Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachstroom aansluiting verzorgen:

Krachstroom aansluiting verzorgen

Ik wil graag de krachtstroom 3 fasen van de meterkast 2 verdiepingen omhoog willen door trekken en daar aansluiten. De pijpen zijn al aanwezig en er zal een stopcontract geplaatst moeten worden.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachstroom aansluiting verzorgen uit heel Nederland:

Krachstroom aanleggen en een aansluiting in de keuken maken

Ik wil in mijn woning graag een krachtstroomaansluiting laten maken in de meterkast. Daarna moet er hiervoor een aansluiting in de keuken worden gemaakt, op 5 meter afstand van de meterkast. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

De huidige meterkast heeft 5 groepen en ...

De huidige meterkast heeft 5 groepen en is uit de 70'tiger jaren en heeft GEEN aardlekschakelaar. Ik wil de 5 groepen laten vervangen door een nieuwe modere 5 groepen doos Met aardlekschakelaar. De huidige setup is: hoofdstop--)ELec meter-->Hoofdschakelaar-->Doos met 3 zekeringen-->5 groepen met zekeringen en knoppen. Er is een vertakking naar een krachstroom aansluiting (ik geloof vanuit de 3 zekeringen doos). De krachtstroom word NIET meer gebruikt (was voor fornuis).