Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht of directe omgeving.

8095 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, 2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

Het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen

Groepenkast: - het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 330x220 -het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 110x220 - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase hoofdschakelaar 40 AMP - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase distributie- klemmenblok - het leveren en monteren van 6 stuks Aardlekschakelaar 40 AMP/ 30 mA - het leveren en monteren van 16 stuks B16AMP 1p+n installatieautomaat -het leveren en monteren van 2 stuks C16 Amp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1 stuks C20mp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1stuk B16Amp 2p+2n installatieautomaat t.b.v het fornuis - het leveren, monteren en aansluiten van de nodige potentiaalvereffening bij de groepenkast - het aansluiten en monteren in de groepenkast van diverse voedingskabels en/of bedrading

Extra groep aanleggen

Om de airconditioning te laten werken, heb ik een extra groep nodig. Nieuwbouwhuis, 12 jaar oud, voorzien van 7 groepen.

Lage spanning op het elektriciteitsnetwerk verhelpen

Sinds afgelopen week valt de CV ketel continue uit. CV monteur geeft aan dat dit komt door een te lage spanning op het elektriciteitsnetwerk. Zo valt alles al uit zodra de stekker van de wasmachine in het stopcontact zit (niet ingeschakeld, enkel stekker in stopcontact). Zij gaven aan dat een elektricien hier naar moet kijken. Graag z.s.m. hulp.

Het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen

Groepenkast: - het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 330x220 -het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 110x220 - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase hoofdschakelaar 40 AMP - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase distributie- klemmenblok - het leveren en monteren van 6 stuks Aardlekschakelaar 40 AMP/ 30 mA - het leveren en monteren van 16 stuks B16AMP 1p+n installatieautomaat -het leveren en monteren van 2 stuks C16 Amp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1 stuks C20mp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1stuk B16Amp 2p+2n installatieautomaat t.b.v het fornuis - het leveren, monteren en aansluiten van de nodige potentiaalvereffening bij de groepenkast - het aansluiten en monteren in de groepenkast van diverse voedingskabels en/of bedrading

Vervangen elektra

Ik wil de elektra in een woning van het jaar 1971 vervangen en uitbreiding van de groepen meteen laten doen.

Aanleggen extra groep voor keuken

Ivm het verplaatsen van de keuken en de wens om elektrisch te gaan koken willen wij een extra groep in de meterkast en ten minste 2 fase stroom laten aanleggen

Complete elektra in woning vervangen

Electra in bijna gehele woning vervangen. Vervangen van groepenkast (3 fase 10 groepen en kookgroep) en het aansluiten van elektra punten t.b.v. leidingschema nieuwe nog te plaatsen keuken. Betreft tussenwoning, 3 slaapkamers en zolder uit 1967.

Intercom installatie vervangen in appartementencomplex

Het gaat om vijf appartementen. intercom-intstallatie, deuropener en evt. deurbellen. Met het huidige systeem kan met de aanbeller worden gesproken en kan met een knop de deur worden bediend. De toestellen (een hoorn met een drukknop van Siemens, zeg maar de deurtelefoon) moeten worden vervangen. + een camera. Een paar bewoners willen een video-intercom, een paar niet. Dus graag een prijsopgaaf van de meerprijs van een deurtelefoon met videomonitor. Er kan gebruik worden gemaakt van de bestaande bedrading.

Uitbreiden elektra

Benieuwd wat het kost als ik een stroomvoorziening in de tuin wil hebben voor een jacuzzi. Huidige situatie is verouderd.

Nieuwe meterkast plaatsen

We zijn op zoek naar een nieuwe groepenkast met inductie (7200w aansluiting - Samsung NZ64K5747BK). Huidige kast heeft 6 groepen, wellicht 9 groepen prettig (of misschien 8). Er komt in ieder geval 1 inductieplaat bij, en 1 extra vaatwasser (die er nu niet is) Er is geen perilex aansluiting aanwezig, ook geen kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 1 a 2 meter. Graag hoor ik de opties en prijzen!

Stopcontact verplaatsen

Er is een stopcontact in de gang maar deze wil ik graag aan de andere kant hebben in de keuken er zit enkel 1 muur tussen.

Realiseren van nieuw stopcontact en een aantal lampjes

Extra stopcontact aanleggen in de woonkamer. Een paar lampjes vervangen in de keukenspotjes.

Opbouw stopcontacten vervangen door inbouw plus extra bijplaatsen

Ik zou graag 4 bestaande opbouwstopcontacten, waarvan 2 gecombineerd met lichtschakelaar laten inbouwen in de muur. Verder zou ik graag 3 extra stroompunten willen laten installeren. Ik zie uw offerte graag tegemoet per mail.

