Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nieuwegein of directe omgeving.

1652 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nieuwegein:

Verplaatsen internet wandcontactdoos (binnen 1 meter)

Oude wandcontactdoos van oude telefonie aansluiting hangt een internetkabel los aan vast op het midden van de wand. Wil deze graag en verplaatsen en ter vervanging een nette nieuwe internet wandcontactdoos eventueel mét stopcontact indien mogelijk

Sleuven en WCD frezen in beton

Te verrichten werkzaamheden: - 2 sleuven frezen, 1 van 60cm en 1 van 250 cm, beide horizontaal in beton - 3 gaten boren voor WCD (50mm diep, diameter 81mm of iets groter) 1 enkele op op 25cm hoogte van vloer, 1 dubbele op 110 cm van vloer, in beton - 1 gat in buitenmuur 150 mm voor afvoer afzuigkap naar buiten (bestaande gat vergroten) Situatie: - bestaande bouw, muren zijn kaal (behangvrij), houten vloer. - locatie voor boren en frezen zijn reeds afgetekend op de muur - houten vloer moet beschermd worden tegen vocht (van boor) - tuinslang voor watervoorziening boor aanwezig, indien nodig (gardena koppeling) - vloer moet beschermd worden bij werkzaamheden mbv kleed, stucloper, oid moet binnen een maand gedaan zijn omdat dan de keuken komt

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar badkamer

Er is een trekschakelaar aanwezig in de badkamer maar de kabel vd nieuwe wasmachine is helaas te kort. Deze willen we graag op de bestaande trekschakelaar laten aansluiten. Dit ook graag zsm indien mogelijk.

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen het gaat om Groepenkast 3 fase 12 groepen met incl. keuken groep en aardlekautomaten. De huidige is 30 jaar oud en bestaat uit 6 groep incl. keuken groep. Ik wou goede merk hebben zoals Hager, ABB, GACIA etc. Het aantal groepen is gebaseerd op wat de buurman heeft maar ik sta open voor advies voor mijn huis.

Uitbreiden groepenkast

In mei ga ik mijn keuken vervangen. Ipv op gas ga ik dan op inductie koken. Er is al iemand wezen kijken en die dacht dat er wel 2 of 3 groepen bij moesten (omdat nu eigenlijk ook al te weinig groepen waren volgens hem). Verder is er in de keuken nl een koelvriescombinatie, wasdroogcombinatie, vaatwasser. Mijn vraag is hoeveel zou het bij u kosten om deze extra groepen te maken en aan te sluiten en hoeveel zou het kosten om ook gelijk de hele groepenkast te vervangen?

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Oude trekschakelaar wasmachine vervangen. Nieuwe trekschakelaar zelf meenemen en aan sluiten.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in nieuwe meterruimte

Aanleggen van bedrading voor een buitenlamp

Ik wil graag een buitenlamp bij de voordeur hebben, maar er loopt alleen geen bedrading. Vlak achter de buitenmuur bevindt zich de meterkast en zou graag de bedrading door willen laten lopen naar de lichtschakelaar in de gang en daar een dubbele schakelaar van. Tot slot de vraag of de buitenlamp welke ik ga aanschaffen deze direct te monteren.

Elektriciteit aanleggen zolderkamer

We maken een nieuwe kamer op zolder. Voordat we verder kunnen moet de elektriciteit aangelegd worden, bestaande uit: * Verplaatsen lamp in plafond overloop * Aansluiten 3 x wandcontactdozen * Verplaatsen trekschakelaar plafondlamp

Verplaatsen meterkast in gang

Wij zijn net verhuisd en zijn niet tevreden met de plek waar de meterkast zich bevindt. Ik zou graag een prijsindicatie willen hebben van het verplaatsen van een meterkast. De meterkast staat nu haaks op de muur en het moet parallel op de muur te komen staan, dus de meterkast moet 90 graden draaien.

Krachstroom aansluiting verzorgen

Ik wil graag de krachtstroom 3 fasen van de meterkast 2 verdiepingen omhoog willen door trekken en daar aansluiten. De pijpen zijn al aanwezig en er zal een stopcontract geplaatst moeten worden.

Extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser

Een extra groep aanleggen in de meterkast voor een vaatwasser. Zoals te zien is op de foto's is er plaats voor in de meterkast. Er zal in de kruipruimte ongeveer 5 meter kabel gemonteerd moeten worden.

Verplaatsen dimmer + 2 stopcontacten

Ik wil de dimmer van mijn lamp verplaatsen, zit in een betonnen muur en 2 stopcontacten en een lichtpunt plaatsen op zolder.

Vervangen van electra

Ik wil graag in de 1e week van februari en bij voorkeur de 7e een lichtgroepenkast laten vervangen. Verdere werkzaamheden: aardlekschakelaar ontbreek moet ingesteld worden Vervanging elektrische bedrading Vervangen schakelmateriaal

Inductiekookplaat aansluiten en perilex stopcontact aanleggen

Het betreft het aanleggen van een perilex stopcontact en aansluiten vanuit meterkast, 2 fasen. Er is een loze krachtstroomgroep, 3x16A, beschikbaar en de meterkast direct zit achter de kookplaat. De kookplaat is al aangeschaft.

Groep vernieuwen + extra groep

1. Graag de ouderwetse elektrische kasten vernieuwen met automaten. 2. Extra groep voor inductie fornuis

Extra groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen, ten behoeve van een aansluiting voor een terrasverwarmer, verlichting en 3 extra stopcontacten.

Stoppenkast vervangen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en mogelijk de hele groepenkast vervangen (is oud). Ik wil hier graag een offerte voor.

Extra groep voor inductiekoken

Ik zoek een elektricien die kan nakijken of een extra groep noodzakelijk is i.v.m. inductiekoken. Daarnaast moeten er wat stopcontacten aangepast worden. Ook heb ik een nieuwe thermostaat besteld, omdat de oude het niet meer doet. Deze moet gemonteerd worden.

Intercom vervangen bij appartementen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de intercom voor 4 appartementen. Het betreft een deurbel beneden en telefoons in de appartementen. De nieuwe moeten zijn voorzien van video.

Nieuwe groepenkast

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe 3-fase groepenkast. Het gaat om 11 normale groepen, daarnaast een kookgroep en een aardlekautomaat (voor de tuin). Het merk is van Hager, afmetingen 440 x 475 cm. Indien mogelijk ook graag een offerte voor de plaatsing, hierbij nog het overzetten van een 4-polige aardlekautomaat van de oude meterkast naar de nieuwe (vanwege laden elektrische auto).

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi en een heater. De jacuzzi komt in de achtertuin op ligt op zeker 35 meter vanaf de meterkast. Wellicht met extra groepenkast in de schuur?

Groepenkast vervangen

Ik heb op dit moment een groepenkast met 4 groepen. Graag laat ik de gehele kast vervangen en 6 groepen plaatsen.

Extra groep voor inductie aanleggen

Wij willen een inductieplaat kopen en daarvoor moet een aansluiting komen. (2 fasen). We hebben een moderne meterkast (zonder stoppen, met aardlekschakelaars)

Netwerkkabels installeren

I need cables installed on the 3rd. Floor and a netwerk Point