Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Maarssen of directe omgeving.

851 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Maarssen:

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij grote verbouwing. Meterkast is nu open, er is electriciteit 230v aanwezig

Verplaatsen meterkast

Ik wil mijn meterkast inclusief gas en watermeter verplaatsen naar een andere kast. Bijgaand tekening waar de nieuwe meterkast moet komen.

Meterkast vervangen

Ik wil de meterkast vervangen , 12 groepen, voorkeur Hager merk. Toch sta ik open voor advies.

Extra groep aanbrengen voor inductiekoken

Graag een offerte voor het aanleggen van een extra groep t.b.v. inductiekoken. Het aanleggen van perilex stekker, het plaatsen van 1 extra stopcontact in de muur en het verplaatsen van 1 stopcontact in de muur. werkzaamheden zouden moeten plaats vinden in week 14, afstand van meterkast naar kookplaat is ongeveer 1 meter. Ik beschik nog niet over een perilex stekker.

Vervangen groepenkast

Vervangen oude groepenkast. De extra groep voor de kookplaat, die later is aangelegd, hoeft wat mij betreft niet te worden vervangen.

Nieuwe meterkast

Meterkast vervangen i.v.m. zonnepanelen en vloerverwarming.

Verplaatsen meterkast

De meter kast zit op een onhandige plek. Ik ben benieuwd wat het kost om deze te verplaatsen. We hebben 7 groepen, gas en water in de huidige kast. Zou verplaatst kunnen worden naar de schuur Ca 1,5 meter verderop.

Goepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast is 32 jaar geleden geplaatst en gedateerd. Er zijn 6 groepen met stoppen waarvan 3 op een aardlekschakelaar. Ik opteer nu op 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 8 groepen. Binnenkort worden zonnepanelen geplaatst.

Extra groep plaatsen

Mijn grote apparaten zoals wasmachine, droger, vaatwasser en oven zitten op dezelfde groep. Hierdoor kan ik apparatuur in de keuken niet tegelijkertijd gebruiken. Met een extra groep kan dit wel. Ik wil hiervoor graag een vrijblijvende offerte.

Aanpassen/vervangen groepenkast

Huidige groepenkast dient te worden uitgebreid of (gedeeltelijk) vervangen. In april wordt nieuwe keuken geplaatst met quooker en inductieplaat. Ik heb ook graag dat er een perilex stopcontact geplaatst worden.

Elektra aanleggen in huis

Ik wil de oude groepenkasten verwijderen en een nieuwe Eaton groepenkast plaatsen, met 22 één fase en 8 drie fase groepenkasten in twee kelders. Ook het plaatsen van leidingwerk in de kelder, 1e en 2e verdieping. Plaatsen van 80 stopcontacten en 50 verlichtingspunten. Tekening van huis zijn beschikbaar.

Groepenkast geheel vervangen

Wij willen een groepkast vervangen. Wij zijn de eerste bewoner van dit huis. Toen gekocht in het jaar 1977. Dus wij hebben meterkast oude zekeringen

Twee aardlekschakelaars vervangen

Ik heb twee bestaande aardlekschakelaars. Bij de installatie van zonnepanelen is mij aangegeven dat deze niet meer voldoen aan de huidige eisen van deze tijd en wil ik ze laten vervangen door twee goedgekeurde aardlekschakelaars. Ook moet er een derde bijkomen.

Stroomvoorziening vijverpomp herstellen

De stop die de stroom voor de vijver regelt klapt er steeds uit. Het buitenstopcontact krijgt geen stroom. Zo’n 20 jaar heeft alles goed gefunctioneerd. De kast heeft 5 stoppen met schakelaars waarvan 3 (groene) beveiligd zijn door een aardlekschakelaar. Van de 2 andere is er 1 in gebruik door de wasmachine en de andere voor de vijver. Dus die laatste is de de boosdoener. Moet de meterkast nu vernieuwd worden of kan een groep hersteld worden?

