Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Loosdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Loosdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Loosdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Loosdrecht of directe omgeving.

96 klanten uit Loosdrecht bevelen een bij Casius in Loosdrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Loosdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Loosdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Loosdrecht:

Uitbreiden bestaande groepenkast naar 3 fasen

uitbreiden en aanpassen groepenkast naar 3 fasen. bestaand 12 groepen / willen een voorbereiding voor naar garage / inductiekookplaat 2 fasen. nu Eoto.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan en aansluiten op bestaande meterkast die al is voorzien van aardlekschakelaars. Graag een offerte.

Meterkast aanleggen en uitbreiden van 3 naar 6 groepen

Voorhuis uit 1890 en achterhuis met keuken, badkamer en toilet uit 1965. De nieuwe meterkast moet worden aangelegd. Nieuwe aansluiting Stedin is aangevraagd. Oude meterkast zit bij de buren. Voorhuis en mogelijk ook achterhuis nieuwe bedrading. Mogelijk ook nieuwe wandcontactdozen voorhuis. Oude meterkast 3 groepen..nieuwe meterkast in ieder geval 6. In ieder geval 2 nieuwe groepen in de keuken.

Aanleg krachtstroomgroep

Het betreft het aanleggen van een krachtstroomgroep plus aansluitpunt.

Bijplaatsen van een extra groep

Ik heb een vakantiehuisje met elektra op 2 groepen. Nu is het niet mogelijk om de koelkast en bijvoorbeeld een kookplaatje of magnetron aan te hebben, dan slaat die groep door. Is het mogelijk om de groep uit te breiden zodat ik wel voldoende capaciteit heb?

Elektra in de gehele woning vervangen inclusief de groepenkast

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met het vernieuwen van al het elektra in de hele woning. Bovendien willen we een nieuwe moderne meterkast laten plaatsen met voldoende aardlekschakelaars. We willen in de keuken elektrische vloerverwarming laten plaatsen en dat ook door de elektricien laten voorbereiden. We willen bovendien in de nieuwe keuken die we gaan plaatsen op inductie gaan koken. Ook daar moeten de voorzieningen voor worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Vervangen van elektra

Huis van 187 m2 elektra vervangen, 10 groepen.

Bestaande aardpen doormeten en aanvullen

Meten bestaande aardpen + evt aanvullen in Loosdrecht

Snoer vervangen van de wasmachine

Gisteren heb ik een nieuwe wasmachine en droger ontvangen. Het snoer van de wasmachine is te kort om bij de nieuwe dubbele trekschakelaar te komen. Ik wil een nieuw snoer vanuit de wasmachine naar de trekschakelaar laten aanleggen. Tevens de wasmachine en de droger op de trekschakelaar aan laten sluiten. De wasmachine en droger staan in een inpandige badkamer. Liefst zo snel mogelijk natuurlijk! Graag deze week uitvoeren.

Verplaatsen/vervangen meterkast

Meterkast in woning uit '78 moet worden verplaatst en up-to-date gemaakt worden. Waarschijnlijk ook met extra groepen maar krachtstroom is niet nodig. Uitvoering is gewenst vanaf maart.

Aardpen voor een bouwaansluiting slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor de bouwaansluiting. Dit moet binnen nu en 2 weken gebeuren.

Aardpen slaan voor een bouwaansluiting

Binnenkort start de bouw van mijn nieuwbouwwoning. Binnen enkele weken zal de netwerkbeheerder Stedin een bouwmeterkast gaan plaatsen (3*35A aansluiting). Graag laat ik een aardpen slaan voor die bouwaansluiting en ontvang vooraf hiervoor een prijsopgave.

20 stuks UTP-connectors aanbrengen

Ik wil mijn UTP Connectors laten aansluiten, rond de 20 Stuks Cat6, Kabels zijn al getrokken en de connectors zijn er ook al. Het gaat alleen om het afmonteren van de UTP. Wat zou dat kosten ?

Tuinverlichting controleren

Ik wil in mijn tuin nieuwe verlichting hebben. Tevens zal er een aantal lampen nagekeken moeten worden van mijn huidige verlichting. Het nieuwe materiaal ben ik van plan om zelf aan te schaffen.

Elektra op zolder zo snel mogelijk aanleggen

We zijn met de zolder bezig. Dakkapel geplaatst en vliering wordt deze week aangebracht. Graag offerte van een electricien die het liefst deze woensdag het volgende kan aanleggen. Mocht woensdag niet mgl zijn dan graag prijs van aanbrengen als alles al gestuct is en het nadien aangebracht moet worden. 10 inbouwspots wit kantelbaar 230V met Philips 50W halogeenlamp waarvan 4 stuks voor de kast, 4 stuks in de dakkapel en 2 stuks op de overloop aan te sluiten op te plaatsen schakelaar. ? 2 lichtaansluitpunten op de vliering aangesloten op te plaatsen schakelaar ? Wandcontactdozen 15 stuks: Waarvan 2 keer 3 voudig onder het bed, 2 keer 2 voudig naast het bed, een perilex vervangen voor een dubbele wandcontactdoos, een wandcontactdoos bij plaatsen bij bestaande schakelaars en een wandcontactdoos opbouw maken bij of op de betonnen muur zoveel mogelijk dan uit zicht

Inbouwschakelaar vervangen

Het vervangen van de inbouwschakelaar van een spiegelunit (badmeubel). Bestaande uit drijver en stopcontact en schakelaar. Onderdelen komen binnen vanaf 5 januari 2015, dan is een expertise gedaan. Daarna pas de schakelaar vervangen. Voorkeursdag is woensdag.

ATAG inductiekookplaat repareren

Tijdens het ontsteken van de piezo electronische ontsteking van de gasbrander op een inductiekookplaat sprong de aardlek uit. Kennelijk kortsluiting ontstaan. Heel apparaat heeft 2 zekeringen in de meterkast en bij inschakelen van elke zekering springt de aardlek uit.

Nieuwe meterkast installeren

Er dient een meterkast installeren.

Inbouwspots en dimmers

In het plafond van mijn woonkamer wil ik inbouwspots laten monteren, ca 6 stuks. Plafond is van hout en belegd met cement tegels. De spots wil ik kunnen bedienen met 2 dimmers.

Nieuwbouwappartement 124 m2. Er liggen ...

Nieuwbouwappartement 124 m2. Er liggen loze leidingen. Die moeten worden getrokken. Elektra, CAi, telefoon, computer.

In verband met plaatsing van een nw. ...

In verband met plaatsing van een nw. keuken moeten wat leidingen worden aangepast.