Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabels trekken voor screens:

Kabels trekken voor screens

Wij willen 2 screens plaatsen in onze woning. Elektra voor nodig. Nu liggen er al loze leidingen en deze moeten voorzien worden van stroom met aarde.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabels trekken voor screens uit heel Nederland:

CAT6 UTP kabels trekken

Ik ben zoekende naar een elektricien die mij kan helpen. De woonkamer en slaapkamer hebben beide coax kabels liggen via buizen in de meterkast, deze wil ik graag vervangen door nieuwe utp kabels te trekken en de bestaande inbouw wandcontact doosje vervangen. De afstand van de meterkast tot de woonkamer schat ik op 6 meter buis, de slaapkamer is minstens 15 meter buis (begane grond).

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.

Kabels trekken + aansluiten RJ45 connectors

Er moeten 3 kabels getrokken worden vanaf Zolder, slaapkamer en zithoek, 5 RJ45 connectors aangesloten worden en 1 wandcontactdoos aangesloten worden. Alle materialen zijn al aanwezig (BuschJaeger wandcontactdoos, CAT6 kabel Plus RJ45 connectors).

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning moeten er wat leidingen worden verlegd en moeten er groepen worden aagelegd. * Water en afvoer verleggen en inhaken in de vloer zodat het onder de vaatwasser door kan lopen * Stroom voor de kookplaat verleggen naar rechts * Stroom voor de afzuiger infrezen en doos boren in het beton * Stroom voor de verlichting en stopcontact (dubbele) infrezen en 2 doos boren * Groep voor de Quooker bij trekken indien nodig * Groep voor de vaatwasser bij trekken indien nodig * Groepen bij trekken voor de oven en magnetron in de kastenwand dit zijn dubbele stopcontacten * Kabels trekken voor de groepen in de kastenwand * Indien nodig moet er als deze groepen erbij gezet worden er ook een aardlekschakelaar bij geplaatst worden Zie bijgelsoten leidingschema Graag ontvang ik voor de bovenstaande zaken een offerte. Voor vragen kan er contact worden opgenomen.

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

Aanleg 2 groepen en perilex stopcontact tbv inductie plaat

Ik ben op zoek naar iemand voor de uitbreiding stoppen kast met 2 groepen + kabels trekken naar keuken en aanleg perilex stopcontact.

Extra stopcontact meterkast

Graag zou ik een elektricien uitnodigen voor: - een extra (opbouw) stopcontact in de meterkast t.b.v. een powerline adapter (internet via stopcontact). - Een lichtpunt boven onze eettafel. Systeemplafond met momenteel alleen inbouw spotjes. - Indien de elektricien ook beschikt over ervaring met het trekken van nieuwe kabels door loze leidingen, dan ik dat mooi meegenomen! Zelf al meerdere malen geprobeerd, maar tot op heden niet gelukt!

Kabels trekken

Ik heb vanuit mijn meterkast (foto 2) naar de huiskamer (foto 1) een utp kabel getrokken, maar heb daar slecht internet. Ik weet alleen niet waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Het betreft een cat6a kabel met stugge kern. In de huiskamer heb ik een wandcontactdoos en in de meterkast heb ik de kabel rechtstreeks m.b.v. connector op mijn router aangesloten. Daarnaast wil ik vanuit mijn meterkast naar zolder een utp kabel hebben, maar ik heb helaas geen loze leiding. Ik heb wel een koof boven mijn meterkast, waardoor ik de zolder kan bereiken. Ik heb zelf nog 20 á 30 meter kabel cat6a met stugge kern liggen. Mijn huis is gebouwd in 2009.

Datakabel trekken door muur

Datakabel doortrekken door muur van ongeveer 20 m lang. Het moet van de woonkamer naar de slaapkamer getrokken worden. De kabels aangesloten aan de connector moeten er aan 1 kant blijven, andere kant doortrekken door muur. De telefoonkabel zit er momenteel aan, die moet eruit, maar hiermee kan het doorgetrokken worden naar de slaapkamer. In de slaapkamer moet de andere connector op pc, internet etc. Ik vraag mij af wat hiervan de prijs is en hoe deze wordt berekend. Graag wil ik weten wat de prijs is voor het kabel en de connector en van het doortrekken.

Partners

Partners van Casius