Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit t Goy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in t Goy heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in t Goy u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in t Goy of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit t Goy bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in t Goy staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in t Goy:

2 groepen aansluiten meterkast

2 groepen voor inductie koken nodig in meter kast. ook ben ik in bezit van een combi oven. 5 m2 afstand van meter kast naar inductie plaat ongeveer. geen kruipruimte.

Extra groep aanleggen voor inductie koken en perilexaansluiting realiseren

Installeren extra groep voor inductie koken en een perilexaansluiting maken. Daarbij moeten kabels gelegd worden. De afstand van de kruipruimte naar de kookplaat is ongeveer 10 m, maar het is vrij complex waardoor algauw het dubbele gerekend moet worden. Hoeveel gaat dit kosten en is dit in mijn situatie mogelijk?

Hoofdzekering vervangen

bij het verplaatsen van pallets is er een 3-fase kabel doorgesneden, alle 3 hoofdzekeringen zijn door aansluiting is 3x35A, zegel moet verwijderd worden en weer worden aangebracht.

Groepenkast vervangen en extra kookgroep aanleggen

We willen de groepenkast vervangen wegens veroudering, 9 groepen met 2 aardlekschakelaars inclusief een kookgroep aanleggen voor het koken op inductie. Perilex stopcontact moet aangelegd worden. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. Kruipruimte is aanwezig. Dan ook een hoofdschakelaar plaatsen, er zit nu geen hoofdschakelaar op.

Stopcontact verplaatsen

Er is een stopcontact in de gang maar deze wil ik graag aan de andere kant hebben in de keuken er zit enkel 1 muur tussen.

Realiseren van nieuw stopcontact en een aantal lampjes

Extra stopcontact aanleggen in de woonkamer. Een paar lampjes vervangen in de keukenspotjes.

Aanleggen krachtstroom

Ik wil krachtstroom in mijn vakantiewoning. Er kan dan een doorstroomapparaat worden aangelegd voor de douche, wat milieuvriendelijker is. Huisje is met bootje (10/15 minuten varen) te bereiken. Dat is wel van belang voor het maken van de offerte. Overigens wel leuk om te doen natuurlijk!

Meterkast zakelijke aansluiting opschonen

Bij ons op de zaak is de meterkast een rotzooi. ik wil graag dat iemand er naar komt kijken en het allemaal netjes maakt.

Slaan aardpen

Ik laat mijn garagebox aansluiten op elektra en er moet een aardpen geslagen worden bij de nieuwe installatie. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten.

Het zwarte schakelaartje in de meterkast (niet het groene gedeelte) slaat uit

Het zwarte schakelaartje in de meterkast slaat met een zekere regelmaat uit; soms om de 5 minuten soms duurt het een uur of langer. Heb geprobeerd alle apparaten die op deze groep zitten te bekijken. Van een aantal de stekker uit het stopcontact, een aantal lamp er uit maar tot nu toe blijft het probleem optreden. Hoop dat een electricien het probleem beter kan opsporen en verhelpen. Graag zsm.

Aanleggen krachtstroom

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen ter behoeve van inductie koken, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Aardpen laten slaan ivm vervanging waterleiding door Vitenz

Vitenz verwacht van ons dat wij een aardpen voorzien want ze willen de waterleiding vervangen voor kunststof. Zou u een offerte kunnen voorzien voor het slaan van de juiste aardpen en voor het aansluiten van deze op mijn installatie? Het betreft een woonhuis.

Opbouw stopcontacten vervangen door inbouw plus extra bijplaatsen

Ik zou graag 4 bestaande opbouwstopcontacten, waarvan 2 gecombineerd met lichtschakelaar laten inbouwen in de muur. Verder zou ik graag 3 extra stroompunten willen laten installeren. Ik zie uw offerte graag tegemoet per mail.

Nieuw stopcontact

Wij willen boven op zolder een vriezer plaatsen, alleen mist er een geaard stopcontact. Er zit in de ruimte 1 tweevoudig, geaard stopcontact met daarop de ketel en afzuiging. Ik ga er van uit dat de vriezer op de bestaande groep kan. Dus er zou in de ruimte een nieuw geaard stopcontact moeten of het bestaande stopcontact uitbreiden. Wat zouden hiervan de prijzen zijn? Ik hoor het graag.

Licht aansluiten op een schakelaar

In een studio (plafond hoger dan 4,65 meter) elektriciteit boven het systeemplafond (daar zijn al tl-lampen gemonteerd en 'aangesloten' ) verleggen en tl-lampen (8 stuks) onder het systeemplafond aansluiten. Daarnaast ook de bedrading boven het systeemplafond opnieuw aansluiten op een lichtschakelaar.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik verbruik met 2 personen maandelijks meer dan een vijf persoons huishouden. Zou graag eens dat een deskundige het systeem eens doormeet om te zien waar het hoge verbruik in zit.

Vervangen elektra

Ik wil graag in elke kamer extra stopcontacten laten plaatsen en meer lichtpunten in het plafond waar ze nu op de muur zitten (5 wandlampen).

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een stopcontact plaatsen in de meterkast voor een modem.

Stoppenkast vervangen

Ik heb nog een oude stoppenkast welke ik graag wil vervangen met een nieuwe. Ook zou ik een groep extra willen ivm electrisch koken.

Extra groep aanbrengen voor inductiekoken

Graag een offerte voor het aanleggen van een extra groep t.b.v. inductiekoken. Het aanleggen van perilex stekker, het plaatsen van 1 extra stopcontact in de muur en het verplaatsen van 1 stopcontact in de muur. werkzaamheden zouden moeten plaats vinden in week 14, afstand van meterkast naar kookplaat is ongeveer 1 meter. Ik beschik nog niet over een perilex stekker.

Een meterkast uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik ga op inductie koken. Daarvoor moet een perilex stekker worden geplaatst en waarschijnlijk de groepenkast (deze bevindt zich in de gangkast) uitgebreid worden, zodat deze voldoet aan de NEN-norm. Graag verkenning situatie voordat offerte wordt gegeven. Er zit een kruipruimte onder de woning en de keuken, deze is ongeveer 40 cm hoog. Afstand van meter kast naar toekomstige koopplaat is ongeveer 7-8 meter, ik ben nog niet in het bezit van een perilex stekker.

Vervangen groepenkast

Vervangen oude groepenkast. De extra groep voor de kookplaat, die later is aangelegd, hoeft wat mij betreft niet te worden vervangen.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Oude trekschakelaar wasmachine vervangen. Nieuwe trekschakelaar zelf meenemen en aan sluiten.

Een aardpen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een aardpen tbv de nieuwe groepenkast.