Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser :

Extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser

Een extra groep aanleggen in de meterkast voor een vaatwasser. Zoals te zien is op de foto's is er plaats voor in de meterkast. Er zal in de kruipruimte ongeveer 5 meter kabel gemonteerd moeten worden.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser uit heel Nederland:

Extra elektragroep plaatsen in verband met inductie koken

Momenteel heb ik een gasfornuis maar wil overgaan op inductie koken. Er moet een nieuwe groep geplaatst worden. Dit moet via de kruipruimte.

Nieuwe elektragroep aanleggen

Vanwege het plaatsen van een Quooker in de keuken dient een extra aansluiting gemaakt te worden in het gootsteenkastje. Deze aansluiting moet op een aparte groep in de meterkast komen te zitten. Er ligt een loze leiding in het gootsteenkastje. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Ik hoor graag van u.

Extra elektragroep aanleggen en elektra (ver)plaatsen

Een extra groep plaatsen. Stopcontacten verplaatsen. Electra aanleggen naar zolder.

Plintboiler plaatsen en aansluiten

Wij willen graag een koud water plintboiler in de keuken. Wij weten niet of hiervoor een extra elektragroep nodig is. Het gaat om een plintboiler die regelbaar is, dus die als wij op vakantie zijn, of afwezig, uitgezet kan worden. Het liefst willen we een energiezuinig model, wellicht een Inventum?

Elektragroep plaatsen voor vaatwasmachine

Kunt u mij een offerte sturen omtrent het volgende: 1 extra groep voor een vaatwasmachine installeren. Ook graag een leiding leggen naar de vaatwasser toe (ongeveer 8 meter vanaf de meterkast). Ik kan u na contact een foto sturen van de huidige situatie.

Elektra - 2e groep voor keuken/of 3 fase voor inductiekookplaat

I.v.m. verbouwing van de keuken moet er een 2e elektragroep geplaatst worden. Eventueel wil ik ook een laten inductiekookplaat installeren. Ook wat bedrading aanleggen. Dus zoek ik een offerte voor het plaatsen van een 2e elektragroep, met en zonder een indicatie/offerte voor het plaatsen van extra groepen/3 fase voor een inductiekookplaat. Uitvoeringstermijn in overleg.

Extra groep voor inductiekoken

In verband met het plaatsen van een inductiekookplaat, IFF84R merk FAGOR, dient een extra elektragroep (krachtstroom) in mijn huurwoning aangebracht te worden voor een aansluiting in de keuken. Van de woningcorporatie heb ik hiervoor een akkoord. De afstand ondergronds van meterkast tot keuken bedraagt zo'n 5 meter. De woning is een rijtjeswoning.

De badkamer moet leeg gehaald worden ...

De badkamer moet leeg gehaald worden (wc, wastafel, wandtegels (21,5m2), radiator, waterleidingen (extern). De vloer is nog niet betegeld Het sloopafval moet verwijderd worden. Er moet opnieuw getegeld worden (wand, inbouwcloset en vloer, samen ca. 28m2) en nieuwe waterleidingen aangelegd (in de betonnen muur verwerkt). Overige werkzaamheden: plaatsen stoomcabine (1m x 1m), radiator, wastafel en meubel, zwevend toilet, kunststofplafond (5,5m2) met 6 spots, nieuwe elektragroep. Op het moment is er alleen een trekschakelaar voor de verlichting en voor de wasmachine; de meterkast is naast de badkamer.

Sloop van tegels, vloer, wc, klein ...

Sloop van tegels, vloer, wc, klein muurtje en wastafel. Badkamerdeur met raam er boven vervangen. Vloer tegelen, ca. 3 m2. Afzuigventilator plaatsen voor ventilatieschacht. Wastafel verplaatsen (zit nu alleen afvoer van de WC) en kraanwerk. Inbouwtoilet plaatsen en afvoer maken. Plafond stucen met inbouwspotjes. Muren tegelen tot aan plafond (circa 17 m2). Inbouwspotjes in plafond aanbrengen en wandcontactdoos plaatsen. Douchecabine plaatsen (waterafvoer aanwezig). De badkamer bevindt zich op de 1e verdieping van een appartementengebouw. Op de begane grond loopt riolering waarop een nieuwe afvoer aangesloten kan worden. Aanvullend wil ik ook de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een elektrische boiler (inclusief het aanbrengen van een extra elektragroep).

Splinternieuw appartement: alle muren ...

Splinternieuw appartement: alle muren stuccen, bad plaatsen in al betegelde badkamer, ikea keuken monteren en installeren, indien nodig extra elektragroep voor inductie in keuken, laminaat vloer leggen, eventueel gedeelte schilderen... budget < 3200 incl materiaal en gereedschap voor stucen, en inclusief voorrijkosten/ kilometers (maar exclusief verf). Wij zoeken 1 vaste partner voor alles, die in een team flink kan doorwerken zodat het snel klaar is.