Nieuw stopcontact

Wij willen boven op zolder een vriezer plaatsen, alleen mist er een geaard stopcontact. Er zit in de ruimte 1 tweevoudig, geaard stopcontact met daarop de ketel en afzuiging. Ik ga er van uit dat de vriezer op de bestaande groep kan. Dus er zou in de ruimte een nieuw geaard stopcontact moeten of het bestaande stopcontact uitbreiden. Wat zouden hiervan de prijzen zijn? Ik hoor het graag.

Licht aansluiten op een schakelaar

In een studio (plafond hoger dan 4,65 meter) elektriciteit boven het systeemplafond (daar zijn al tl-lampen gemonteerd en 'aangesloten' ) verleggen en tl-lampen (8 stuks) onder het systeemplafond aansluiten. Daarnaast ook de bedrading boven het systeemplafond opnieuw aansluiten op een lichtschakelaar.

Een meterkast uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik ga op inductie koken. Daarvoor moet een perilex stekker worden geplaatst en waarschijnlijk de groepenkast (deze bevindt zich in de gangkast) uitgebreid worden, zodat deze voldoet aan de NEN-norm. Graag verkenning situatie voordat offerte wordt gegeven. Er zit een kruipruimte onder de woning en de keuken, deze is ongeveer 40 cm hoog. Afstand van meter kast naar toekomstige koopplaat is ongeveer 7-8 meter, ik ben nog niet in het bezit van een perilex stekker.

Inbouwspotjes in bestaande betonnen plafond realiseren

Wij krijgen binnenkort de sleutels voor onze nieuwbouwwoning. In onze keuken zouden wij graag inbouwspotjes (in bestaande betonnen plafond) willen installeren alvorens de muren worden gestuct en geschilderd. Het gaat om een nieuwbouwwoning die in maart/ april opgeleverd wordt. De spots moeten boven het keukenblad komen, het gaat om 3 of 4 spots. Het blad is ongeveer 4.20 m breed.

Aanleggen kabelgoot / en de graafwerkzaamheden van de kabels buiten het pand naar binnen het pand

In onze ontvangsthal zouden wij graag meer stroompunten willen hebben. De bekabeling liggen buiten en moeten dan naar binnen getrokken worden. Binnen zouden we graag een kabelgoot van een paar meter willen hebben waar allemaal wandcontactdozen in zijn gemaakt zodat daar de laptop ingeplaatst kan worden. Ik ben erg benieuwd of jullie al deze werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren en hoeveel dit dan zou kosten? Alvast bedankt en ik hoor graag van u.

Verplaatsen van stopcontacten

Het gaat om het verplaatsen van de stopcontacten (en mogelijk tv aansluiting) in appartement (2 kamers, 37 m2). - Woonkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden; - Slaapkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden. Ik ben benieuwd of het beter is om nieuwe stopcontacten te plaatsen of dat verplaatsen een betere optie is. Er zit namelijk een deurpost tussen de huidige plek waar het stopcontact nu zit en waar deze zou moeten komen. Ik ben vrij flexibel als het gaat om de starttijd.

Extra groep aanleggen

Vanuit de meterkast, die voor in het huis zit, zou een extra groep aangelegd moeten worden voor op de achtergevel, ivm het plaatsen van een terrasoverkapping. In die overkapping komt een elektrische straalkachel, led verlichting en elektrische zonnewering. Die drie dingen moeten op de groep komen. De aftstand door de kruipruimte naar de achterkant van het huis is ongeveer 7 meter.

Meterkast aanpassen voor inductie en perilex

Ik wil mijn aansluiting geschikt maken voor inductie koken. Hiervoor moet er een perilex aansluiting komen. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast bedraagt al gauw 6 a 7 meter.

Stopcontact plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand om een stopcontact te plaatsen op een plek waar er geen is.

Vervangen elektra hele huis

Mijn meterkast te oud. Het lijkt mij dat deze vervangen moet worden, maar ik zou er graag iemand naar laten kijken. Ik heb nu 7 groepen en ik zou graag weer 7 groepen willen hebben. Er hoeft geen groep voor inductie te komen. Mogelijk moet in ge hele woning de elektra vervangen worden. Het is een jaren' 20/ 30 woning van 85m2. Voorkeur totaal pakket inclusief afwerking. Als alleen de meterkast vervangen moet worden, kan ik zelf het materiaal regelen, als alles vervangen moet worden dan niet.

Vervangen groepenkast

Ik zou graag de oude groepenkast laten vervangen, aangezien ik met een grondige verbouwing ben begonnen. Betreft een rijtjeswoning uit 1931 met in begin jaren 80 (?) aangepaste stroomvoorziening met 5 groepen.

Aanpassing voor inductie in meterkast en keuken

Wil graag aanpassingen voor de aanschaf van een vrijstaande inductie fornuis/oven. Momenteel staat er een vrijstaand gasfornuis met elektrische oven, Die is aan vervanging toe. De afstand tussen de meterkast en het fornuis is ongeveer 5 a 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik beschik nog niet over ene perilex aansluiting. De meterkast moet hiervoor worden aangepast.