Drie fasen aansluiting voor Finse sauna

Wij zijn in het bezit gekomen van een gebruikte Finse sauna. Deze heb ik in de aangebouwde garage opgebouwd en bevindt zich op een afstand van ongeveer 12 tot 15 meter van de meterkast. Onze huisinstallatie is volgens mij (nog) niet geschikt om de sauna kachel aan te sluiten. Op het typeplaatje van de kachel staat 8 kW 400V 3N 80 E. Dit komt mij voor als zijnde een kachel die een 3-fasen aansluiting heeft. Ook weet ik dat de hoofdaansluiting van onze woning een capaciteit van 1 x 50 A heeft. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven voor de levering van materialen en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de sauna te kunnen gebruiken? Desgewenst kan ik u nog een foto van de meterkast toesturen. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Uitbreiden groepenkast

Ik zal met de deur in huis vallen. Ik hoef niet een uitgebreide offerte, alleen graag wat informatie. Ik huur momenteel een woning, welke in oktober gerenoveerd gaat worden. De woning heeft al een nieuwe groepenkast maar deze gaat op kosten van de woningbouw uitgebreid worden met twee groepen: één voor de zonnepanelen en één voor de hybride warmtepomp bij de ketel. Nu wil ik graag ipv op gas keramisch gaan koken, wat ook een extra groep betekent. De woningbouw vraagt hier €500 voor. Aangezien ze toch bezig zijn voor die andere twee groepen lijkt mij dat vrij prijzig. Nu ben ik een leek wat dit betreft. Kunt u mij wellicht zeggen of het reëel is om deze prijs te vragen? Voordat ik met ze in discussie ga. Hopelijk kunt u me een beetje op weg helpen.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om het Wifi-signaal in onze woning te verbeteren en een thuisnetwerk aan te laten leggen. Het betreft een eengezinswoning met 6 kamers, de hoofdaansluiting zit in de woonkamer.

Stopcontacten verplaatsen naar beneden

In onze nieuwe woning willen wij graag deze week een aantal stopcontacten verplaatsen naar beneden. Het gaat om ongeveer 6 stopcontacten, meeste in betonnen muur.

Kleine elektraklus

Ik wil boven mijn bar 3 tot 4 inbouwspotjes laten plaatsen in plaats van de drie lampjes die er nu hangen. Ik heb hiervoor al spotjes aangeschaft. Verder wil ik een inbouwstopcontact laten repareren, die uit de inbouwdoos is gevallen.

Lichtpunten aan het plafond verplaatsen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het verplaatsen van twee plafond lichtpunten. Het betreft een nieuwbouwwoning met een beton vloerdelen.

Dubbele schakelaar met aparte lampen aansluiten

Boven mijn bureau, heb ik 2 lampen op aparte schakelaars. Deze lampen wil ik graag laten aansluiten op een dubbele schakelaar, maar dit lukt helaas niet. De schakelaar, bedrading en gereedschap is aanwezig.

Stopcontact voor de auto buiten aanleggen

Ik wil een buiten stopcontact met een extra meter voor het opladen van mijn auto. De stoppenkast zit direct achter de buitenmuur, dus dat komt mooi uit.

Verlichting in de badkamer repareren en aanpassen

In het plafond van de badkamer zitten 9 halogeen inbouw spotjes, 3 groepen van 3. Van deze 9 spotjes brandt er nog maar 1. Reparatie van de spotjes is dus nodig. De spotjes zijn bereikbaar via de vliering, die plaatselijk zo'n 40 centimeter hoog is. Op de badkamerkasten zitten 2 lampen. De schakelaar bevindt zich in de kast. Graag aansluiten en bedienbaar maken door plaatsen van dubbele schakelaar bij ingang van de badkamer.

Meterkast aanpassen vanwege gebruik sauna

400V aansluiting op zolder tbv sauna kachel (7,0 kW).

Krachtstroom aanleggen voor een sauna

Ik wil graag een 400V aansluiting in de meterkast laten aanleggen en laten doortrekken naar zolder in verband met het gebruik van een sauna kachel (7 kW).