Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nigtevecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nigtevecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nigtevecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nigtevecht of directe omgeving.

17 klanten uit Nigtevecht bevelen een bij Casius in Nigtevecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nigtevecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nigtevecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nigtevecht:

Aanleggen extra groep in meterkast

Wegens verbouwing van de zolder (3 kamers gemaakt) moet er Electra worden aangelegd hiervoor is waarschijnlijk een nieuwe groep in de meterkast nodig, we zijn opzoek naar iemand die de groep kan adviseren en de groep kan plaatsen

3 fasen meterkast

Goedemiddag, wij hebben een inductie fornuis gekocht die een aansluitwaarde heeft van 15.85 kw. Wat zijn de kosten om deze aan te sluiten op onze huidige meterkast? En zijn er nog andere kosten te verwachten? Ik heb 2 foto's bijgevoegd van onze meterkast.

400 volt aansluiting voor horeca apparatuur

400 volt aansluiting nodig voor horeca apparatuur (Pizza oven). Zo snel mogelijk.

Verplaatsen meterkast

De meterkast in ons woonhuis uit 1988 staat eigenlijk midden in de woning. Wij willen deze graag laten verplaatsen. Ook graag advies over de de meest effectieve nieuwe locatie.

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

Aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos

Een dubbele waterdichtte wandcontactdoos buiten aanleggen aan de buitenkant van de garage muur, recht tegenover de al aanwezige wandcontactdoos aan de binnenkant van de garagemuur. Daarnaast 5 priklampen met bekabeling en transformator aanleggen in de achtertuin. Graag een grove indicatie van aanlegkosten en kosten priklampen/bekabeling/transformator. Bijgevoegd tekening . Alvast dank.

Vervangen koperen buizen elektra

Op zolder zijn alle buizen waar de draden doorheen gaan van koper/metaal, dit willen we graag vervangen. Het is een ruimte van ongeveer 20m2 en je kan er makkelijk bij door de platen op te tillen. Ik hoop zsm een afspraak te kunnen maken, het liefst aankomende week.

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij grote verbouwing. Meterkast is nu open, er is electriciteit 230v aanwezig

Extra groep aanleggen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen ivm met koken op inductie. Nu maken wij nog gebruik van gas. Er moet waarschijnlijk een kabel getrokken worden naar de keuken.

Verplaatsen internet wandcontactdoos (binnen 1 meter)

Oude wandcontactdoos van oude telefonie aansluiting hangt een internetkabel los aan vast op het midden van de wand. Wil deze graag en verplaatsen en ter vervanging een nette nieuwe internet wandcontactdoos eventueel mét stopcontact indien mogelijk

Kabels laten trekken

In de loze leidingen van de huiskamer en 2 slaapkamers zitten momenteel ieder 2 Cat 6 kabels die vervangen en verlegd dienen te worden.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Het gaat om het vervangen van een oude tussenmeter voor een nieuwe tussenmeter.

Krachtstroom aanleggen

Mijn plan is om een bedrijfspand te gaan huren. Hier moet dan echter wel nog krachtstroom worden aangelegd.Er wordt nu een standaard pakket geleverd van 3 x 25 ampère. Dit is niet voldoende voor de apparatuur, ik weet even niet hoeveel ampère er nodig is. Ik ben benieuwd wat voor stappen er ondernomen moeten worden om krachtstroom te kunnen aanleggen. Ik neem aan dat de meterkast ook moet worden aangepast. Het gaat om een bedrijfspand op de begane grond.

Verplaatsen meterkast

De meterkast moet verplaatst worden van de gang naar de garage. Graag 2 offerte 1 met alleen de meterkast verplaatsen en 1 met meterkast en gas mee verplaatsen. Als jullie dat doen ook.

Perilex schakelaar tbv inductieplaat maken en leiding trekken

Tbv inductieplaat, perilex aanleggen. Er is een loze leiding naar de meterkast vanuit de keuken.

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

We hebben een kabel vastzitten in de buis waardoorheen we een coax of een internet kabel naar ons tv willen brengen. Van de meterkast, naar de woonkamer. Hier is al van alles met trekveer geprobeerd.

Elektra buiten aanleggen en groep bijplaatsen

Elektra buiten aanleggen. Vanuit meterkast door kruipruimte naar achtergevel (8-10 meter). Daarnaast nieuwe groep aanleggen + hoofdschakelaar. Wasmachine/ droger zitten nu niet op aardlek, dus die moeten er ook op. Ik ontvang graag een kostenopgaaf.

Groepenkast geschikt maken voor 3 fase aansluiting

Ik zou graag mijn groepenkast geschikt willen maken voor een 3 fase aansluiting. De 3 fase aansluiting installeert de netbeheerder. Ik heb deze verzwaring van de aansluiting aangevraagd, hiervoor dient de bestaande meterkast te worden voorbereid i.v.m. een keuken renovatie. Momenteel betreft het 8 groepen en een Enphase relais voor de zonnepanelen. Ook graag advies over de aansluiting voor de keuken om een fornuis met inductie aansluiting te plaatsen. Het bevindt zich op de begane grond.

Groepenkast aanpassen van 1 naar 3 fase

Ivm het plaatsen van 20 zonnepanelen willen we onze groepenkast aan laten passen van 1 naar 3 fase. Graag ontvangen wij hier een offerte voor.

Aardpen slaan

Aarding blijkt te zijn aangesloten op oud stukje koperen waterleiding dat niet meer in gebruik is. Aardpen slaan en aardkabels erop aansluiten

Verplaatsen meterkast

Ik wil mijn meterkast inclusief gas en watermeter verplaatsen naar een andere kast. Bijgaand tekening waar de nieuwe meterkast moet komen.

Installatie inductiekookplaat en evt. aanpassing meterkast

Wij vragen ons af of in de huidige uitsparing van het aanrechtblad (48x56) een inductiekooplaat past. Wij gaan naar een nieuwe woning en willen graag een inductieplaat realiseren. Wij zoeken een vakman die onze meterkast kan controleren, eventueel een groep voor koken kan toevoegen en een perilex aansluiting kan realiseren voor de inductieplaat. Als u ook de plaat kan installeren zou dat fijn zijn.

Tuin verlichting aanbrengen

Ik wil tuin verlichting aanbrengen in mijn bestaande tuin. Nu zit er nog geen verlichting.

Meterkast klaarmaken voor inductie

Er is al een 3 fase aansluiting in de meterkast, maar nu willen wij overgaan op inductie en hebben we begrepen dat er een extra groep en aardlekschakelaar geplaatst moeten worden in de meterkast. En we willen ook graag de kabel getrokken hebben naar de kookplaat. Nu is mijn vraag wat hiervan de kosten zijn. De meterkast (woning) is 7 jaar oud

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

2 zonnepanelen verplaatsen in verband met dakkapel plus 1 exstra zonnepaneel er bij plaatsen.