijn waar binnen dit gerealiseerd kan worden: ca. 15 tot uiterlijk 30 oktober moet dit project opgeleverd zijn. - Bovenstaande apparatuur en bijbehorende kosten voor het monteren (ca. 65u). Gezien de termijn, is snelle reactie gewenst. Aangezien we al enige offertes hebben willen wij graag iemand met vakmanschap, conform NEN 1010 CE-markering en de prijs incl. werkzaamheden. Graag zie ik de offertes tegemoet.

fornuisgroep/perilex stopcontact in keuken

Betreft nieuwbouw appartement van 2006. 1. fornuisgroep (1 fase) in meterkast 2. doortrekken draad (leidingwerk is aanwezig) 3. perilex stopcontact in keuken eventueel: aansluiten inductieplaat in keuken (deze wordt nog aangeschaft)

Elektra tuin herstellen/checken

Voor mijn nieuwe huis met tuin waar jaren geleden elektra is aangelegd, ik weet niet “hoe”. Recent nieuw buiten stopcontact laten plaatsen, door die persoon ander buiten stopcontact nu half bruikbaar, elektra in schuur niet meer werkzaam?! En twee uitstekende elektra draden waarvan nu niemand weet hoe en wat. Graag uw hulp bij herstel... Graag vervangen dubbel buiten stopcontact, herstel elektriciteit schuur, zo nodig vervangen kastje waar oorspronkelijk twee stroomdraden in staken, die nu uitsteken.

Vervangen van groepenkast

Wij hebben op dit moment 4 groepen, met nog oude smeltzekeringen. Graag zouden we deze laten vervangen voor een moderne groepenkast, met eventueel ook nog een extra groep. Ook zouden we graag een stopcontact in de meterkast aangelegd hebben. De huidige stopcontacten zijn niet geaard, wat zou het extra kosten als dit ook gedaan wordt?

Uitbreiden en vervangen elektra

Momenteel ben ik bezig met de aankoop van een appartement in een jaren 60 flat. De elektra is sterk verouderd. Op dit moment zit er een 1x10A aansluiting met 2 groepen zonder aardlekschakelaar in. Met name de keuken en badkamer gaan veel meer capaciteit vereisen omdat ik van het gas af wil. De centrale verwarming is voor het gebouw in geheel geregeld dus valt hier niet onder. De elektrische apparatuur die moet worden aangesloten zijn in ieder geval een inductiekookplaat van 11,5kW, een doorstroomboiler van 24kW, een oven, vaatwasser en blender van ieder ongeveer 2kW, en een wasmachine van nog onbekend vermogen. Ik heb bij Stedin al een offerte aangevraagd voor een 3x50A aansluiting, welke in november aangelegd kan/zou moeten worden. Graag ontvangen ik een offerte en uitzicht op mogelijke planning om de voorzieningen binnen het appartement aan te pakken.

Het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen

Ik zoek een elektricien die alle elektra in de gehele woning kan vervangen. Daarnaast moet ook het aantal groepen worden uitgebreid. Het betreft een tussenwoning met een oppervlakte van 70 m2 met als bouwjaar 1919.

Nieuwe groep in meterkast voor perilex

Ik heb een elektrisch fornuis van Bosch aangeschaft, maar het aansluiten lukt mij niet zelf. Ik vroeg mij af of jullie dit kunnen doen en hoeveel dat zou kosten. Ik heb al een perilex aangelosten, maar ik denk dat ik een nieuwe groep nodig heb in de meterkast.

Coax kabel doortrekken

Momenteel heb ik een coax aansluiting in de woonkamer, maar wil graag een aansluiting aan een andere muur hebben.

Elektrische deuropener installeren

Elektrische deuropener met intercom en camera installeren en eventueel elektra aansluiten voor Douche-wc, badkamerkast en plafondventilator.