Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit t Goy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in t Goy heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in t Goy u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in t Goy of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit t Goy bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra door het hele huis, elektra geheel pand vervangen, plaatsen van meterkast, aardpen, vloerplaat, inclusief leidingwerk, vervangen van electra en de meterkast, vervangen bestaande intercom installatie, aanleggen electra in meterkast, groepenkast vervangen, meterkast vervangen, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen, aanleggen netwerk, elektra vernieuwen, groepenkast uitbreiden, meterkast verplaatsen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in t Goy staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in t Goy:

Aanleg thuisnetwerk

Ik ben op zoek naar een elektricien die de internetaansluiting in mijn woning kan verbeteren. Dit door een goed bekabeld netwerk over drie verdiepingen te plaatsen met ruimte voor NAS.

Aardingspen slaan

In een garagebox wordt 3 x 25 amp elektra aangelegd. Daar is aarding nodig. Aardpen kan door gat in de vloer van garage geslagen worden. Mogelijk tegelijkertijd ook een aardingspen slaan in de eigen woning om de hoek. Eventueel via kruipluik.

Vervangen van oude groepenkast

Uitbreiden naar 7 groepen ivm extra groep voor quooker eventueel meer met het oog op de toekomst ( Inductieplaat van 7,5 Kw) verleggen van stopkontakt tbv afzuigkap leidinge doorleggen naar overkant keuken ivm oven en vaatwasser

Meterkast vernieuwen

De meterkast moet worden vernieuwd, met een "slimme meter" en een aardlekschakelaar.

Krachtstroom aanleggen

Ivm een aan te schaffen IJsbereidingsmachine is krachtstroom een vereiste. Ik wil graag een offerte voor de kosten van het aanleggen van krachtstroom in ons woonhuis.

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil een 2-fase-Perilex-wandcontactdoos laten aanleggen vanuit de meterkast naar de keuken i.v.m. de overgang van gas naar inductie koken. Tevens uitbreiding van de groepenkast hiervoor. De afstand tussen meterkast en kookplaat bedraagt maximaal 3 a 4 meter. realiseren via de kruipruimte is mogelijk.

Groepenkast vervangen

De huidige groepenkast met 3 groepen dient te worden vervangen door een nieuwe kast met 6 groepen. Hierbij wil ik de bestaande 3 groepen aansluiten, de andere 3 blijven vrij. Het gaat om een woning in een appartementencomplex van 4 hoog op de 2e verdieping.

Nieuwe aarding aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen voor onze mantelzorgwoning laten slaan. en deze mag aangesloten worden op de groepenkast. De aardpen kan direct naast het huisje (naast de voordeur) geslagen worden, er is een doorvoer door de grond aanwezig voor het aardedraad.

Aarding elektrische installatie

De aarding van de elektrische installatie doormeten en zo nodig een aardpen aanbrengen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Wij hebben 2 persoonshuishouden in een tussenwoning en ons stroomverbruik is 2x hoger dan gemiddeld. Wij willen dit graag eens laten onderzoeken.

Stopcontact plaatsen

Er dienen 2 stopcontacten, 1 in de meterkast en 1 in de badkamer, waar al een aansluiting zit, aangesloten te worden.

Vervangen stopcontacten

Van een eerdere elektricien gehoord dat de stopcontacten in ons huis onveilig zijn doordat ze te los zaten en van slechte, oude kwaliteit waren. In totaal een stuk of 12-15, dubbele, dus de standaard met 2 aansluitingen, stopcontacten. Voor de zekerheid wil ik meteen vragen wat de kosten zijn om daarnaast 12-15 lichtschakelaars te laten vervangen. Daarnaast willen we een nieuw stopcontact laten aanleggen boven het aanrecht, omdat deze nu niet aanwezig is. De meterkast zit op 1 meter afstand van het aanrecht, enkel gescheiden door een binnenmuur. Ongeveer 1,5 meter boven het aanrecht.

Extra groep tbv inductie kookplaat 7.3 Kw

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van extra stopcontacten tbv plaatsing nieuwe keuken.

Verlagen stopcontacten en infrezen in beton

5 dubbele wandcontactdozen (inbouw) verlagen van 120 cm naar 30 cm boven de vloer. Graag incl. frezen (in beton).

Gas naar inductie ombouwen

We gaan een nieuwe keuken plaatsen in de zomer en daarmee ook over van gasfornuis naar inductie. Daarvoor zoek ik iemand die deze ombouwing kan regelen. in de bijlage heb ik een foto toegevoegd van onze meterkast. Wat moet er allemaal gebeuren om de nieuwe aansluiting te realiseren? Moet er bijvoorbeeld wat onder de vloer door oid? Ik hoor graag van u.

Stoppenkast vervangen moderniseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een vervangen van een stoppenkast + extra groepen voor nieuwe keuken en evt zonnepanelen.

Aanleggen electra in meterkast

Ik zoek een elektricien die in onze nieuwbouwwoning alle elektra kan afmaken/realiseren. De huidige aannemer is failliet. Het gaat om elektra uitbreiding, nieuwe aansluitingen, meterkast herstellen volgens richtlijnen. Kookaansluiting maken, lichtpunten aanleggen. Daarnaast moet er elektra zijn voor zonnepanelen en een warmtepomp. Ook moeten er nog stopcontacten door de woning heen gerealiseerd worden.

Badkamer aarden

Graag zou ik mijn nieuwe badkamer laten doormeten of deze goed geaard is en anders laten aarden waar nodig.

Installatie extra aardlekschakelaar

Installatie extra aardlekschakelaar ivm overbelasting op een van de bestaande groepen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen slaan tbv nieuwbouw woning. Overige werkzaamheden zijn niet nodig. Bouwstroom is aanwezig.

Plafondventilator monteren met elektra

Het plafond is een gipsplaat, het is dus niet stevig genoeg om de plafondventilator alleen met pluggen te bevestigen. Foto's op aanvraag. Graag zie ik uw offerte tegemoet met uitleg hoe u de plafondventilator op een veilige manier wilt bevestigen. Plafondventilator aanwezig, overige materialen niet aanwezig. Garantie van montage gewenst.

Meterkast vervangen

Ik heb vorig jaar chalet gekocht maar stoppenkast is oud en werkt onverklaarbaar. Daarom nodig te vervangen.

Kapotte deurbel repareren

Onze deurbel werkt al een tijdje niet meer. Het is een elektrische deurbel uit 2005, met vaste bekabeling.

Netwerkkabels trekken

Ik woon in een nieuwbouwhuis en wil graag naar 4 kamers een netwerkkabel trekken. Hiervoor zijn nog loze leidingen beschikbaar, in 2 van de 3 kamers. In de derde zit nu een coax kabel, deze kan vervangen worden door netwerk. In de vierde kan een elektriciteitskabel vervangen worden door netwerkkabel.

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

Er is vanuit de bouw van de woning een loze leiding in een slaapkamer geplaatst, hier zat bij oplevering een trekdraad in maar deze is er ondertussen uit. als ik het zelf probeer komt de trekveer ergens op een punt vast te zitten, er zit ergens een verstopping. We hebben een op internet gevonden methode uit geprobeerd met stofzuiger en videoband, deze komt er aan de andere kant wel uit maar omdat het zo stroef gaat breekt deze. Het betreft 1 leiding waar ik een datakabel doorheen wil hebben, het liefst 2 maar dat gaat volgens mij nooit lukken. Ik hoef niet perse een offerte voor dit werk maar als er een minimaal en maximaal bedrag kan worden gegeven zou dat mooi zijn.