Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Lopik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Lopik heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Lopik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Lopik of directe omgeving.

41 klanten uit Lopik bevelen een bij Casius in Lopik aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Lopik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast, vervangen elektra in huis, verplaatsen en aanbrengen elektra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Lopik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lopik:

Nieuwe aarding aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen voor onze mantelzorgwoning laten slaan. en deze mag aangesloten worden op de groepenkast. De aardpen kan direct naast het huisje (naast de voordeur) geslagen worden, er is een doorvoer door de grond aanwezig voor het aardedraad.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik heb de laatste jaarnota van Eneco ontvangen. Daaruit bleek een verdubbeling van mijn stroomverbruik van ruim 5000 naar 11000 kwh per haar! Eneco helpt niet, dus ik wil uitzoeken hoe dit kan!

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Het gaat om het aanleggen van een krachtstroom in de meterkast, met aansluiting naar de buitenmuur door middel van een kabel door de kruipruimte van ongeveer 10 meter. Er is reeds een een 3 fase 25 ampère aansluiting.

Nieuwe meter aansluiten op aardedraad

Het betreft het aansluiten van een aardedraad bij een nieuw te plaatse meter, inkomend 3 x 80 Ampère.

Internetkabels doortrekken naar de bovenverdieping

Op dit moment is er geen internetaanluiting aanwezig op de bovenverdieping, we hebben beneden een alles in één KPN aansluiting. Dit willen we graag ook boven kunnen aansluiten. Ons huis is van bouwjaar 2000.

Ik heb een oude boederij in Lopik. Deze ...

Ik heb een oude boederij in Lopik. Deze ben ik aan het opknappen. Nu moet de meterkast verplaatst worden van de aanbouw naar het oude gedeelte. Hiervoor heb ik inmiddels een gat in het beton aan de binnenzijde gemaakt. Aan de buitenzijde heb ik een gat van ongeveer 60 cm lang x 30 cm breed en 60 cm diep. Nu lijkt het alsof de fundering bestaat uit puin (losse stenen) Hier durf ik dus niet door heen voor het aanleggen van de mantel buizen. Ik zoek iemand die de gaten voor mij kan maken in de buitenmuur voor het aansluiten van de elektra.