Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Soest of directe omgeving.

601 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Soest:

UTP kabel trekken naar zolder

Er moet een UTP kabel getrokken vanuit onze meterkast naar onze zolder verdieping worden getrokken. Er is al 50 meter Nedis CAT 6 F-UTP kabel (soepele kern) aanwezig om te gebruiken. Ik hoor graag als er bezwaar is om dit te gebruiken. Bouwjaar woning: 1996

Lichtpunt verlengen en hanglamp ophangen

Hanglamp boven eettafel ophangen. Lichtpunt moet verlegd worden ongeveer 30 cm.

Uitbreiden groepenkast

Ik wil graag een extra groep voor de inductie en quooker, incl. Aansluiting. Graag een offerte.

Aanleggen van krachtstroom

Voor het bouwen van een schuur met krachtstroom zou ik graag een prijs ontvangen voor het aanleggen van krachtstroom aansluiting en de aansluiting/zekering in de schuur. Afstand van de schuur tot de hoofdaansluiting in de woning is ongeveer 50 meter.

Elektra aanpassen voor kookplaat

Ik wil een schakelkast plaatsen en de voorbereidingen treffen voor het plaatsen van een 3 fase krachtstroom ter behoeve van een kookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact geplaatst worden in de keuken. De afstand is ongeveer 4 meter.

Elektricien voor elektrawerk nodig

Er moet een extra groep gemaakt worden in de meterkast voor een wasmachine, en er moet een stopcontact gebouwd worden in de badkamer (punt en buizen zijn er al).

Groepen uitbreiden of vervangen stoppenkast

Wij wonen in een jaren '30 woning en hebben nog een verouderde meterkast. Met het oog op een nieuwe keuken willen wij deze graag moderniseren. Een aantal extra groepen is dan ook nodig. Kunt u ons hierin adviseren? En aan wat voor prijs, kast en installatie, moeten we denken?

Elektra keuken aanpassen

De oude keuken wordt vervangen door een nieuwe met extra apparatuur zoals een inductieplaat, vaatwasmachine en de koelkast op een andere plaats. Extra lege groepen zijn al geplaatst maar die moeten nog worden doorgetrokken naar bestaande stopcontacten en nieuwe stopcontacten moeten gemaakt worden. Die nieuwe contacten moeten ingefreesd worden. Graag op korte termijn.

Groepenkast verplaatsen

Ik wil graag de groepenkast verplaatsen in mijn chalet. Hij moet twee meter verplaatst worden.

Extra groepen aanleggen

Aanleggen extra groepen in meterkast voor buitenverlichting

Elektra aanleggen voor de jacuzzi en storing checken

Het betreft het aanleggen van de elektriciteit voor de jacuzzi direct vanuit stoppenkast. De lengte zal ongeveer 8 meter zijn. Daarnaast hebben wij storing in de buitenverlichting. De 2 lampen boven de eettafel en de buitenverlichting zitten op de zelfde groep. Kort geleden klapte deze groep er uit toe in de lampen boven de eettafel aan wilde doen, sindsdien doet de buiten verlichting het niet meer.

Aardpen slaan

Slaan van aardpen in Soest.

Aardpen slaan

Graag offerte voor het slaan van een aardpen bij een woning uit 1930. Er is een nieuwe groepenkast geplaatst met alle automaten achter aardlekschakelaars. Nu dus alleen de aardpen slaan.

Deuropener van een Golmar Platea intercom repareren

Deuropener Golmar Platea intercom repareren, reageert niet op ontgrendelsignaal uit appartementen. Deur wel elektrisch te openen met betrekking van de sleutel buiten-en binnenzijde en deurontgrendelknop in hal. Reageert niet op ontgrendelknop vanaf bedieningsplateau in appartementen.

Herstelwerk meterkast na lekkage

Na de dooi is er lekkage ontstaan in onze meterkast. Het lijkt erop dat het water via de regenpijp (die vanaf het balkon door de meterkast loopt) de meterkast binnenkomt. Dit gebeurt bij langdurige regen/dooi. Het houtwerk is vochtig en er zijn wat leidingen gecorrodeerd. We willen een afspraak maken om de klus hier te komen beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte voor het benodigde herstelwerk van de lekkage en de gevolgen.

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik wil bij mijn woning graag een aardpen laten slaan op de juiste diepte. Daarna moet deze 2 meter verderop in de groepenkast worden aangesloten. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Extra groep in meterkast

Ik wil een extra groep in meterkast. Dit in verband met de aanleg van elektra in tuin. Hierop komt een koelkast, verschillende verlichting en verwarmingskachel. Totale lengte van meterkast naar buiten toe is 15 meter.

Krachtstroom in een studio aanleggen

Wij willen ivm aanleg sauna graag krachtstroom naar een studio laten aanleggen. Daar lopen nu 3 conventionele groepen naar toe. Wellicht is het mogelijk hiervan 2 te combineren.

Vervangen stoppenkast

Toen ik een boiler wilde laten plaatsen is gebleken dat er geen aardlekschakelaar is in mijn oude stoppenkast. Ik wil de stoppenkast laten vervangen en extra groepen en een aardlekschakelaar laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Extra groep voor elektrisch koken bijplaatsen

Ga elektrisch kokek

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij willen in ons appartementencomplex de brievenbussen vervangen en verplaatsen. Het gaat om 45 brievenbussen, met eventueel de mogelijkheid van een bel/intercomsysteem bij de brievenbussen. Wij willen hiervoor graag vrijblijvend documentatie en een prijsopgave ontvangen. We willen de klus eind 2017 of begin 2018 laten uitvoeren.

Stoppenkast vervangen

Huidige stoppenkast vervangen 12 groepen, 3 fase

Intercom met electrische deuropener repareren

Ik wil de intercom en elektrische deuropener vervangen. Deze werken niet goed meer.

Inductieplaat en groep plaatsen

Ik wil graag een inductieplaat in plaats van een oud inbouw gasstel en een nieuwe groep hiervoor in groepenkast laten monteren. Het inbouw gasstel moet verwijdert worden. Het huis is in 1979 voor het laatst verbouwd, dus de meterkast is ook ergens in die tijd voor het laatst 'vernieuwd'.

Groepenkast uitbreiden en laadpaal plaatsen

Wij (VvE) overwegen eventueel een aparte gemeenschappelijke aansluiting met intelligent aansluitpunt voor het opladen van elektrische auto's (maximaal 14 tegelijk) in onze parkeergarage. N.B. ook indicatie van de kosten van Stedin voor aanleg van deze extra groep (Wij hebben nu 3 x 35; onvoldoende voor bovengenoemde uitbreiding). Wij hebben een garage waar 14 oplaadpunten voor elektrische oplaadpunten moeten kunnen komen. Ik zou hiervoor graag extra groep(en) aan willen laten aanleggen.