Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stoppenkast vervangen:

Stoppenkast vervangen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en mogelijk de hele groepenkast vervangen (is oud). Ik wil hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoppenkast vervangen uit heel Nederland:

Vervangen van de groepenkast\stoppenkast

Wegens ouderdom het vervangen van de meterkast, groepenkast, stoppen kast. Zit geen aardlek op daarom vervangen naar wel aardlek.

Stroomdraden en stop contacten zolder vervangen

Wij willen naar de zolder nieuwe draden laten trekken geaard naar de stoppenkast beneden in de hal. Tevens willen we op de zolder nieuwe stopcontacten laten aanleggen.

Vervangen van elektra

- aardpen slaan (in kruipruimte t.p.v. luik achter voordeur - stoppenkast vervangen door groepenkast (6 groepen) incl. aardlekbeveiliging - bedrading vervangen / aanleggen

Vervanging stoppenkast, aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

In december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het is een verouderde woning dus hier dient een en ander aan elektra te worden vervangen. Ik ga graag met een partij door de woning om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. In ieder geval dient de stoppenkast moeten worden vervangen of nieuwe groepen gerealiseerd, er moet een aardlek aanleggen. Tevens elektra nakijken en uitbreiden.

Vervangen van stoppenkast

De stoppenkast dient vervangen te worden. Ik wil hetzelfde aantal groepen terug, er dient wel een nieuwe zolder groep te komen in verband met de verplaatsing van waschmachine en droger. NB: ik woon nog niet op het hier aangegeven adres, dus communicatie graag per mail.

Vervangen stoppenkast in verband met inductie en perilex

Stoppen/groepenkast vervangen zodat er inductie gekookt kan worden, daarnaast natuurlijk ook een perilex aansluiting in de keuken voor de plaat, ongeveer 3-4 meter vanaf de keuken. Ook graag het verschil in prijs meenemen, wanneer ik eventueel ook een extra krachtstroom zou willen. bijgaand een foto van de huidige situatie.

Vervangen elektra

Graag laat ik de elektra vervangen door het gehele huis inclusief serre en schuur. Nu lopen er nog stalenbuizen, denken we. Stoppenkast vervangen voor nieuwe groepenkast met 5 groepen. Hoeft niet een voor inductie, we zitten op gas. het huis is uit 1929. De oude stoppenkast graag afvoeren. We krijgen pas 20 december de sleutel van het huis.

Vervangen stoppenkast

In verband met een elektrische auto heb ik waarschijnlijk een nieuwe stoppenkast nodig. Klopt dat? Zie foto. Graag ontvang ik een offerte inclusief montage.

Stoppenkast vervangen van 1 fase naar 3 fase

Er hangt nu een 1 fase stoppenkast van 8 jaar oud deze moet vervangen worden voor een 3 fase stoppenkast zodat we een uitbreiding op de aansluiting kunnen krijgen. De nieuwe stoppenkast moet nog besteld worden. Deze zal tenminste 12 groepen bevatten. Ook gaat er op termijn zonne-energie elektra terug geleverd worden maar misschien heeft dit niks met de stoppenkast te maken. Ik ben benieuwd wat t gaat kosten en op welke termijn deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Aanleg Perilex 2-fasen stopcontact (tbv inductiekookplaat)

Betreft het vervangen van huidig stopcontact van (gas)kookplaat door 2 fasen 5-polig Perilex stopcontact. Relatief nieuwe, uitgebreide stoppenkast (2017/2018), met 3 aardlekschakelaars, maar geen 2-fase groep. Met wat herschikken in de stoppenkast en kabel te trekken naar het huidige stopcontact moet het volgens mij vrij gemakkelijk mogelijk zijn daar de toekomstige inductiekookplaat aan te kunnen sluiten.

Partners

Partners van Casius