Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rhenen of directe omgeving.

143 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rhenen:

Kabels trekken voor screens

Wij willen 2 screens plaatsen in onze woning. Elektra voor nodig. Nu liggen er al loze leidingen en deze moeten voorzien worden van stroom met aarde.

Aardpen laten slaan ivm vervanging waterleiding door Vitenz

Vitenz verwacht van ons dat wij een aardpen voorzien want ze willen de waterleiding vervangen voor kunststof. Zou u een offerte kunnen voorzien voor het slaan van de juiste aardpen en voor het aansluiten van deze op mijn installatie? Het betreft een woonhuis.

Elektra in herenhuis vervangen

Het gaat om een groot herenhuis (rijksmonument) waar de elektra compleet vervangen dient te worden. Woonoppervlakte circa 330 m2 en inhoud 1500 m3. Ik zou graag een indicatie willen hebben van de kosten daarvan (mag ruim zijn hoor!). Vast heel hartelijk

Groepenkast met kookgroep plaatsen

In het appartement bevindt zich nu een oude groepenkast zonder aardlekschakelaar. De groepenkast bestaat uit drie 16 ampère stoppen met smeltkern, 1 voor de boiler en twee voor de rest. Er moet een kast komen met 4 of 6 groepen en een kookgroep voor een keramische kookplaat van 5300 kW. Het gaat om een inductiekookplaat waar (2 fase) krachtstroom voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Hoog energieverbruik laten onderzoeken

Volgens berichtgeving van Stedin moet mijn meterkast (8 groepen) gecontroleerd en indien nodig aangepast worden. Wij verbruiken namelijk met 2 personen 9000 kilowatt op jaarbasis. Het is in 2012 aangepast en sindsdien is mijn verbruik enorm toegenomen.

Krachtstroom voor keuken aanleggen

Wij hebben een keuken gekocht met inductieplaat die krachtstroom nodig heeft. Deze stroom hebben wij echter niet. Graag willen wij een offerte met de vraag of er krachtstroom aangelegd kan worden in de stoppenkast? En of deze gelegd kan worden naar de inductieplaat. Dit is vanaf de stoppenkast ongeveer 8 tot 10 meter. Dank!

Groepenkast uitbreiden

Groepenkast uitbreiden voor wasautomaat, droger, cv-ketel, vaatwasser en uitbouw. Deel bedrading al doortrekken tot in de huidige keuken. Plafonds zijn al uit de hal en de keuken. Momenteel zijn er 5 a 6 groepen.