Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nieuwegein of directe omgeving.

1679 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercom vervangen bij appartementengebouw, elektra installatie, vervangen elektra voor dakopbouw, 12 Zonnepanelen leveren en plaatsen, electra aanleggen in nieuwe woning, groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken, vervangen oude stoppenkast en nog een paar klussen, vervangen electra, elektricien voor elektrawerk nodig, vervangen groepenkast 7 appartementen, renovatie van de elektra, stoppenkast vervangen, vernieuwen/vervangen zeer oud electra, inductie kookplaat aansluiten (perilex), laadpaal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nieuwegein:

Intercom vervangen bij appartementen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de intercom voor 4 appartementen. Het betreft een deurbel beneden en telefoons in de appartementen. De nieuwe moeten zijn voorzien van video.

Nieuwe groepenkast

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe 3-fase groepenkast. Het gaat om 11 normale groepen, daarnaast een kookgroep en een aardlekautomaat (voor de tuin). Het merk is van Hager, afmetingen 440 x 475 cm. Indien mogelijk ook graag een offerte voor de plaatsing, hierbij nog het overzetten van een 4-polige aardlekautomaat van de oude meterkast naar de nieuwe (vanwege laden elektrische auto).

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi en een heater. De jacuzzi komt in de achtertuin op ligt op zeker 35 meter vanaf de meterkast. Wellicht met extra groepenkast in de schuur?

Groepenkast vervangen

Ik heb op dit moment een groepenkast met 4 groepen. Graag laat ik de gehele kast vervangen en 6 groepen plaatsen.

Extra groep voor inductie aanleggen

Wij willen een inductieplaat kopen en daarvoor moet een aansluiting komen. (2 fasen). We hebben een moderne meterkast (zonder stoppen, met aardlekschakelaars)

Netwerkkabels installeren

I need cables installed on the 3rd. Floor and a netwerk Point

Elektra en meterkast vervangen

Ik wil alle draden in mijn huis vernieuwen. We hebben het hier over een huis van 130 m2, gebouwd in de late jaren '60. Ik wil ook dat mijn meterkast wordt bijgewerkt naar ongeveer 6 groepen.

Meterkast keuren en certificeren volgens NEN 1010 norm

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik wil graag een groepenkast met ten minste 4 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepen laten leveren door de elektricien.

Stopcontacten verlagen

Graag zouden wij vier bestaande stopcontacten in de woonkamer verlagen. Liefst donderdag of vrijdag deze week, in verband met stucwerk vanaf het weekend.

Aardpen slaan voor toekomstige nieuwe installatie

Nieuwe aardpen slaan voor de toekomstige nieuwe elektra installatie.

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een nieuw fornuis gekocht en nu blijkt er geen stekker en kabel bij te zitten, Ik heb wel een 5 potige stekker, geen kabel. Er is wel een aansluiting in huis voor een fornuis. In de hoek waar het fornuis komt zit ook de aansluiting. Het is alleen een kabel aan het fornuis en aan de stekker aansluiten.

Groepen aanleggen

Extra groep aanleggen + optioneel extra aardlekschakelaar.

Stopcontacten plaatsen en verplaatsen

Twee stopcontacten lager plaatsen en één stopcontact in de badkamer aanleggen. Aan/uit knop van de badkamer verplaatsen van de gang naar de badkamer zelf.

Aardpen laten slaan

Vitens heeft onze watermeter vervangen met als advies onze aarding te controleren. Graag laten wij dit door de vakman doen en daar waar nodig ook aanpassen.

Schakelaar vervangen in badkamerkastje

In badkamerkastje is aan/uit schakelaar in doosje afgebroken, dus knopje kan niet meer aan uit schakelen. Schakelaar dient vervangen te worden. Knopje dient zelfde te blijven. Of geheel dient vervangen te worden. Inclusief knopje. Monteur dient deze materialen mee te nemen. Kastje (waar schakelaar in en knopje op zit) is zilverkleurig. Zie bijgaande foto's.

Extra groep aanleggen

Vanwege verplaatsing van de wasmachine en droger van de schuur naar de eerste etage denkt mijn man dat het verstandig is een extra groep aan te leggen. Daar is ruimte voor in de meterkast. Echter heeft hij geen idee hoe hij de elektriciteit van de meterkast naar het washok moet aanleggen. De lichtschakelaar zit aan de buitenkant, maar in de kamer is geen stroompunt. Het gaat om een afstand die overbrugd moet worden van 1 etage.

Aardingspen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor mijn woning. Het grondwater zit op 1 meter diep en de aardpen moet bij de voordeur ingeslagen worden.

Stoppenkast en stopcontacten vernieuwen

Ik heb nog een ouderwetse stoppenkast met stoppen, 6 stuks, deze graag ik zou vervangen willen hebben met een wat modernere. Ook zijn 3 van mijn stopcontacten stuk en zou ik graag deze gemaakt willen hebben.

Kortsluiting in de tuin verhelpen

Onlangs is er kortsluiting ontstaan in de tuinverlichting. Wellicht zit dit in de tuin. Dit kan zijn gebeurd door werken in de tuin of een mol. Ik zoek iemand die het probleem kan opzoeken en oplossen.

Uitbreiden van de groepenkast

Daar wij een nieuwe keuken krijgen dient onze meterkast te worden uitgebreid met meerdere groepen. Het gaat in ieder geval om een keukengroep en een extra groep. Verder zouden wij graag informatie ontvangen of er dan voldoende groepen aanwezig zijn.

Groepenkast plaatsen en aardpen slaan

Ik wil een meterkast plaatsen inclusief voldoende aardlekschakelaars, 3 fasen aansluitingen voor warmwatertoestel en kooktoestel, aardpen slaan. Het idee is de meterkast en de aardpen op één dag te plaatsen en de aansluiting van het kooktoestel en het warmwatertoestel (doorstromer op 3 fasen) op een andere dag. Een en ander uit te breiden met nog wat stopcontacten afhankelijk van de prijs. Eventueel kunnen er ook zonnepanelen geplaatst worden.

Krachtstroom aanleggen

Voor mijn praktijk (mondhygienist) heb ik een apparaat nodig welke alleen op krachtstroom werkt. Ik ben aan het inventariseren wat de kosten hiervan zijn.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij hebben een Coax aansluiting in de woonkamer. Nu willen de bekabeling vanaf de woonkamer doortrekken naar de 2e verdieping en naar zolder. Graag wil ik daarvan een offerte ontvangen.

Perilex stekker aansluiten

Graag wil ik mijn kookplaat voorzien van een perilex stekker. Het betreft een keramisch kookplaat van de Ikea. Het liefst zo spoedig mogelijk.

Stopcontact aanleggen en stoppenkast nakijken

Wij willen onze stoppenkast en elektra na laten kijken omdat de hoofd stop er vorig jaar 2 keer uit heeft gelegen. Tevens moet er een nieuw geaard stopcontact in de kamer worden aangelegd in verband met vloerverwarming. Er zitten twee stopcontacten in de buurt (niet geaard), ongeveer 60 cm opzij en 1.50 meter na beneden. Bedrading in de muur wegwerken (frezen). Wij zouden graag willen weten wat dit ongeveer kost.