Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Utrecht of directe omgeving.

8056 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Utrecht:

Elektriciteit en stopcontacten buiten aanleggen

Ik wil graag buiten in mijn tuin over elektriciteit beschikken en buitenlampen installeren. Tuin is ongeveer 30m2. Graag kom ik contact met een elektricieen voor het opstellen van een offerte. Alvast bedankt,

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik wil graag buiten in mijn tuin over elektriciteit beschikken en buitenlampen laten installeren. Mijn tuin is ongeveer 30 m2. Ik weet nog niet precies waar ik lampen en/of stopcontacten wil, maar ben wel opzoek naar advies en een offerte. Alvast bedankt.

Elektra inspecteren en vervangen

Wij hebben thuis een verouderde elektrische installatie (inclusief meterkast) zonder aardlekschakelaar en met 4 groepen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om onze installatie (groepenindeling, wel niet geaard enz) te laten bekijken om dan samen de mogelijke verbeteringen te bespreken (die binnen ons budget vallen). In ieder geval willen wij een aardlekschakelaar laten aanleggen. Maar wanneer er dus andere overduidelijke verbeteringen nodig/mogelijk zijn zouden we die binnen ons budget ook graag uitvoeren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.

Elektra, bedrading en groepenkast vervangen

Vervanging bedrading in huis en vervangen groepenkast en 2 groepen toevoegen van 5 naar 7.

Voldoende capaciteit voor inductie

Ik heb een kast met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Maar daarnaast heb ik ook al een extra kastje met een aardlekschakelaar. Hoe kan ik bepalen of ik voldoende capaciteit heb voor een inductiekookplaat.

Trekschakelaar repareren of vervangen

De trekschakelaar waar wasmaschien en droger op zitten werkt niet meer. Reparatie aub.

Elektrapunt voor de vaatwasser op aparte groep plaatsen

Wij willen een vrijstaande vaatwasser in de keuken plaatsen. Voorwaarde van de woningbouw is dat deze op een aparte groep wordt geplaatst. Ik verwacht dat er iig een extra groep moet worden gemaakt en misschien ook een extra elektrapunt.

Kapotte deurbel en intercom repareren

De bel van mijn intercom is kapot. Ik vermoed dat het aan de intercom in mijn woning ligt. Alle andere functies doen het wel (camera, verlichting).

Leidingen omzetten en infrezen

Ik krijg in juni in een nieuw appartement. Ik wil 3 lampen op de muur i.p.v. plafond. Daartoe moeten nieuwe leidingen gefreest worden en draad getrokken naar de contactdoos. Verder moeten allen aansluitpunten van keuken verplaatst worden naar andere naastgelegen ruimte. Zie foto keuken wordt verplaats van woonkamer naar eetkamer. Ook in de keuken 2 muurpunten infresen en draden trekken. Nummers 1 en 2 zijn wandpunten. Graag een vrijblijvende offerte. Er mag niet in de vloer gewerkt worden want daar zit vloerverwarming in.

Aanleg van krachtstroom voor keramiekoven

Aanleg van krachtstroom voor keramiekoven. - Aanpassen meterkast - Bekabeling aanleggen naar keramiekoven - Stekker CEE 32-6H Wat zou dat kosten?

Vernieuwing elektra winkelpand

Wij zijn op zoek naar een elektricien ter vernieuwing van de stoppenkast, en diverse bekabeling in een winkelpand in Utrecht. Betreft +/- 150 m2

Schakelaar vervangen na kortsluiting

Net kortsluiting gehad. Schakelaar zit vast. Volgens mij moet ie vervangen worden. Hoe veel gaat dat kosten en wanneer kan de schakelaar vervangen worden ?

Lichtschakelaar vervangen

Ik heb kortsluiting gehad. De lichtschakelaar zit vast. Deze zou ik graag laten vervangen. Wat gaat dat kosten ?

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan ter behoeve van de voorbereiding van het verplaatsen van de meterkast.

1 extra groepen plaatsen

Er moet extra 1 groep worden aangebracht voor een Jacuzzi (buiten) daarna kabel door kruipruimte naar tuin en stopcontact maken van kast naar tuin is 12 meter.

Aardpen aanbrengen

Een aardpen slaan ten behoeve van de nieuwe meterkast in een bestaand huis.

Aardpen slaan

Onze meterkast/aansluiting wordt binnenkort verplaatst, hiertoe moeten we voorbereidingen treffen, zoals een aardpen laten slaan. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen. Ik weet niet precies hoe diep deze geslagen moet worden.

Elektra uitbreiden en ventilator monteren

Een aantal zaken dient opgepakt te worden en kunnen mogelijk gecombineerd worden. Elektra uitbreiden (wij hebben zonnepanelen op het dak en wij willen dat onze meterkast veilig genoeg is hiervoor), ventilator monteren en stopcontact in de muur maken. Daarnaast zit er in de kruipruimte de ventilatie motor waarvoor ik een schakelsysteem wil laten maken en als laatste de elektrische bedrading uit het plafond langer maken en veilig maken.

Stopcontacten in de meterkast aanleggen

Stopcontact 2 x in meterkast voor aansluiten van glasvezel / modem.

Sleuf frezen en stopcontacten aanleggen

In de slaapkamer van uit een bestaand stopcontact een sleuf frezen. Lengte circa 4 meter. Na de eerste meter weer een nieuw stopcontact en dan op het eind weer een stopcontact. Bestaand stopcontact is op 35 cm hoogte. De 2 nieuwe stopcontacten komen ook op 35 cm hoogte. Muur is gipsbeton.

Groepen bijplaatsen in groepenkast

In mijn bestaande groepenkast wil ik 2 groepen bijplaatsen voor de aansluiting van een inductiekookplaat. Er is mijns inziens voldoende ruimte (zie foto). Momenteel heb ik een kast met 6 groepen.

Vernieuwen en uitbreiding elektra

We gaan ons hele huis verbouwen en daar hoort ook elektra bij. Ik heb een nauwkeurige lijst met zaken die gedaan moeten worden. Hier in het kort omschreven wat er moet gebeuren: - De keuken wordt verplaatst. Hiervoor moet electra worden aangelegd. - Nieuwe meterkast in verband met extra groepen. - Op zolder moet electra komen. - In de woonkamer moeten extra aansluitpunten komen.

Defect stroompunt repareren

Stroompunt keuken doet het niet meer, waardoor 2 stopcontacten niet meer gebruikt kunnen worden, 1 x dubbel stopcontact boven aanrecht en 1 x stopcontact voor afzuiger.

Kabel vervangen en bel repareren

Recent renovatie gehad en nu door een draad voor een stopcontact geboord. Vervangen van deze bedrading. Daarnaast opnieuw aansluiten deurbel, alles is al aanwezig maar niet werkzaam.

Tussenmeter voor elektra vervangen

Een van de drie elektra-tussenmeters in onze meterkast is kapot. Natuurlijk kunnen we het verbruik zelf narekenen, maar we overwegen reparatie/vervanging. Tevens zijn twee van de drie water-tussenmeters kapot, ook hiervoor overwegen we reparatie/vervanging. Misschien kunnen beide klussen door één monteur gedaan worden?