Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Lopik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Lopik heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Lopik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Lopik of directe omgeving.

46 klanten uit Lopik bevelen een bij Casius in Lopik aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Lopik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen, groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Lopik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lopik:

Vervangen groepenkast

De huidige meterkast word gedemonteerd en afgevoerd. Een nieuwe meterkast plaatsen zoals hieronder vermeld (zie bijlage foto): • 1x hoofdschakelaar • 5x eindgroepen • 2x aardlekschakelaars 30 mA • 3 fase kookgroep • Bel trafo t.b.v. de deurbel

Plaatsen stopcontact in meterkast

Graag nieuwe stopcontact plaatsen in meter kast, voor modem.

Nieuwe aarding aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen voor onze mantelzorgwoning laten slaan. en deze mag aangesloten worden op de groepenkast. De aardpen kan direct naast het huisje (naast de voordeur) geslagen worden, er is een doorvoer door de grond aanwezig voor het aardedraad.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Ik heb de laatste jaarnota van Eneco ontvangen. Daaruit bleek een verdubbeling van mijn stroomverbruik van ruim 5000 naar 11000 kwh per haar! Eneco helpt niet, dus ik wil uitzoeken hoe dit kan!

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Het gaat om het aanleggen van een krachtstroom in de meterkast, met aansluiting naar de buitenmuur door middel van een kabel door de kruipruimte van ongeveer 10 meter. Er is reeds een een 3 fase 25 ampère aansluiting.

Nieuwe meter aansluiten op aardedraad

Het betreft het aansluiten van een aardedraad bij een nieuw te plaatse meter, inkomend 3 x 80 Ampère.

Internetkabels doortrekken naar de bovenverdieping

Op dit moment is er geen internetaanluiting aanwezig op de bovenverdieping, we hebben beneden een alles in één KPN aansluiting. Dit willen we graag ook boven kunnen aansluiten. Ons huis is van bouwjaar 2000.

Ik heb een oude boederij in Lopik. Deze ...

Ik heb een oude boederij in Lopik. Deze ben ik aan het opknappen. Nu moet de meterkast verplaatst worden van de aanbouw naar het oude gedeelte. Hiervoor heb ik inmiddels een gat in het beton aan de binnenzijde gemaakt. Aan de buitenzijde heb ik een gat van ongeveer 60 cm lang x 30 cm breed en 60 cm diep. Nu lijkt het alsof de fundering bestaat uit puin (losse stenen) Hier durf ik dus niet door heen voor het aanleggen van de mantel buizen. Ik zoek iemand die de gaten voor mij kan maken in de buitenmuur voor het aansluiten van de elektra.