Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stoppenkast vervangen:

Stoppenkast vervangen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en mogelijk de hele groepenkast vervangen (is oud). Ik wil hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoppenkast vervangen uit heel Nederland:

Vervangen groepenkast

Begin oktober krijgen wij de sleutel van de aangekochte woning. We willen de stoppenkast/ groepenkast laten vervangen voor een nieuw model. Dit model moet kunnen ondersteunen: - Woonkamer, balkon, 3 slaapkamers - Keuken regulieren apparaten (koelkast, vriezer, oven en koeler) - Verlichting keuken - Inductie (4 pits) keuken - Badkamer (wasmachine en droger) Wellicht meerwerk: Bekabeling naar keuken voor inductie (4 pits).

Vervangen electra en nieuwe stoppenkast

Electra in hele huis vervangen. Bouwjaar huis is 1949. Huidige meterkast met 2 groepen vervangen. Afmetingen: woonkamer: 6.90 x 3.48 m. keuken: 2.40 x 1.70 m. slaapkamer voorzijde: 3.49 x 2.88 m. slaapkamer achterzijde: 3.92 x 3.49 m. kleine slaapkamer achterzijde: 2.75 x 1.68 m. badkamer: 1.68 x 1.00 m. vliering: 5.29 x 3.02 m.

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppen kast vernieuwen. Van 1 phase naar 3 phase. Wat er wordt aangesloten in de toekomst zijn, Airco, zonnepanelen, wasmachine, wasdroger, heetwaterkraan, inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven. Ik wil graag het merk hager. Ik hoor graag van u.

Aansluiten meterkast

Onderwerp: Aansluiten nieuwe meterkast. Momenteel heb ik een stoppenakst en die wil ik vervangen voor een nieuwe groepenkast. Ik wou zelf de groepenkast bestellen, 3 fase en 10 groepen. (+/- EUR 400 van het merk ABB). Mijn vraag: wat kost het om de oude stoppenkast weg te halen en de nieuwe te plaatsen? Is het goedkoper om de meterkast bij jullie te bestellen?

Vervangen stoppenkast

Heb een stoppenkast met zekeringen deze wil ik graag geheel vernieuwen met schakelingen..

Ouderwetse groepenkast vervangen

Ik wil graag mijn oude stoppenkast moderniseren, het gaat om het plaatsen nieuwe groepenkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar). Er is nu 1 aardlekschakelaar aanwezig (en 8 groepen en 1 hoofdschakelaar). Ik zie graag uw offerte tegemoet, voorkeur per e-mail

Vervangen stoppenkast

Goedemiddag, Omdat mijn woning volgend jaar gasvrij wordt, gaan er aantal grote dingen veranderen qua elektra Ik heb nu een 4 groeppen stoppenkast, en zou graag van u advies en een offerte van vervangen groeppenkast, plus alles wat nodig is om veilig van al mijn electrische apparaten in de toekomst gebruik te kunnen maken, Zou u uit willen nodigen om de situatie te kunnen bekijken,

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Partners

Partners van Casius